Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Nyáron lesz 2éves a tv-m,2év garival vettem.MM
Van rá mód ezt kitolni? -
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Tv-m épp most írta ki pixelfrissítés folyamatban,kikapcsolt állapotban,láttam is egy egy csíkot lefelé futni.
Gondolom ez a nagy frissítő,ez meddig tart?Mikor kapcsolhatom be,érdemes e valamit átnézni utána? -
Gigi01
őstag
válasz
funkmester
üzenetére
Oledből szeretnél olyat?Gondolom viccelsz?
-
Gigi01
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Gidavideó szóra nekem nem ez a videó ugrott be.

Így monitoron nézve folyik a kép.
-
Gigi01
őstag
Mivel a Plex akadozik,olvasva,kipróbálnám az Emby appot.
Olyanba ütköztem,hogy pc-n hiába tallózom be a könyvtárat,amit szeretnék megosztani,nem rakja be. -
Gigi01
őstag
Nagyon szép tányérokat honnan lehet rendelni?Lapos teli fekete,fehér középen merülő fehér,stb. jobbak.
-
Gigi01
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen,most nézem standard.
Ilyet,na mindegy.Köszöntem!
-
Gigi01
őstag
Netflix a tv appjával nézve,csak hd-t mutat.Most ezt gépről kéne rátolnom a tv-re?HDR sincs pl.
Tegnap kaptam hozzáférést,most próbálgatom. -
Gigi01
őstag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Csak ne úgy,mint az enyém anno.Már nem kaptam meg,mert nem tudták beszerezni a gyártótól sem,amikor több boltnál készleten-t mutatott az árgép.Meg a megrendelésemet is leokézták,több bolt,hogy van,hozzák.
Euronics-ra is rákérdeztem telón,rá egy hétre,persze beszerzik,hozzák,kiderült utána már nincs,a gyártást leállították.Igy vettem Samu 51F5500 helyett Pana 50ST60-at.
Csak asszem 150-ért akartam venni,a Samu 200 körül,a Pana 290 volt. -
Gigi01
őstag
-
Gigi01
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Ez minden típusnál így lehet.Nekem volt Samu lcd-m,ami gari lejárta előtt bebandingolt.
Cserekijelzőt kapott,én 1 percen belül vertem is ki a balhét,(pixelhibásat kapott)nem a szervizesnél,mert ő elvileg úgy rakta bele,hogy jó.
Hivatalos Samsungnál,a csávó jött vissza,miért nem neki szóltam,mert nagy baj lett belőle.
Aki simánt tv-t néz,rengeteg embert vernek így át,ha ezt annak vesszük. -
Gigi01
őstag
válasz
athomi
üzenetére
Én ahogy használom a tv-t,a plazmáim már ghostoltak,ott is voltak gondok,nem kicsik,nem bánom,hogy váltottam.
Nálam ilyen nincs,lekopogom,jó tetted,hogy beszóltál.Első saját Samu tv-men szürke folt jelent meg.Elvitte a szerelő,és pixelhibás kijelzőt rakott bele,én egy percen belül észrevettem.Ki is vertem a balhét nem náluk,hanem a Samsung-nál.
Utána jött vissza a csávó,miért nem neki szóltam,mert balhé lett belőle.(#36638) so_ha: Itt most mi az újdonság?,vagy magadat győzködöd?
-
-
Gigi01
őstag
válasz
Strezi
üzenetére
Én is meg akartam már jegyezni.Mostanában annyi hozzászólás van,benézek,és mindig a sírás.Unalmas.
Élvezni kell a képet,amit nyújt a tv,én nem tudok betelni vele,szaros B8-al.
Inkább filmajánlatok jöhetnének,mit érdemes családdal megnézni közösen,ha már lesz ilyenre is idő. -
Gigi01
őstag
válasz
renatto
üzenetére
Persze,hdr az nagyon kihozza.Nem értem miért erőltetik.Vetítésnél is nagyon zavart amelyik filmen volt.
Ha távolabbról nézném biztos jobb,de így is messze ülök 4k-hoz.
A színek némelyik filmnél annyira elmásznak a valóstól,mondjuk ezek a szemcsés filmek,itt vettem észre.
Tiszta,mint pl. a demóknál,jó minőségű filmnél bitang jónak tűnik. -
Gigi01
őstag
Én sokat nem tudok írni.Volt egy 40 samu led,Optoma hd72 vetítő,Pana st60 plazma,Benq W1070 vetítő,Pana st50 plazma,most ez 65b8
Mind saját pénzből!Hát nem tudok mit mondani.Ha kell a minőség,vagy bármi más.
Oled leírhatatlan minőség.LG rendszer,hát le a kalappal.Baszki,minek külső lejátszó?4k HDR-t tolja,el sem hittem.Bár most pc-ről hajtom,nem 4k -n,fhd 120HZ-en ?na ez is áá. -
Gigi01
őstag
-
Gigi01
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én is 55' Panát akartam venni,ára végett kóstoltam meg az LG-t,ráadásul a 65',és nem bántam meg.
Következő lehet Pana lesz,ki tudja. -
Gigi01
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mert csak az volt akkor az ajánlott?

-
Gigi01
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akkor viszont a update visszaállítást megoldhatnák,ha már volt olyan hüle,aki frissített újabbra.

Bár én így is meg vagyok elégedve vele. -
Gigi01
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Nekem 100-on ronda,miért nem jó ami az sdr-nél?Én,lehet sokan megköveznek,de próbálok nem hdr-ben nézni mindent,annyira elmászik a szín,túl kontrasztos,túl világos.1-2 videó állleejtős,de 80%-ban zajos túlszaturált videóval találkoztam,ami érdekelt.
-
Gigi01
őstag
válasz
Akhilles01
üzenetére
Nincs,de nem emlékszem,hogy azt én állítottam volna át.
-
Gigi01
őstag
válasz
Akhilles01
üzenetére
És most vetted.Most azt nem tudom,mivel nettel indítottam,hogy egyből frissíthetett volna,vagy alap 05-ös firmware volt rajta már.(az enyémen)
-
Gigi01
őstag
válasz
Akhilles01
üzenetére
Erre kíváncsi leszek mit válaszolnak.

Nekem sdr-nél 20 jó,hdr-nél mennyi lehet a megfelelője?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

madvr-nél max-ra állítva

Vhiktor