Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adamssss

    veterán

    Megvettem egy 65B9-et!

    Nem kevés türelem, kitartás kellett hozzá de megvan és nem is akár hogyan.

    Délelőtt elmentem a budaörsi mm-be hátha van valami akció de semmi. Teljesen el voltam kenődve. Aztán úgy gondoltam, hogy megnézem a mammut-ot is hátha ott van c9 akcióban. Nem volt. 640 volt az ára. Ellenben volt egy kiállított B9 550-ért.
    Nézegetem, nézegetem összehasonlítottam a a c9-el, hát nagyon sok különbség nincs 2m-ről meg konkrétan semmi. Látja rajtam az LG-s gyerek, hogy kéne egy ki motiváció. Odajön és mondja, hogy ha elviszem adnak hozzá 2 év silver garit azaz 4 évet összesen. Na mondom mi ez piac, hogy lehet alkudni. De még mindig nem az igazi. Aztán kis idő múlva megint jön, hogy ha megveszem akkor a jövő héten házhoz visz az LG egy új panel-t ergo 0km-es tv-m lesz. Na mondom haladunk.
    Aztán ki idő múlva megint jön, hogy ok adnak még 15 000 kedvezmény vagy 552-ért vihetem a tv-t és 5 év gold garit. Végül ez utóbbit választottam. Így lett egy kvázi új B9-em 5 év gold-al. Szerintem nem rossz deal :)
    Holnap hozom haza csak nem fért be az autóba. Igazából c9-et akartam de amikor szemügyre vettem mind a kettőt tényleg nem sok különbséget láttam és mivel nekem már a mostani SDR FHD modell is tökéletes úgy a B9 pláne az lesz. Ebben is van HDMI 2.1 meg minden jóság szóval a 3gb ram meg a kicsit nagyobb fényerő nem ért meg több mint 100 felárat.

    [ Szerkesztve ]

    Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

Új hozzászólás Aktív témák