- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Jelentem meghozták és be is üzemeltem az MM-től akcióban rendelt LG OLED55CX3LA tv-t. Szuper nagyon!
Szerencsére origi sértetlen és hibátlan állapotban érkezett. EIZO-t vizslattam sokáig és nem találtam egyetlen pixel hibát sem rajta.
Hát nagyon más jó értelemben még eco beállításon is mint a régi 55UJ701V volt. Kiemelt ill HDR beállításon és 4K tartalommal meg konkrétan húúdeee.Részletes beállításokba ill. kalibrálásba még nem folytam bele.
Apró gondjaim azért vannak vele. Mégpedig mint amit itt írogattok is mostanság, hogy a TV távja a házimozit bekapcsolja és a hangerőt is szabályozza ugyan de csak akkor van hang rajta ha opt+ belső hangforrásra állítom. Önmagában nincs hang a házimozin.A másik, hogy TV műsornál picit szaggat a kép ha a kamera pásztáz. Bereccen ahogy itt mondtátok.
Gondolom valamit állítani kellene hogy ezt ne csinálja. No de mit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Projektor topic
- Diablo IV
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Subaru topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest