Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
Jelenleg valóban az Alzás 65C8 tűnik best buynak, és biztató hogy sokaknak azt mondta az itthoni LG hogy garizzák, de sajnos szerintem nem foglalkoznak majd vele.
Ezt két dologra alapozom.
1. Az Alza pla és lla- t is forgalmaz. Utóbbi van kis országunkba szánva, azt garizzák, de a másikkal sztem nem fognak foglalkozni. Ezért van hogy az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy alza is jó, mert ők a pla tipusra gondoltak.
2. Ismerősöm van LG-nél aki rákérdezett, és még vállalaton belül is megoszlik a vélemény, de a szervíz azt mondta végül neki, hogy csak azokat szervizelik amiket tőlük vesznek a partnerek.
Így tehát most én is örlődök, hogy a B8 710 ért de tuti garival 5 évig, vagy a C8 bizonytalan garival. Hiszen oké hogy itthon rendes az LG és beégesre is ad garit, na de vajon külföldön ahova az lla-t viszik, ott is adnak-e rá. Még mielőtt valaki belém állna, hogy túl aggódom a beégést, ennyiért min 5 évre szeretnék tv-t, és a filmek mellett napi 5 -7 óra Tv is megy, szóval ha valahol beég, az én leszek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Hobby elektronika
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Tőzsde és gazdaság
- BIOS frissítés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor