Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, 10 turbós után egy céget találtam, aki azonnal tudta, milyen szenzort keresek, majd polcról küldte az alkatrészt. Azt se várta meg, hogy odaérjen az utalásom, csak egy igazolást kért, még aznap futárnak adta a csomagot, melyért 900Ft-ot kért pluszban. Így fizettem kompletten 16e forintot az 1m helyett. 3 csavar fogta, egy óvodás is kicserélné. Az autóm még durvább lett, mint amilyen volt, amikor megvettem. Imádom.

Most szivat az izzítórelé, de az minden dízelnél elfárad egy idő után. Az is lehet, hogy csak valamelyik gyertya, de a diagnosztika ezt írta.
Szerk.: a cég neve AH Turbó Szerviz Kft., Dunakeszin vannak. Nagyon ajánlom őket. Segítőkészek, ill. online bolt nélkül is megbízhatóak voltak teljesen. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Guide PC230 ipari hőkamera eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs