- OLED TV topic
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA® driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
brekes
tag
Sziasztok!
[ERRE] az oled tv-re valahogy rá lehet a Kodit varázsolni? -
kzkz
őstag
válasz
Celtis #70396 üzenetére
Akkor a Tv-ben ezt jól félrefordították, mert ott pont mást jelent:
Logó fényerejének beállítása --> Tehát nem a fényerő csökkentés értékének beállítása
Automatikusan beállítja a logók fényerejét --> Tehát ebből az következne, hogy alacsony érték esetén lesz alacsony a logó fényereje. -
mrThomi
addikt
válasz
alaves #70383 üzenetére
Hat nem tudom, en atszamolva 350e vettem az 55C1-et fel evvel a megjelenes utan. 55 collnal en 1699€ emlekszem, de lehet akkor az mar a csökkentett ar volt. Tudom hogy szar a forint es ennek függvenyeben dragulnal a dolgok, de a belengetett "olcsobb" lesz az oled, ebböl sok minden meg nem fog megvalosulni.
-
salapp
addikt
Érdekesség az egy héttel ezelőtti emagos készletkisöpréses Sony 55A8(H) kapcsán:
Annyira nem "raktár mélyéről előkerülő" példány érkezett, hogy amikor a padlásra feltettem a dobozát, láttam rajta, hogy 2021 decemberi gyártás. -
-
mrThomi
addikt
Mennyire hihetőek ezek az árak ?
[link]
Ha ez igy marad egyhamar nem váltok vissza oledre -
duckload
aktív tag
Hali!
Január eleje óta boldog lg c1 tulaj vagyok.
Nagyon elégedett vagyok vele, szerencsére nálam nincs panel gond! 70%ban játékra használom. De filmekre(netflix, hbogo stb-re) is kiváló.
Amilyen színeket tud, néha leszakad a fejem.
Most witcher 3 megy series s-en.
Holnap jön ps5 kíváncsi vagyok Horizon forbidden west re!
Igazából csak megköszönni szeretném a szakmai segítséget, amit vásárlás előtt kaptam. Ismét igazolást nyert a fórum jófejsége és segítőkészsége! -
Megrendeltem a tv mellé a LG GX soundbart és az LG spk8 at elvileg vezeték nélkül működnek együtt .
-
sub71
aktív tag
válasz
Kisszaboo #70377 üzenetére
Vagy Te, vagy én valamit félreértett. Én az itt a HA-n árult Ambivision Pro
ról beszéltem, hogy "lehet nem tetszik neki" nem a Philips oled tévéről..... -
junior19
senior tag
válasz
wallace 234 #70374 üzenetére
Ezt inkább ne ajánld. Egyrészt a saját gépéhez, pc környezethez van állítva.
Általános videó megtekintéshez abszolút nem ajánlható.
Fekete szint: teljes ez biztosan a legtöbb esetben nem lesz jó.
Fényerő: 30 jó sok fekete közeli részletet bezár
Kontraszt: 95 Az ajánlott a 85, 95-el színcsatornát fog vágni. -
madkiller
őstag
Kicsit reszelgettem az oled fényerőt, szoktatgattam a szemem. Így most kijött egy olyan beállítás, h sdr: oled fény 65, kontraszt 85, hdr maradt 100/100. Így már jobban néz ki?
-
Toth_Jani
őstag
Nekem is az OLED előtt Philips LED volt ambival, de én igazából a fény nálam csak arra volt jó hogy a LED szürke feketéjét kicsit elnyomja, mint háttérfény. Sajnos ha a képernyőt nézem akkor csak kis területre fokuszálok, igy a villogást körbe nem látom.
OLED esetében pedig nem kell háttérfény. -
Kolbi_30
őstag
Sziasztok.
Monitor helyett, tvben gondolkodom.
Ezt néztem 55" Sony Bravia OLED KD-55AG8..
Néha játszom. De filmeznek és meló van leginkább. -
sub71
aktív tag
válasz
Satan_Claus #70345 üzenetére
.
-
sub71
aktív tag
válasz
salapp #70341 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó ár, bűn lett volna otthagyni ennyiért...Sok sikert hozzá!
Santa_Claus#70345
A Philipsről 2 hónap tapasztalata alapján egy hibát tudok elmondani, bár lehet ez csak nálam fordult elő: NAS szerverről, mikor belenézek egy-két filmbe, vagy sokat próbálok egymásután megnyitni, elkezd szaggatni belső saját lejátszója, Plex, Kodi viszont nem produkálja ezt a hibát. Illetve Német fórumokon olvastam, hogy sokaknak problémás a Dolby Atmos hang, ha összekötik külső hanggrendszerrel... -
odiepapa2
tag
válasz
salapp #70350 üzenetére
Köszönöm a gyors tippet, utána YT-oztam és azért egy idő után idegesítővé is tud válni ez a váltogatós háttér. Egyelőre lehet beszerzek egy egyszerűbbet, kiprobalom mennyire zavarja a szememet és ha nem annyira akkor jöhet valami komolyabb motyó. A "HA" mit jelent ebben a környezetben?
-
alaves
addikt
válasz
Vistaboy #70353 üzenetére
Szoba-hőmérsékletű vizes, puha fajta mikroszálas kendővel áttörlöd, majd jófajta puha szemüvegtörlő kendővel foltmentesre törlöd. Makacs szennyeződés esetén esetleg tisztítófolyadék (ha LCD-re jó, OLED-re is jó).
Nem lett baja a TV-nek ahogy használtad/od.
A lejátszás folytatása formátum függő is lehet (C1 ki is írja, amikor van ilyen). Az OLED754 belső lejátszójánál is van olyan, hogy néha folytatja, néha meg nem (attól is függ, hogy HDD vagy DLNA). Lehet, hogy ezt még nem fixálták. -
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Csatlakoznék én is a topikhoz, pár napja vettem egy Philips 65OLED706/12 típusú készüléket, és lenne pár kérdésem a kezdeti dolgokkal kapcsolatban.Először: Olvastam az összefoglalóban, hogy be kell járatni az OLED paneleket, és ezalatt a 100-200 óra alatt lehetőleg kerülni kell a HDR-tartalmakat, illetve 16:9 képarányú (teljes képet kitöltő) filmeket kell nézni. De most akkor pontosan mit is jelent ez? Mert én már megnéztem rajta egy-két filmet és a YouTube-on pár OLED HDR-demót is lefuttattam (DV-s videót még nem néztem, de HDR10+ filmet már igen), volt közöttük teljes képet kitöltő és 21:9-es is (utóbbi volt sajna a HDR-es)...
Szóval akkor ez mennyire volt káros, és mennyire kell ezeket kerülni a bejáratás alatt??? Ja, a beállítások jelenleg alapon vannak, ahogy a készülék rendszere felajánlotta az ajánlott lehetőségeket. Tudom, hogy nem ez az optimális, de egyelőre így semmi gond nincs vele, a képe gyönyörű, a filmek is szuperek, a fekete valami isteni, egyedül talán a menü tűnik picit lassabbnak, mint a Samsung QLED-en volt ezelőtt, de nem vészes.
Viszont ami fura, hogy amikor lejátszok egy filmet HDD-ről, és valamilyen oknál fogva kilépek, nem tudom folytatni onnan, ahol abbahagytam. Nem minden esetben van így, valahol engedi, de nem mindenhol. Esetleg bizonyos formátumoknál nem engedi?
(80%-ban HDD-ről történő filmnézésre lesz használva a TV, maradék 15% anime-sorozatok HDMI-ről (a formázott feliratok miatt), illetve 5% TV-közvetítés (Forma-1, stb.). Kb. ennyi. Monitorként csak addig üzemel, amíg átküldöm a MPC-HC képét a TV-nek, mikor elindítok egy animét, durván egy pár perc (áthúzom). Játékra nem lesz használva, arra ott a monitor.)
Másik kérdés: Sikerült kicsit összemaszatolni a képernyő alsó szélét, mikor tettük fel a falra, kicsit tenyér-lenyomatos lett. Na most, az OLED képernyőkhöz jó a LCD-képernyők tisztítására használt folyadék, vagy speciális tisztítószer kell?
Jelenleg egy ilyen van nekem, a TV felfogató-keretéhez adták:
Ez jó lesz OLED-hez is? A biztonság kedvéért megkérdezem. Nem volt még OLED TV-m, ez az első, nincs tapasztalatom ezen a téren.
Köszi előre is.
-
odiepapa2
tag
Sziasztok,
A héten megérkezett a 65" C11, a képe leírhatatlanul gyönyörű, nagyon szerencsésnek érzem magamat, hogy megengedhetem ezt az élményt. Szó esett a fórumon az ambilightról, mit tudnátok ajánlani a tvhez, van-e valami bevált megoldás vagy abszolút DIY módon működik? Kinek mi vált be? -
salapp
addikt
Emag kisöprés akció volt, itt a fórumon is tárgyaltuk. Keddi napi ajánlatként a kifutó árhoz képest is további 25% kedvezményt adtak rá. Így lett 300ezer.
A Philips 55OLED706/806 volt még a lehetségesek között, de nagyfiam Sony-s énje győzött.
Hamar elfogyott, pláne, hogy itt is van kedves fórumtársunk, aki kicsit keresni akart és most 350-ért hirdeti.
Aki nem Sony-s, akkor már inkább 360-ért MM-ben az 55OLED706-ot vagy 400 körül az 55OLED806-ot javasolnám, pláne, ha nagyon kell neki a HDMI 2.1-VRR-ALLM és a nagyjából teljes hangformátum-támogatás. -
salapp
addikt
Én voltam. És ha már írok, megosztom fiam örömét. Végül - Sony rajongóként (QS-ES, hi-res walkman és lemezjátszó, stb.) - behúzott egyet a készletkisöprős 55A8(H)-ból. Szerdán meg is hozták. Abszolút új készülék érkezett, pixelhiba- , sávosodás- és általában minden mentes.
FHD Blu-ray filmekkel (XBOX SX-ről), de még FHD tartalmakkal Dune HD H1-ről is gyönyörű a képe. A mozgás (1-0 finomhangolással) számunkra kellemesebb, mint a plazmán. A fényereje bőségesen elég. 20-25 fényerővel SDR-ben délutáni napfényben vagy felkapcsolt 4100 lumenes lámpa mellett is tökéletesen látni. Sötétben meg a Rogue One blu-ray megtekintése közben hunyorogtunk, amikor Jynt és Cassiant elnyeli az atomvillanás.
Biztos fantasztikus az XR "processzor' (bár én még mindig inkább marketing szagot érzek körülötte), de már az ebben levő X1 Ultimate is olyan jó munkát végez, hogy a kíváncsiságból elindított régi-régi film, ami 720p-ben volt meg, annyira kellemesen mutatott rajta egy méterről is, hogy meglepődtünk rajta.
A készülék kivitele példás. Ha szabad úgy fogalmaznom, a GZ950 inkább nikonos-nagypapás-japános, az A8(H) meg letisztult-modern-minőségi. A kibontás, az összeszerelés eléggé könnyű volt.
Series X-ről brutál a kép. A távirányító szimpatikus, jó a fogása, bár - nem tudom, ez hiba-e, vagy beállítás kérdése-e - eARC-on keresztül nem kezeli az Seriex X-et.
Ennyiért ajándéknak tekinthető. Egyelőre ennyit -
Ijk
nagyúr
Vettem egy DP1.2-HDMI kábelt hogy összekössem a gépet a tv-vel, de csak 24hz-en hajlandó működni, nem is tudok sem radeon szoftverében, sem windows beállításban 60hz-et adni. Van ezekhez valami display driver hogy ne generic monitorként kezelje?
-
sub71
aktív tag
Szerintem engedd el! ITT vannak a hozzászólásai összegyűjte, tanulságos olvasmány! Harmada arról szól, hogy nincs megelégedve a C1-essel, egy másik harmada meg arról, hogy mennyire szar az összes többi márka, az LG G1 a király... valaki már írta, lehet, hogy egy belan klónnal van dolgunk
....ignoráltam is gyorsan....
-
válasz
TechN7ne #70332 üzenetére
Ez a gond ,hogy feltételezed.
Az hogy milyen panel van benne és a minőségbiztosítás két különböző fogalom.
Az egyik gyártó jobban ellenőrzi és jobban szűri mint a másik, nem tesznek bele annyi selejtet. A másik oldalon inkább cserébe cserélnek folyamatosan paneleket egy nappaliban mert a panelt ők gyártják, van belőle elég a másik gyártó meg pénzért veszi, nem mindegy miért fizetnek.
Erről szól a minőségbiztosítás amúgy, hogy a végfelhasználóhoz ne jusson el selejtes termék főleg ebben az árkategóriában .Egy újabb fogalom amit érdemes lenne megnézned az Ambilight mellett.
Mondjuk azt is aláírom, hogy ez elkerülhetetlen, nincs olyan gyártó akinek ne lenne ilyen és ez ne történne meg, de 3x egymás után van akinél 2x egymás után vissza olvasok stb stb.Az Lg ezt pénzért teszi ,nem jótékonyságból remélem azt tudod, és ha nem tenné akkor ugyan úgy lett volna már Sony meg Samsung panel , csak előbb.
Nagyon remélem hogy a Samsung QD -OLED alájuk pirít és kénytelenek lesznek ezen a hozzáálláson változtatni.
De a legfontosabb, hogy ennek semmi de semmi köze nincs a témához, hogy személyeskedéssel megspékelve tolod a fanatik dumát, amire itt nem lenne szükség.
A 4 K120 Hz amúgy megy a Philipsen ,csak szólok. -
TechN7ne
nagyúr
Az összes oled tv-ben LG panel van….
Gondolom tudsz róla ,és ha cserélik a panelt évente 3x vagy kapok egy csereutalványt még mindig jobb ,mint ha elhajtanának gond esetén mint rajtuk kívül sok gyártó (feltételezem a Philips is hozzájuk tartozik).
És ha nem lenne LG oled ,akkor nem lenne sem Sony ,sem Pana ,sem Philips és még sorolhatnám az összeset…Végeredményben az LG az oled királya és van még a Sony aki az LG panel kijelzője alá a legjobb elektronikát rakja = ennyi röviden.
-
válasz
TechN7ne #70326 üzenetére
Nézd ,nekem nem esik ki a távirányítóból semmi, de láttam hogy volt itt ilyen. Ettől függetlenül egy prémium távirányító, gondolom LG nél is ment már tönkre ,de nem olvastam még olyat itt ,hogy egy Philips Tv ben 3 panel sem lett jó aztán kaptak helyette csere utalványt.
Még azt sem nagyon olvastam ebben a topikban, hogy cserélni kellett volna bennük panelt még sem írtam le, milyen hulladék minőségbiztosítás lehet az LG -nél 1500-2500 Euros Tv knél, pedig ezt gondolom,de nem akarok megbántani sok elégedett tulajt akiknél remekül működik a TV és nem tartom sem hülyének sem óvodásnak aki azt vesz.....
Szóval jah, kinek mi számít.Az ambilight kikapcsolható, testre szabható, variálható. Részemről ennyi.
-
koko00869
tag
[kép]
[kép]
[kép]
Sziasztok!
55oled806-os a TV, kb 4-5 hónapos. HDR filmeknél vettem észre azt, ami az első képen balközépen lent, a másik kettőn jobb alsó sarokban látszik. Olyan, mint elsötétülnének a pixelek, és csak ilyen világos jeleneteknél. Ugyanez előjött a Dune sivatagában vagy a Tatuinon is, amikor telibe süt a nap, tökvilágos minden. Random helyeken a képen előjön, nem vettem észre, hogy mindig ugyanott lenne. Mi lehet ez? Elég zavaró. Youtube-on megy kb fél órája a havazós HDR teszt videó, azon nem látszik. A filmek nvidia shiel pron mennek, kodival, plex szerveren keresztül, nem tudom, hogy lehet-e valami összefüggés. -
-
ClioRS
őstag
válasz
Mint Philips tulajdonos, csak úgy megjegyzem, hogy a sima LED háttérvilágítás messze van a gyári megoldástól.... Lehet úgy is használni, de sokkal többet tud annál. Ha meg valakinek nem tetszik akkor nem használja, de abból miért indulsz ki, hogy ha neked nem tetszik másnak sem fog? Barátnőm is hülyeségnek gondolta először, aztán meg használat közben tetszik neki.
-
blakey
titán
válasz
Sok hülyeséget irkálsz, de ez még azokon is túltesz, mert az Ambilight pont a led-szalagok "spanyolviasza", aminek a licencét még nem oldották fel és más nem is tudja gyártani. Nálam nem a legfontosabb elem, sőt, egyáltalán nem számít egy TV-nél, hogy van vagy nincs, viszont amióta ilyen TV-m van azt mondom, hogy jó dolog, nyilván azt is jól kell beállítani, mert a hirdetési képekkel ellentétben, nem kell olyan erős fénnyel használni, jól kalibrálható, sötét jeleneteknél nem világítja be a szobát, színes háttérnél meg szépen hozzáad. Aki nem használta (mint pl. te) az nem tudja, hogy valójában milyen, amúgy meg ott a kikapcsolási lehetőség, de nem rossz dolog ez az Ambilight. Ami a Philips OLED-eket illeti, a legjobbak között vannak, ezen kár elmélkedned, hogy ez vagy az hiányzik, TV-knél a képminőség a fő szempont. Veled ellentétben nálam megfordult a legtöbb "nagy" gyártók TV-i, nem csak úgy írom, hogy jó az OLED-jük. Jelen pillanatban pl. nem vennék LG OLED-et, inkább Sony, Panasonic, Philips, ezek a legjobbak képpel rendelkező TV-k, az okosság nálam harmadlagos szempont.
-
válasz
TechN7ne #70323 üzenetére
Állandóan belelépsz más emberek lelki világába fanatikus beidegződésből. AZ az óvoda amit itt leversz. Nem értem a vannak itt moderátrok miért nem oldják meg az ilyen személyeskedő embereket egy szakmai topikból.
A ambilight egy nagyon jó dolog. nem egy egyszerűn ledszalag .még a működési elvével se vagy tisztában nem is használtad, úgy formálsz róla véleményt rögtönzött közvéleménykutatásokat is írsz mellé- 10 ből 7 embert ... hogyne.
-
Celtis
veterán
válasz
Satan_Claus #70318 üzenetére
Mivel alig van árkülönbség, leginkább az utolsó 3-ból kéne választanod. Sokan dícsérik itt a Philipset és ugye benne van az ambilight.
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
Vhiktor #70316 üzenetére
Köszi. Igen, a további 2 kalibrációs mód "unlocked".
Így már értem. Amúgy az egyedi 20 pontos színkalibrációs beállításoknál szemmel szinte érzékelhetetlen a különbség. Ami viszont jól látható, az a fényerő eltolás, illetve a black level.
Ami a mozgás élsimítást, cinemotion-t és a különböző zajszűréseket illeti és nem látok különbséget sem SDR, sem HDR esetében.
A források: kábeles TV (DIGI - 720i, 1080i), Youtube, Netflix, DuneHD Prime3, DuneHD Pro Vision 4K Solo (utóbbiaknál szerintem a lejátszó végzi a munka nagy részét). -
-
törölt tag
válasz
Vhiktor #70316 üzenetére
Ez a Dolby Visionre is igaz? Pl. beállíja az ember játék módra az adott színhőmérsékletet, és akkor SDR, HDR, DV is ezt fogja alkalmazni? Nem tudom, hogy az A90J-ben van-e DV-ben játék mód, csak egy példa volt.
LG-nél máshogy működik, igaz? Ott emlékeim szerint ezeket függetlenül lehet beállítani.
-
Satan_Claus
őstag
Üdv, szeretnék én is egy OLED TV-t venni, ebből a listából melyik lenne a legjobb vétel? 55", HDMI 2.1, 120Hz. A Toshibára van egyedül 2 év gar, de gondolom némi felárért bármelyikre lehet gar.hosszabbítást kérni.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
ziggi_zug #70313 üzenetére
Nem érdemes dnice beállításait használni, főleg hogy custom white pointot hasznal.
Nem jegyez meg külön adatokat a tv. Sdr és hdr ugyanazt a kepmodot használja. Hdrben bizonyos beallitasok megvaltoztathatoak de a legtöbb közös az sdrrel.
Hdr kalibracio az sdr kalibraciobol származik le. Csak akkor tudsz mást beállítani ha unlockolva van a plusz 2 kepmod és a plusz 2db szinhomerseklet.
Sdrben mondjuk profi1 hdrben profi2 szinhomerseklet. A 2 pontos fehéregyensúly pedig bemenetenkent tárolódik.
Vagy ha hdr-t teljesen másik kepmodra állítod be.
De ha profi1 szinhomersekletre beallitasz valamit akkor a profi1-et kivalasztva minden kepmodban ugyanazt a szinhomersekletet kapod.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Tharsis #70284 üzenetére
+1
Igen, az teljesen oké... most nálam is úgy van (B7) cserébe kilőttem a Dynamic Contrastot.
HDR 100/100 és legfeljebb a HDR beállításokkal prüntyög az ember. (C1-en)Eleve a HDR masterek sötétebbnek tűnnek, mint az SDR, ha olyan a jelenet. Az APL (average picture level) lehet ugyan akkora persze. Mint egy 45/65 SDR-nél. Végre most nézhetővé vált a Westworld HDR. Vhiktornak köszi a supportot.
Az egészen biztos nem nyírja ki a panelt ha HDR 100/100-on használja valaki mozinál... Mert csak minimális csúcsfény terhelést kapnak a pixelek teljesen random helyeken. Egy magasabb SDR OLED fény lehet jobban öregbíti átlagosan.
Nyilván PC módban le kell venni statikus elemeknél. Ott értelemszerűen megvakulnál ilyen fényeknél.
-
ziggi_zug
aktív tag
Van itt SONY A90J tulaj, vagy aki ilyet használ(t)?
Ha beállítom D-Nice kalibrációs adatait, akkor tényleg valamivel szebb a képe, de külön adatokat ad meg a 20 pontos színkalibrációra Pro1 és Pro2 módokra. Viszont ha az egyikben (pl. Pro1-en) beállítom, akkor a másokban (Pro2-ben) is ugyanaz lesz. Ha ezután bármit módosítok bármelyikben, az a másikban is látható. Ez így van másnál is? ez normális? Lehet egyáltalán2 féle kalibráció 1 TV-n?
Elvileg SDR-re és HDR-re külön adatokat jegyez meg a TV, tehát úgy lehetséges a 2 féle kalibráció, de HDR-re is kétfélét ad (normál és enhanced). Ráadásul SDR-re nappali és éjszakai - ilyet nem is láttam hol lehetne beállítani. A DV-ról nem is beszélve. Ahhoz DV forrás kellene, de a YT legjobb esetben is csak HDR, a Netflix meg HDR vagy IMAX - ráadásul arra van gyári kalibráció (ami fixen ki van választva, ha Netflixet nézek.)
Van ezekkel bárkinek tapasztalata?
-
alaves
addikt
válasz
santhacsa87 #70308 üzenetére
HDMI hangrendszer kiválasztásakor az SPDIF-en is megy a kimenő jel, ezzel a kivétellel:
"Az SPDIF kimenet (DIGITAL AUDIO OUT) Dolby Digital Plus tartalom streamelésekor letiltásra kerül." -
santhacsa87
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Nem tudom a philips 706-os tv-t optikai kábelen összekötni a z906 os hangfalammal. A hangkimenetnél a tv-ben nincs csak tv hangszóró, hdmi hangrendszer, tv hangszóró ki szerepel. Fel sem ajánlja az optikai hangkimenetet!
-
bnorci71
addikt
válasz
salapp #70300 üzenetére
pedig 9 az
A Solo+Rouge1
A Clone Wars rajzfilm bár egész estés viszont így 12film
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Politika
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest