-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Nem konkrétan erre gondoltam, mert ezt így tudom, csak arra lettem volna kiváncsi, hogy aki LG-ről váltott Philipsre mi a véleménye, de elolvastam @alaves hsz-eit és úgy döntőttem, hogy nekem is jó lesz, közben megvettem illetve vissza is adtam. 
Szóval, azt mondták, hogy van bontatlan ezért sok gondolkodás után úgy döntőttem, hogy nekem tökéletes lesz és nem veszek idei LG-t. Megírták a számlát kifizettem, hozták a készüléket, kérdem - ez ki volt bontva? Válasz, mindig megnézzük, hogy minden rendben van-e, - mondom oké, közben garilevelet kitölti és már visszük is az autóhoz aztán gondoltam belenézek a dobozba, megnézem a kézikönvyet aztán venném ki az egyik lábat és látom, hogy a hozzáragasztott zacsi (csavarokkal) ki volt bontva, csavarok a láb mellett. elkerekedett a szemem, levettem a hungarocellt és látom, hogy valami nem kerek, valaki ezt kivette, összeszerelte, bár hibátlan a kijelző, külsőleg de minden jel arra utal, hogy ez nem bontatlan így visszavittem a boltba, nagy nehezen elkezdték megállapítani, hogy valóban bontott volt így rendeltek egyet raktárról, elvileg a héten megérkezik, remélem nem lesz semmi gond, mert amúgy gyönyőrű lenne, jól beállítva eszement szép a kép illetve maga a készülék nagyon rendben van külsőleg, minimalista és mindent tudó.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem konkrétan erre gondoltam, mert ezt így tudom, csak arra lettem volna kiváncsi, hogy aki LG-ről váltott Philipsre mi a véleménye, de elolvastam @alaves hsz-eit és úgy döntőttem, hogy nekem is jó lesz, közben megvettem illetve vissza is adtam. 
Vhiktor