-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tharsis
csendes tag
Sziasztok! Pár napja jött meg a Panasonic OLED TV-m. Eleinte minden rendben volt, aztán történt egy automata képernyő karbantartás, ami után figyelmes lettem pár beragadt pixelre (egyáltalán lehetséges az, hogy karbantartás után legyen ilyen?). Igazából ha a megszokott távolságról nézem a TV-t, nem lehet látni, azaz nem zavaró.
A kérdésem az lenne, hogy tudok tenni valamit ez ellen, vagy a TV automata karbantartásai megoldják majd a problémát? Mellékelek egy képet is.
-
Tharsis
csendes tag
@alaves. Tökéletesen működött! Köszi mégegyszer.
-
Tharsis
csendes tag
válasz amadeus11 #70265 üzenetére
Én mozizok rajta Filmmaker módban ( Pana JZ1000), és HDR-ben 100-100 a fényerő kontraszt arány. Itt olvastam először olyat, hogy valaki lejjebb veszi ezeket a beállításokat. Kicsit meg is ijedtem. Az sdr más tészta, ott a fényerő csak 30.
A mozizásra kitérve. Általában eredeti nyelven, felirattal szoktam filmeket nézni. Viszont HDR-ben a fehér felirat elég fényes, ezért kissé zavaró is. Van valamilyen mód kicsit tompítani rajta?
-
Tharsis
csendes tag
Tud valaki tippet adni arra vonatkozólag, hogy a Disney+ miként varázsolható rá Panasonic TV-re? Youtube videók szerint már elérhető az app ezen a márkán is, de úgy tűnik nem ebben a régióban.
-
Tharsis
csendes tag
válasz Pro Koryak #70447 üzenetére
Köszi! Ilyesmi sejtésem volt nekem is. Remélem most már tényleg elindul.
-
Tharsis
csendes tag
Tudom eléggé triviális a kérdés, de milyen törlőruhát érdemes használni a képernyő tisztításához? Pamut jó? Vagy valami mikroszálas?
-
Tharsis
csendes tag
Köszi srácok! Olvastam, hogy vegyszereket nem szabad használni, de gondoltam itt jobban tudják.
-
Tharsis
csendes tag
válasz Pro Koryak #71242 üzenetére
Rám illik a leírás.
-
Tharsis
csendes tag
A TCL-t emlegeti a cikk, aki vevője is lehet a TV üzletágnak. A Forbes egyébként nem szokott kamuzni.
Ettől függetlenül én is Panasonic TV-t vettem, egy JZ1000-t. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. Előtte szintén Panasonic TV-m volt, egy 42PG10 plazma. Tizenhárom éve van meg és semmi baja, szerelő se látta még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest