Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD FX
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Én is örülnék de a realitás talaján kell maradni azért abba az 500-600 dolcsiba amiről rajtolnak nemigen fér bele még kisebb nagyobb veszteséggel sem egy 2080ti-vel szerelt konfigot megközelítő hw egyveleg...Tflopsokra amd -nél kár hagyatkozni abszolút parasztvakítás. Az alapján egy 5700xt is alig marad el a 2080ti-tól a valóság meg az hogy a 2070-et is alig éri....Az eddigiek alapján a ps5 cirka 2060super az xsx 2070super szintet talán hoz...talán. A tflopsokat pedig már csak azért is hagynám mert mindkét gyártó maximumot adott meg órajelek szerint amit kvázi ingame el sem fognak érni. A sony valós tekjesítménye jó lesz 9-10 között, az xsx pedig talán 11-12...talán.
Meglátjuk.Mindenesetre én is miattuk váltottam hdmi2.1-re meg az oledre qledről. És eddig maradéktalanul elégedett vagyok, játékban a samsung qled szériát megreggelizi. Ha a qledeknél jó válaszidőt akarsz game mód van, ami kikapcsol minden képjavítást kezdve a local dimminggel...Na onnantól nem egy liga a qled és oled közti különbség...
Syz: Én sötétben 20-25-ös oledfény mellett játszom, nappal minimális függönyös sötétítés mellett 30-35. És abszolút nem fakó a c9-en pedig hozzászoktam a qled miatt a szemkápráztató fényerőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- Onkyo, TX-7730, sztereó, erősítő, hi-fi, 2x100 watt
- SAMSUNG (QE77S92CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest