Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapoe

tag

Megjött a 65CX.. :C
    Nagyjából az 1 órás tapasztalatok: a beállításokkal, menürendszerrel elleszek egy darabig :D magic remote-ot nagyon meg kell szokni, de szerintem ha már nem bénázik az ember és kezére áll, zseniális lesz. A képernyő panel egyszerűen túl vékony.. levert a víz, mikor a padlóról, a képernyőről felemeltük.. :O Sokat nem fogom mozgatni az biztos.. A hangja TV-hez képest szerintem baromi jó, de úgyis házimoziról fog szólni. A kép.. Nagyon nagyon kell neki a minőségi tartalom, de ha megkapja, akkor tényleg bokalefosós.... :Y (ez stereo hifinél pont ugyanígy van tapasztalataim szerint.. egy jobb rendszeren a szar hanganyag, még szarabb lesz, de egy jó minőségű felvételen a süket is hallja, hogy az nagyon más liga) Egyéb felvétel esetén is hibátlan, de ott nem adja azt a pluszt amit várna tőle az ember.. szarból nem tud várat építeni na... A "jó a feketéje" dolgot akkor érti meg igazán az ember amikor tulajdonképpen eltűnik a tv képernyője (nyilván sötét szobában) és csak a színes téma marad.. (pl. űrben lévő jelenetnél) elképesztő.. :) PS4 Pro & GOT tényleg zseniális.. néha már-már fotórealisztikus. Mondjuk azt nem tudom, hogy a 60 gb-s Interstellar miért volt annyira szemcsés :N
    Nagyon nem bántam meg, pedig tényleg kb. 0 beállítással próbálgattam.. (az oled fényerőt levettem kb. 1/3-ra, nagyjából ennyi volt, illetve a gyári képmódokat kapcsolgattam)

Új hozzászólás Aktív témák