Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Szatura
üzenetére
10%
20%
30%
A kép kicsit csalóka a hülyevei kicsit túlvilágosítja. 20%-nál jobb oldalon még ha nagyon nézi az ember kivehető egy csík.
Viszont 212 óra van a tv-ben eddig, határozottan javult ahhoz képest amilyen az első héten volt, akkor 20%-on még lazán látható volt a jobb oldali csík, és a paca is jelen volt ott,az már nincs csak 10 alatt.
Manuális pixelfrissítést én leszarom inkább hallgatva a külföldi fórumok tanulságaira, a sony szakikra, és annyit tartok be hogy 4-5 óránként kikapcs és csinál atv egy 5-6 perces automata refresht.
A tv amúgy monitorként van használva, de windows oledesítve sötétítve ikontalanítva 15-ös oledfény mellett max. Játékokban 100 óra után nappal 40-45 este 20-25fény.Az a fényés pötty pedig az első képen nem pixelhibahanem a hülyevei kamerája gondolom az infra vagy fene tudja, de mikor fotóztam majd befostam hogy mi az ott amit a telefon ennyire lát....

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor