Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz
salapp
üzenetére
Veletlen nem Chros nak üzentem ,bocs .De mas is valaszolhat .
Neked is Chros 754 Philips van .Nem ertem miert 8 Bit be adja le a Dolby Vision filmeket ? De mar összekeveredtem nagyon ,de sokszor 8 Bit be adja a legtöbbet ,nem csak DV be .
Itt a forumon beszelnek bandingrol [link]
Itt [link] pedig az eggyiknek a Philips ezt valaszolta " A developer at Philips told me that the 12 bit ICtCp Dolby Vision signal + Metadata is encapsulated inside the regular RGB 8 bit video signal. RGB tunneling is what it's called " Most evvel megvan magyarazva hogy a 12 bit jo 8 bit ben is ?Ezt nem ertem .Több helyen az Apple tv re panaszkodnak ,de nalam az Amazon Stick nel is 8 Bit ,csak nalam nem latok Color Bandingot .Nalam a Parabolas Szat belterin latok sokszor Bandingot ,de az mondjuk zavar is sokszor .
Most nem 12 bit be kene mennie a tv nek? Miert 8 akkor ?Color Bandingot meg en az LCD nel ugy erzem nem volt ennyi mind az olednel .Vagy a Philips 754 nel van csak ez a hiba ?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Philips (55OLED804) 140CM 4K SMART AMBILIGHT OLED !AKCIÓ!!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor