Hirdetés
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácsó
tag
válasz
zsepii
üzenetére
Szia!
Én csak ajánlani tudom a B9-et, én is pár hete vettem
nyilván nem tökéletes a TV, viszont brutálszép a képe, ha sikerül jól belőni a beállításokat (nekem finoman szólva nagyon nem jöttek be az előre beállított profilok, de nyilván mindenkinek más az ízlése
)
Eddig bárkinek mutattam, mindenki el volt ájulva tőle..
Samsungból szvsz idén a Q90T/Q95T ami _TÉNYLEG_ rohadt jól sikerült és ajánlott is - dehát az meg még picit borsos egyelőre..B9-en a játékok nagyon szépek, eddig csak FHD-n próbálgattam base PS4-en játékokat, de jól tolja az upscale-t 4K-ra, Ghost of Tsushima pl. emberidegen néha, de akár a 2016-os Doom is SDR-ben elég brutálisan néz ki, rendesen kb. mélység érzetet ad a képnek a kontraszt és a fekete, vagy nem is tudom
... csak jól beállítani szerintem kicsit szenvedős a tévét, de ha egyszer megvagy vele, akkor utána már nem ereszt
Azt mondjuk nem tudom, hogy napi 10-12 óra IPTV-re (csatorna logókkal...) mennyire ajánlatos az OLED.. az lehet picit meredek, de zoomolással kikerülhető végülis a logo
de majd az okosok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyilván nem tökéletes a TV, viszont brutálszép a képe, ha sikerül jól belőni a beállításokat (nekem finoman szólva nagyon nem jöttek be az előre beállított profilok, de nyilván mindenkinek más az ízlése
Vhiktor