Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a Tactical Microgrid GaN töltője vált be, támogatja a PPS, PD3.0, QC3.0 szabványokat egyaránt. Egy 240 wattos Baseus kábellel használom.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Kicsit korrigáltam és bővítettem a hírt.
#9 dabadab, ezeket én is láttam, de csak kifutottként, a Xiaomi hivatalos magyar oldala csak USB-A töltőket dob fel, a Mi.com/globalon viszont megtaláltam kb. ugyanezt, csak kétportos verzióban, úgyhogy frissítettem a hírt. -
mhydas99
őstag
Jogos. Oszinten szolva fel sem tunt, hogy type-C volt a kozpontti elem itt, mert habar tudom, hogy type-A-t hasznalnak a toltokon, de le sem esett ezt olvasva, pedig ott van a cikk vegen...nem ez kerult nalam a fokuszba.
Az elozo hozzaszolasomert meg akkor elnezest kerek toletek, csak eltem a gyanuperrel. Tevedtem. -
Elöbb olvastam hírt, mint a hozzászólásodat. És én is felhúztam a szemöldököm, amikor azt láttam egy hiren belül, hogy Xiaomi töltő és usbc. Mert kb évek óta megy a rinyálás, hogy mér' csak usb-A csati van a Xiaomi töltőkön, jajjistenem mibedugjam a C kábelemet....
Hát tessék, itt az első fecske ami megtörte a jeget.
(szerk: közben Graphics mutatja, hogy nem ez az első fecske. Mellesleg nekem ugyanez a töltőm van csak feketében de Aukey márkát nyomtattak rá nem Xiaomit) -
Graphics
Jómunkásember
NEm sok Xiaomi TypeC töltőt láttam eddig tőlük. Van 20 és 33W-os igaz... Ez legalább többet tud. De efelett mindig USB-A volt minden is...
Nem akarok vitatkozni, de akkora indulattal írtad meg ezt a sok karaktert, tudom, megint jön egy front, feszültek az emberek, de azt ne egy hír alatt engedjük már el.
Kezd egy kicsit Facebook kommentszekció lenni ezzel a "mindenszarizmussal"...
Ennyire techéhség van ,hogy a töltő annyira ingerküszöb alatt van ,hogy inkább ne is írjanak róla?

És mivel nem adnak töltőt az EU-ban a telefonok mellé, és nem mindenki TECHBUZI, ezért igen, lehet relevanciája, hogy megjelent Indiában és Kínában, mert mint mindig, később jön hozzánk is.
Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs akkor meg az...
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
-Skylake-
addikt
csak hogy biztosan jol ertem e, mert kezdem azt hinni hogy haluzok.
ez egy hir egy nyamvadt n+1 gan toltorol, ami konkretan indiai belpiacos es nemhogy arrol nincs info, hogy elerheto lesz e magyarorszagon, de meg arrol sem , hogy egyaltalan elerheto lesz e europaban barhol ? jol ertem ?
meg akkor is baromi nehez lenne szerintem megtalalni a relevanciajat a hirnek ha kaphato lenne magyarorszagon, hisz csak 400 pont ugyan ilyen tolto van pont ugyan ennyi penzert, csak mas logoval, de hogy ez a cucc indiai belpiacos a cikk alapjan.
ezt most kinek, meg miert ? tenyleg nem ertem mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Disney+
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az Aukey-t küldd már. Van itthon pár Xiaomi töltő, megnézem melyiknek ki lehet a beszállítója.