Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Méretes és forgatható kijelzőt kap a DeepCool hűtése
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Projektor topic
- Zeneszerkesztő és DJ topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácsó
tag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Ez szerintem nem teljesen igaz, B9-en is és C9-en is egyaránt ~40 ms körüli input lag van Game mode-on kívül 4K@60Hz-en (ez az érték igazából multiknál parább, single - főleg 30 FPS-es - játéknál belefér még, de kocagémernek sztem abszolút fel se tűnik).
game modeban meg 14-16 ms, azért az elég jó
de interpolationnel tényleg vállalhatatlan a ~100ms, bár nem hiszem, hogy sokan játszanának úgy.. 
plusz amúgy negyedakkorát nem butít a Game mode (meg amúgy vissza is tudsz kapcsolni dolgokat, nincs kiszürkézve), mint bármelyik Samsung QLED az idei Q90T/Q95T kivételével... hiába van szétpromózva a Samu hogy gamer TV és jó input lag, teljesen vállalhatatlan a Game Modejuk, mert a jobb input lag érdekében kikapcsolódik a dimming zóna vezérlés és mosottszar lesz a kép - SAJNOS
legalábbis a tavalyi R-es szériáknál ez mind jelen van, ezért se azt vettem, pedig nagyon szemeztem velük.. televan a youtube meg reddit videókkal róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- SörcsaPH!
- Battlefield 6
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de interpolationnel tényleg vállalhatatlan a ~100ms, bár nem hiszem, hogy sokan játszanának úgy.. 
legalábbis a tavalyi R-es szériáknál ez mind jelen van, ezért se azt vettem, pedig nagyon szemeztem velük.. televan a youtube meg reddit videókkal róla.
Vhiktor