Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hmmm1

aktív tag

válasz Vhiktor #80745 üzenetére

Hát köszi a választ. Kicsit ettől tartottam és ez egy fontos kérdés, szempont lenne, amikor a OLED-ről beszélgetünk, vagy azt tervez venni akkor a ember.

Ja azt is elfogadom, nem egyformán vagyunk rá érzékenyek, de azért na... Nekem új tv, beállítások kapcsán jött elő ez a kérdés - így amiatt releváns szerintem ja. (Lehet bekapcsolom a s*aros ugyanúgy Philips LED tv-m és megnézem ott hogy is van SDR-nél a beállítás, arra emlékszem Egyénin van, de sose volt bjaom ezzel, semmilyen forrásnál. Mondom még lehet a méret is váltás a plusz tíz col és sokat db rajta)

65oled806

Egyébként épp szóba került bent egy kollégával a plazma... hogy amúgy lehet rohadtul lenne létjogosultsága neki, és lehet visítotok páran, meg tök egyszerüen/hülyén gondolkodom - nem értek hozzá, de ha azt nézem, olvasom (vannak erről egész jó cikkek) hogy azért milyen jó is volt a plazma, akkor szerintem rohadtul megérhetné visszahozni. Drágább volt a előállítása, beégés veszély stb. - ezeket olvastuk előbb... LOL!
    Drága? Most mennyire lenne az OLED-hez képest? Akkor hol voltak még okos tv-k? Azt gondolom, hogy ha figyelembe veszem azt a ugrást, ami 10+ év alatt eltelt és most megkapná ezeket a plazma, akkor nagyon jó is lehetne és az árban is lehet jobban tudna működni, mikor a milliós tv-k talán jobban repkednek, mint akkoriban és a kereslet is nagyobb rá. Na mindegy, ez is csak azért merült fel, mert vicces, hogy első blikkre, kicsit nevetséges ami a plazma ellen szól/vs OLED esete és hátrányai.

Új hozzászólás Aktív témák