Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
Elég fura dolgot produkált ma a szekér.
Bementem a körforgalomba 3-asban, tudom, hogy ez kicsit kevés neki, de néha csinálok ilyet ha egyedül vagyok a körforgalomban. Elkezdett fulladozni, rángatni. Gondoltam adok neki egy kis gázt, és letudva. Nyomtam neki egy kicsit többet, de ugyan úgy rángatott. Vissza 2, rángat tovább, és fulladozik, na mondom WTF
. Lelassultam vagy 10-re, vissza 1-es, de továbbra is fuldokolt(nem tudom rá a jó szót, talán köpködött), erőtlen volt. Bementem az első utcába, leparkoltam, leállítottam és pár másodperc múlva indítottam újra, és ekkor már nem produkálta a hibát.
.
Ez mi lehetett?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Lelassultam vagy 10-re, vissza 1-es, de továbbra is fuldokolt(nem tudom rá a jó szót, talán köpködött), erőtlen volt. Bementem az első utcába, leparkoltam, leállítottam és pár másodperc múlva indítottam újra, és ekkor már nem produkálta a hibát.