Hirdetés
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Lehet, hogy igazad/tok lesz. Még teljesen tét nélkül kis kötekedés: megfelelő kenés mellett egy szépen szabályosan járó motor (nem 3 henger
) nem biztos durcázik attól, ha sokat kell pörögnie. Ott az a sok japó dög, 6 ezer alatt nincs élet, aztán mi bajuk több tíz évesen 
zolikaDB
tényleg kellemes utitárs, városban ablak le és hülyülés, amúgy meg ablak fel és csak duruzsolás. Nem akarok hülyeségeket beszélni mert tudom, hogy nem igen lehetséges, de pályán ráadásul mintha kényelmesebben pörögne sokat. Persze egy leömlő->cső hátra-> gázgyorsító->sport dob még lehetséges is hogy a motort kellemetlenül folytogató érzés megszűnik, de vajon csak egy hátsó dob kukázással ez nem csak képzelgés? Szerintem az de akkor is jó ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) nem biztos durcázik attól, ha sokat kell pörögnie. Ott az a sok japó dög, 6 ezer alatt nincs élet, aztán mi bajuk több tíz évesen
tényleg kellemes utitárs, városban ablak le és hülyülés, amúgy meg ablak fel és csak duruzsolás. Nem akarok hülyeségeket beszélni mert tudom, hogy nem igen lehetséges, de pályán ráadásul mintha kényelmesebben pörögne sokat. Persze egy leömlő->cső hátra-> gázgyorsító->sport dob még lehetséges is hogy a motort kellemetlenül folytogató érzés megszűnik, de vajon csak egy hátsó dob kukázással ez nem csak képzelgés? Szerintem az de akkor is jó ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)