Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Tudsz olvasni? Magyar vagy? Akkor? Bátor vagy? Gyere el. Hányszor ismételjem meg? Nem mersz? Miért nem?

Mindenki számára adott a lehetőség. Várom szeretettel. A bátrakat és téged, a gyávákat is.
Elmondtam, hogy amiket írsz sületlenség. Nincs mögötte semmilyen tapasztalat és ez be is igazolódott abból amiket írtál.
Ha valaki kíváncsi rá mi a valóság bátran írjon privátot. Rajta! De tapasztalat nélkül ne higgyetek el minden marhaságot amit a wannabe hit-ben élők hajtanak, de nem mernek saját szemükkel megnézni. Itt be is fejeztem. Elvakult hittel, tudatlanul élj tovább. Sok sikert!
Videóra pedig a hozzád hasonló ember azzal jönne, hogy szerkesztett videó. Másrészt sok pepecselés és idő, ami nekem nagyon drága.
Gyere el nézd meg MAGAD, ha mered. Ja, nem mered... Ettől függetlenül az ajánlat áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Spórolós topik
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor