-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Dízelről van szó, Exide Premiumot néztem ki én is. A hétköznapokban 90%-ot városban mászkálok vele, az tudtommal nem tölti úgy vissza mint egy hoszabb távú kocsikázás, szal a lényeg hogy legyen benne tartalék..
Mindenki mást mosnt, egyik oldalon meg azt olvastam, hogy a gyártók a legkisebbet rakják az autókba, nyugodtan tegyük bele a nagyobbakat, max tovább tart visszatölteni(Ah) bár én a gyári Ah-st veszem, csak nagyobb indítóárammal, nem hiszem hogy ez annyira negatívum lenne.
Max ha kiülök majd pecázni és kedvemszottyan bekapcsolhatom nyugodt szívvel a rádiót 
_seth_ nah az fasza.. tehetek le erről is? bár exideről eddig csak tőled halottam negatívumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Macska topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Max ha kiülök majd pecázni és kedvemszottyan bekapcsolhatom nyugodt szívvel a rádiót