- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
Malfroy
üzenetére
Van egy berögzült elképzelésed, amit nem csak magadnak projektalsz előre (azonnal kikaocsoltad ezt a funkciót, így fogalmad sincs milyen hatással lehet a 2 órás filmnezesre, de állítod, hogy borzalmas. Lehet olyan is meg nem is,vde nem tudhatod ha nem próbáltad.
10+ évet használtam így egy Panasonic plazmat és 1 éve használom így a Sony oledet. Soha nem láttunk olyat, hogy filmnézés közben ugrált volna a fényerő. Ez pedig az én tapasztalatom. LG TV -m nem volt, nem tudom azon hogy működik.
Az meg egyenesen csak vélekedés, hogy ha a te LG TV -den ez a funkció rossz, akkor minden más TV -k is rossz.Szkutyi azt bizonygatta, hogy rossz a funkció mert sötétben leveszi a fényerőt, világosban meg feltekeri. Közben meg 2 fényerő beállítást használ magának, egy csökkentett fenyerejut sötét szoba hoz és egy emelt fenyerejut napsütötte szobahoz és ezek között kézzel valtogat. Én ezt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NIOH 3
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor