Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BusinessGuy

    senior tag

    válasz h1ght3chzor #43850 üzenetére

    Én új oledes vagyok, qledről váltottam a személyes használatból kifolyólag jócskán vacilálva lévén monitornak is lenne használva és sok a játék amiben statikus hud van, ez nem barátja az olednek elméletileg.
    Hosszasan mérlegeltem mert volt samsung q70 75 colban 500 pénzért és a kiszemelt c9 ekkor az istenért sem ment lejjeb 650-nél.
    Végül a q70 akciót buktam, az oled lement 600-ra ígyaz lett. Első otthoni találkozásom az oleddel nem alakult verőfényesen vissza is vittem pénz vissza, utólag derült ki egy ismerősnél aki ugyan ilyet vett hogy hibás modellem volt. Végül beszereztem olcsóbban egy 65c9-et.

    500 óra van jelenleg a tv-ben, kicsit odafigyelősebb a használata a qlednél de eddig maximálisan elégedett vagyok, ha most kellene döntenem hogy 650-ért ez vagy 500-ért a 75 coloq qled, zokszó nélkül az oled mellett állnék. Ilyen vagyis hasonló képet csak a legdrágább qledek tudnak kipréselni mint a q90, csak az jóval drágább azonos méretben az olednél és a hasonló kép maximum filmnézésnél van jelen. A localdimming amivel elérik ezt game módban haralmasat butul és messze alulmarad a qled képe így játékok alatt, ami engem érintene. Az oled használata kicsit pepecselősebb. Nem az a tipikus ottfelejtem a vágópultot a tv képernyőn és elviszem sétálni a kutyát tv...Ennél azért oda kell figyelni a használatra. 500 órában van pár játék,windows asztal, videóvágófelület és filmek. Az odafigyeléssel idáig nulla beégést tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák