Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA® driverek topikja
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Írtál sok karakter, amiből újfent látszik, hogy maximum képeken láttál hz2000-et, és ez a gyerekes, sőt ez a topik inkább egy dedóra kezd hasonlítani, főleg az ilyen hozzászólások miatt, mert egyértelmű, ahogy felhozod az árcédulát újra, hogy csak irigység íratja veled ezt a sok "kiszabott" ostobaságot. Pedig hamarosan elsőként fogom bedobni a 83-as sony-ról az új képet és ha az még a panasonic-on is túltesz (amit egyelőre kétlek), akkor mit csinálsz?
De akkor is, mivel nekem mind a kettő tévé egy házon belül van, a hz2000 4k hdr, dolby vision tartalomban, egyszerűen a cx a közelében nincs, szinte minden megváltozik, a fények, a színek és amiről írtam, kb olyannak tűnik mellette a cx, mintha nem is 4k lenne a felbontás csak fhd. Lehet, hogy, pl az E, vagy a C9-est teljesen frankók, mert azokat összerakták még rendesen, azokat nem ismerem, de a cx a hz2000 közelébe nincs. És erről továbbra is ez a véleményem, mivel 60 napos visszaküldésre vettem a tévét, ha nem így lenne, már visszaküldtem volna, csak éppen nekem volt lehetőségem előtte tesztelni, nemcsak pofázok a nagyvilágba, mint pl te.
Többet erről a témáról/témára biztos nem válaszolok, amit írtam azt fenntartom, különben menne a francba vissza a tévé és vennék egy 77-est, mert eleve azt akartam. De a hz2000 zseniális (4, hdr, főleg a kalibrált dolby vision) képminősége miatt ezt nem fogom megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor