- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Igen csak az oleden a mozgásjavítás amik kikapcsolódnak de játékban a képvilágon ebből te semmit sem veszel észre ugye. Nem butul le a képminőség szemben a qleddel ahol drasztikus a változás. A q90r gyakorlatilag game módban a q60r szintjére zuhan avagy ha úgy tetszik a q9fn a q6fn szintjére és így tovább. Pont azokat kapcsolja ki a game mód a qledeknél ami drágává teszi a komolyabb tv-ket a jobb képminőségért.Movie módban meg 70ms input laggal...Hát fene az ízlését aki szereti ha érezhetően késik minden.
Qleden én is minden játékot game módban toltam, movie mód élvezhetetlen az input lag miatt, online különösképp....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest