Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Hát köszi a választ. Kicsit ettől tartottam és ez egy fontos kérdés, szempont lenne, amikor a OLED-ről beszélgetünk, vagy azt tervez venni akkor a ember.
Ja azt is elfogadom, nem egyformán vagyunk rá érzékenyek, de azért na... Nekem új tv, beállítások kapcsán jött elő ez a kérdés - így amiatt releváns szerintem ja. (Lehet bekapcsolom a s*aros ugyanúgy Philips LED tv-m és megnézem ott hogy is van SDR-nél a beállítás, arra emlékszem Egyénin van, de sose volt bjaom ezzel, semmilyen forrásnál. Mondom még lehet a méret is váltás a plusz tíz col és sokat db rajta)
65oled806Egyébként épp szóba került bent egy kollégával a plazma... hogy amúgy lehet rohadtul lenne létjogosultsága neki, és lehet visítotok páran, meg tök egyszerüen/hülyén gondolkodom - nem értek hozzá, de ha azt nézem, olvasom (vannak erről egész jó cikkek) hogy azért milyen jó is volt a plazma, akkor szerintem rohadtul megérhetné visszahozni. Drágább volt a előállítása, beégés veszély stb. - ezeket olvastuk előbb... LOL!
Drága? Most mennyire lenne az OLED-hez képest? Akkor hol voltak még okos tv-k? Azt gondolom, hogy ha figyelembe veszem azt a ugrást, ami 10+ év alatt eltelt és most megkapná ezeket a plazma, akkor nagyon jó is lehetne és az árban is lehet jobban tudna működni, mikor a milliós tv-k talán jobban repkednek, mint akkoriban és a kereslet is nagyobb rá. Na mindegy, ez is csak azért merült fel, mert vicces, hogy első blikkre, kicsit nevetséges ami a plazma ellen szól/vs OLED esete és hátrányai.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest