-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearFmRadio
tag
sziasztok
Lg c9 tulaj vagyok ( lassan 3 honapja )
-Érdeklödni szeretnék hogy pc-n milyen lejátszot érdemes használni HDR videok esetén ?
- Honann lehet letölteni 4k HDR videokat (nem youtube-ra gondolok most )?
- Játékok esetén nagyon látványos a HDR
Ghost Recon Breakpoint
az este az brutális
viszont a 120hz az csak 1080p-be alkalmazható ? 4k esetén ha 100-120hz rakom akkor "bemutató kép / nincs jel " effekt jön elő,,, igy jelenleg 60hz használom. ( vettem 30e ft 15m 2.1 hdmi-t gondolom nem ez a bibi )
-Egyedi bemutató képeket lehet külön rá rakni / szerkeszteni a tv-n ?
- Mindig feldobja hogy lehet frissiteni ,,, de én nem akarom ,, hogy lehet kikapcsolni hogy minden egyes indulásnál ne dobja fel ?
- folyamatosan mozgó háttér ( live wallpaper ) van beállitva a gépen , ez okoz gondot a tv-nek ? vagy inkább amikor nem használom akkor inkább kapcsoljam ki ?
(kis off : i5 8500 / 2x8gb ram / rtx 3070 / 600w fsp ,,, eddig hibátlanul ment minden maxon 4k-s tv-n már ha esetleg valaki gondolkozik ilyen kártyán a tv-jéhez )
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Tanuljunk angolul!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ghost Recon Breakpoint
az este az brutális
Vhiktor