Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Lehet tisztában van vele, de nem úgy mutatta meg a váltást...
Hagyjuk már a naívságot. Fel kéne nőni és tapasztalni. Nem a neten benyalni mindent úgy ahogy van a körülmények ismerete nélkül. És mindegy hova dugom. Nem az számít. De felesleges neked ezt megismételni 1000x is, mert elvakultan hiszel valamiben ismeret nélkül és mert azt szeretnéd az legyen igaz.
Nem fogok szórakozni itt videókkal stb. Drágább az én időm annál. El se hinnéd mennyire.
De ha valaki valóban megnézné, hogy téved-e vagy nem. Szívesen vendégül látom arra az egy percre.
Ismétlem, de látom nem veszed. Nem mered: gyere el nézd meg. Nagy az isten állatkertje.
Én TV-men ki sem lehet kapcsolni a local dimminget, szóval nem tudom, hogy nőhetne a lag tőle game mode-ban, ha ki sem lehet kapcsolni.
Egyértelmű: semmilyen tapasztalat, semmilyen TUDÁS, semmilyen ismeret nem áll amögött amit hajtasz, csak elvakult HIT.
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha valaki valóban megnézné, hogy téved-e vagy nem. Szívesen vendégül látom arra az egy percre.
Vhiktor