Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • BusinessGuy

  senior tag

  válasz Citroghost #47975 üzenetére

  Hidd el ha felteszed a kérdést megkapod a választ, ez normális topik, annó nekem is segítettek hiába volt milliószor leírva elötte.

  A b9 és c9 között a fényerő különbség ott van de használat közben messze nem olyan számottevő. A c9 nem lesz hajlamosabb a beégésre amiért magasabb adott oled fényerőn a fényereje, főleg hogy ez a fényerő difi tényleg nem komoly. Ezzel szemben a c9 több ramot kapott, gyorsabb processzort,ez mind látszódhat a menükezelésen, valamint a mozgásmegjelenítése is jelentősen jobb ami az erre érzékeny szemüeknek jöhet jól. Ezen kívül a b9-re jóval jellemzőbb a black crush probléma pláne hdr tartalmaknál és a felskálázása is gyengébb.

  Nem rossz tv a b9, sőt az egyik legjobb főleg ha játék is a cél. De ha kapsz valahol c9-et általában 30-100k körüli árkülönbözettel akkor a c9 minden téren jobb vétel. Arra figyelj hogy gyári gari legyen ami LG-nél 2 év, és ne valami bolti humbukszar mert ki tudja milyen panelt fogsz ki, és míg az lg legtöbb magyarországi szervize korrekt és még beégést is cserél, addig egy bolti rittyentett gari lehet még durván bandingoló kijelzővel is elhajt a fenébe...

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés