Hirdetés
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Igen, dobfékes hátul. Tegnap este hoztuk haza. Asszonykám tolatott be vele az udvarba. Az utcáról befele lejt a bejáró. Behúzta a kéziféket, de nem fogott teljesen, mert az autó elkezdett gurulni. Egy faékkel támasztottam ki a kereket. Ma reggel kiálltam vele. Pöccre indult. Leparkoltam az utcán, behúztam a kéziféket. Próbáltam eltolni, de nem tudtam. Mondjuk én erőből húztam fel a kart. Az se lehetetlen, hogy az előző gazdája nem is nagyon használta. Persze ezt nem tudhatom. Mindegy, délután viszem szerelőhöz átnézetni.
55kw, 75 lóerő
Declare: Nekünk is bejön a színe.

Ja, és elemet kell cserélni a kulcsban. Próbáltam szétfeszíteni, de nem ment. Igaz csak finoman csináltam, de nem akarom szétbarmolni. Van 15 kilós kalapácsom is, de azt nem akarom használni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Hardcore café
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Eladó AMD Ryzen 5 5600(3áv gari van rá)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest