Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • esicyhun

    tag

    Úgy néz ki nálam is panelcsere lesz, C8-am van, 2019 július végi vásárlás a szegedi Médiában. Jobb oldalt, középen a képernyő legszélén jópár (több, mint 10) halott pixelem van, ezek mindig feketék, nem működnek. Illetve a jobb alsó sarokban van 1 db. Normál nézési távolságból a halott pixel csoportosulást alig lehet látni, de világos háttérnél határozottan ott van.
    Viszont beégés nincs egyáltalán, 2719 teljesen vegyes használattal történő üzemóra után (kábeles és német műholdas adások, plusz Netflix, illetve filmek külső médialejátszóról; sdr 25-ös OLED fénnyel. És ezekben azért van piros, zöld, sárga logó is, pl. 3sat, NKH World, 3+, 4+, 5+, 6+, na meg ugye az aranyos magyar korhatárkarikák....).

    Viszont az Anymote programban az "In Stop" gombot ne használjátok, véletlenül megnyomtam, teljes gyári beállítást csinál, úgy hogy a totál üzemórát és a kompenzációs ciklusok számát is visszaállítja 0-ra. Ezek után, ha valaki használtan vesz LG OLED-et mérget ne vegyen az üzemórák számát tekintve. :) Remélem a garival nem lesz gond emiatt. Jövőre jelentem csak be, ünnepek előtt már nincs kedvem vele foglalkozni, használható a TV, csak nem tökéletes.

Új hozzászólás Aktív témák