Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
Malfroy
üzenetére
Van egy berögzült elképzelésed, amit nem csak magadnak projektalsz előre (azonnal kikaocsoltad ezt a funkciót, így fogalmad sincs milyen hatással lehet a 2 órás filmnezesre, de állítod, hogy borzalmas. Lehet olyan is meg nem is,vde nem tudhatod ha nem próbáltad.
10+ évet használtam így egy Panasonic plazmat és 1 éve használom így a Sony oledet. Soha nem láttunk olyat, hogy filmnézés közben ugrált volna a fényerő. Ez pedig az én tapasztalatom. LG TV -m nem volt, nem tudom azon hogy működik.
Az meg egyenesen csak vélekedés, hogy ha a te LG TV -den ez a funkció rossz, akkor minden más TV -k is rossz.Szkutyi azt bizonygatta, hogy rossz a funkció mert sötétben leveszi a fényerőt, világosban meg feltekeri. Közben meg 2 fényerő beállítást használ magának, egy csökkentett fenyerejut sötét szoba hoz és egy emelt fenyerejut napsütötte szobahoz és ezek között kézzel valtogat. Én ezt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor