Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
úgy nektek kettőtöknek:
szóval a bajusz kapcsolón ott van a két gomb amivel a fedélzetit lehetne nyomogatni,de hiába nyomtam nem csinált semmit.igaz nem indítottam be az autót,csak gyújtást adtam rá.
a srác akitől vettem,mint ha azt mondta volna,hogy van benne fedélzeti.
bár a gombokról annyit,hogy az órát sem tudtam rajta átállítani.az antenna erősítőről meg csak annyit,hogy nekem gyengének tűnik a vételi teljesítmény,szóval nem tudom mi van vele.
kéne a gyári rádió,bár most erre nincs pénzem(meg most úgy kb semmire).a sima cd-s sony lejátszóért szerintem nem kapnék annyit,hogy tudjak belőle venni egy cd-s gyárit...
mondjuk amúgy is ki kéne szedni ezt a rádiót belőle,és bekötni normálisan,mert amint leveszem róla a gyújtást,nem kap áramot és elfelejt mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest