Új hozzászólás Aktív témák

• erikke17

őstag

válasz DeFranco #29564 üzenetére

Az a baj szomszéddal rossz a viszonyunk mert egy szralak.. Ez egy zsugori egy fityinget nem fog fizetni, nincs kedvem vele harciaskodni, holnap lekezelem valahogy addig marad ilyen. Se a kölök se senki hogy elnézést vagy bocsánat... Nem egy nagy mert csavarhúzó volt de akkor is elég csúnya seb lett rajta..

Ennél már csak az jobb amikor az öreg papa beállt mellém parkolóba majd mikor tolatott ki jól meghúzta első sárvédőívet, gyorsan el is iszkolt onnan.. Arra lettem figyelmes hogy szól a riaszatóm meg vinnyog a pager.. Gyors utána megyek mivan mise, száll ki mankóval alig tud menni, gondolom magamba ilyen egészségi állapottal minek ül volán mögé.. Persze hogy nem fizetett se semmi.. Hogy ezt csak le kell fújni és kész, perszehogy a maga szénné rohadt autóján esetleg kivitelezhető..

Mindig ilyen barmokkal vagyok megáldva vigyázok óvom az autómat más meg tönkrebssza... -.-

Declare - anyámnak van ilyen szinű körömlakkja azzal több rétegen bepacsmagolom... Azzal szoktam ilyen kavicsfelverődéseket javítani..

Új hozzászólás Aktív témák