- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusztafszon
csendes tag
válasz
coolrob #68617 üzenetére
Nekem a DTS fontos szempont volt a Sony mellett, külső Zidoo lejátszóm van, de este mikor a gyerekek alszanak, fejhallgatóval nézem. Szemezgettem HDMI-s házimozi fejhallgatóval is, ott is kellett volna a támogatás, most BT fejhallgatóm van, nagy könnyebbség, hogy a TV adja a jelet (nem is csúszik a hang, Zidoo-ról pl csúszik). Tudok váltani akármikor youtube-ra film után, nem kell újracsatlakoztatni, feleségem is örül, amikor betesz a gyereknek valamit nem kell szórakoznia a régi zidoo-házimozi kapcsolattal. Sokat egyszerűsödött a filmnézés-médiafogyasztás.
Persze ha komoly házimozirendszer lenne, gyerkek pedig nem kelnének fel tőle, nem nagyon kéne a DTS, de nem ez a helyzet.. -
fulton
addikt
válasz
coolrob #68638 üzenetére
Én is így vagyok vele, plussz semmi extra kedvezményt nem adnak.
Oled ből kiállítottat nem. Azon gondolkodom, hogy az LG is vajon milyen paneleket tehet a tv-be amiket vissza visznek beégéssel stb. mert amit egyszer megbontanak az már...értitek-.
Azért nem vagyok egészen nyugodt így a sony kapcsán, ha beéég szívhatom a fogam. -
bnorci71
addikt
válasz
coolrob #68635 üzenetére
Én is untam ha a házimozit akarom használni akkor a HTPC-n mindent állítgatni kel a Win-be és a Kodi-ba is és vissza a soundbar használatához
Most csak a Tv menübe kel átrakni a hang kimenetet és kész
Azért a HTPC még marad egy darabig mert amíg a képanyag nem UHD addig az is lehet lejátszó UHD képessé viszont nincs kedvem bővíteni. -
farkas-j
őstag
válasz
coolrob #68617 üzenetére
Pl nálam azért gond a DTS hiánya, mert a házimozi erősítőmön nincs HDMI bemenet. Minden eszközöm HDMI-n csatlakozik a TV-re és a TV optikai kimenete van rákötve a házimozi erősítőre. A koncertfelvételeim nagy része DTS hangú így azok nem mennek át az LG-n az erősítő felé. Emiatt HDMI-optikai hang leválasztót kell használjak. Kapják be az LG-nél!
-
bnorci71
addikt
válasz
coolrob #68627 üzenetére
A másik felhasználó pedig olyan mint te, hogy van házimozi rendszere, lejátszója is, ám egyszer hangrendszeren, máskor pedig csak sima TV-n nézné a filmeket. Ilyenből szerintem kifejezetten kevés van, így továbbra sem érzem azt, hogy a DTS támogatás annyira fontos lenne
jelentem én ezen kevesek egyike vagyok akkor, 90%
soundbarmost már tv hang megy és ha tényleg mozizunk akkor megy a házimozi.
Illetve nem akarok még egy eszközt a lejátszáshoz eddig HTPC volt most a tv Kodija. Bár tegnap teszteltem a DTS-HD Master Audio anyagjaimmal és eléggé gyengécske hozzá a tv hardwarebár filmnél ez nem jön ki csak zenei anyagoknál.
-SeveN-
akkor ketten vagyunk -
blakey
titán
válasz
coolrob #68627 üzenetére
Ha elolvasod, amit írtam, akkor nem a DTS miatt ajánlottam, több dolog miatt, ebből egyik a DTS, a másik, pont, amit írsz, pl. HBO, B7-en a Max-ot b@szhatod, nem tudod használni, uh. ennyi, ez is egy ok. Rendszerint mindenki úgy érti ahogy akarja, de egyértelmű volt amit írtam, ne kelljen saját véleményemet, ajánlásomat megmagyaráznom, te javasolj egy másikat és ennyi, le van tudva.
-
blakey
titán
válasz
coolrob #68622 üzenetére
Azért nem érted, mert két TV közötti különbség egyik pontja a DTS. Ne menjünk bele, hogy külső lejátszó, mert aki engem ismer az tudja, hogy én vagyok az, aki csakis azt használ és már túl vagyok jónéhány példányon (Amlogic-ból kb 60-on, LE, CE nem probléma), szóval az a része nem érdekel, nem kell bemutatni az előnyüket meg azt sem kell levezetni, hogy mit hogyan, egyszerűen ez az egyik különbség, pont, egyszerűen a Philips-et ajánlottam.
Valóban nem érted, nem az a lényeg, hogy milyen hangszórón szól, az a lényeg, hogy van egy filmem pl. 3 hangsávval, egyik magyar és DD, van angol DTS-HD és van pl. német, ami DTS, tegyük fel, hogy én a németet szeretném a TV hangszóróján hallgatni, tesztelni, mindenfelé menüben való turkálás nélkül, na ezt old meg olyan TV-n, ahol nem támogatott. Ennyit kell érteni, nem többet, nem megoldást keresni, mert nem hangzott el olyan kérdés. Majd, ha megoldás felől kérdeznek akkor arra is van válaszom. Továbbra is Philips az ajánlatom a kettő közül. -
blakey
titán
válasz
coolrob #68617 üzenetére
Ha kíváncsi vagy akkor olvass vissza. Én csakis külső lejátszót használok, és hacsak a TV-n szeretném hallani vagy azon át szeretném küldeni egy erősítőbe az adott hangsávot, ami történetesen DTS, akkor bukta, be kell lépni a lejátszó menüjébe és át kell állítani PCM-re. Azt nem értem, hogy ez miért merül fel, mint kérdés. A TV-t filmek nézésére használjuk és sajnos nagyon sok anyag olyan hangsávot is tartalmaz, vagy az adott nyelven csak olyat, akkor konvertálgassak vagy a jól beállított hangmódot most arra a 1,5 órára módosítsam majd lépjek vissza, stb? Ha valaki előnyökre és hátrányokra kíváncsi akkor bizony mindig ez fog előjönni, "c'est la vie". Nem csak akkor nincs DTS, ha a saját lejátszót használod, akkor sincs, ha külsőről kapja a DTS jelet. Ne kelljen ezt 1000X megindokolni, hátrány és kész.
-
powerup2
addikt
válasz
coolrob #68543 üzenetére
Szerintem a vita lezárása végett annyi hozzátennék hogy, lg készülékből jóval többet adnak el mint panasonic-ból vagy és sony-ból. Ha van hiba is akkor a többet eladottnál gyakoribb lesz. Szerintem nem ez fogja meghatározni a termék minőségét. Az hogy itthon a szervizek hogyan állnak az emberhez megint más kérdés. Sajnos ismerősöm panával megszívta nem cserélték ki neki a tv-ét. Sony sem szeret cserélni idehaza. Egyik gyártó tv-je sem rossz az hogy melyik gyártó mennyire figyel a kalibrálásra az fontos tényező, de ha kalibrálod profin akkor mindegyiknek ugyan olyan képe van. Ha van komoly mozirendszered pl felesleges azon rúgozni hogy a panasonicnak jobb a hangja mert nem fogod használni. Meg akkor érdemes több pénzt kiadni érte ha azt nem használod ki. Egy ideje olvasom a fórumot és sokan egymásnak esnek mi a jó mi nem. A legfontosabb az lenne mi azért járunk ide fel hogy megosszuk a véleményünket észrevételeinket és segítsünk másoknak!!! Fontos lenne tiszteletbe tartani mások véleményét ha valakinek rossz tapasztalata van azt is elfogadni. Remélem hogy a továbbiakba rendesen fognak folyni itt a beszélgetések.
-
válasz
coolrob #68460 üzenetére
Én nem vagyok egyik fél tagja sem .Szerintem nagyon félre értettél valamit vagy félre akartál érteni valamit. Konrétan a #64604 re reagáltam ahol jobban tetszik neki a Sony képe de a szervíz miatt le lett beszélve erről, csak az LG.
pedig más gyártónak is van szervíze még ha nem is ennyire kimegyek házhoz és cserélem a panelt ( amúgy ismerve a Logitech régebbi üzletpolitikáját ez nem sokáig lesz így itt nálunk Régen a Logitech is ezt csinálta aztán rájött a vissza élésekre és abbahagyta ezt....)
nem lehet pusztán csak a szervízre alapozni és javasolni mindenkinek a döntését, attól függetlenül hogy fontos, mert senki nem mondta azt hogy ne lenne az. .Ha valaki nem teheti meg hogy évente vesz ilyen tv-t az én vagyok, pont ezért veszem a pénzemért az elérhető legjobb képminőséget. 14 napos vissza küldési joggal próba után kiderül van e halott pixel a többit meg 3 évi kötelesek megoldani...
Mert tudja valaki amúgy a Sony vagy Philips hogy oldaná meg a szervízelését? te vagy belan ? Szerintem nem lenne elhajtva ha problémával fordulna szervizhez , nekem is megoldották a régebbi tvmet,de egy érdeklődést telefonon nagyon is megérne a dolog vásárlás elött.
A régi tv-met cserélték vagy elvásárolhattam pedig egy alaplaphibás LCD volt, 180 ezer forintért.( Ráadásul Samsugot vettem akkor helyette a madarasban mert az volt akciós) Innentől nehezen hiszem el hogy egy 6-700 ezres Tv-t ne így kezelnének, mikor egy 200 ezres konzolt is cserélnek orrba szájba. Semmi gondom nincs az LG vel sem a Sonyval sem Panával. Láttama A83 képét és a Pana 980e képe is jobban bejött.
Konkrétan szerintem a Philips most bestbuyabb ( atyavilág) legalább is 65" ban a 706 olcsóbb volt , minta c1.
természetesen a saját véleményem, ezért vettem ezt. -
Celtis
veterán
válasz
coolrob #68290 üzenetére
Miért haragudnék?
Ez így normális.
Az rtings sokkal inkább objektív mérésekre hagyatkozik mint specifikációkra, de tényleg nem mond szubjektív véleményt. Nekem ez teljesen bejön.
Számtalanszor leírtam, hogy az gondolkodjon el az A sorozat vásárlásán, aki a mozgásjavítókat kikapcsolja. Ha bárki használja ezeket, akkor csakis C. Te utóbbi csoportba tartozol, én az előbbibe.
Azt viszont vitatom, hogy kikapcsolt mozgásjavítókkal lényegi különbség lenne a kettő között vagy akár egy más márka OLED-jéhez képest e téren. Sőt, az A1-nek a panel lassúsága miatt némi előnye is van, szigorúan csak mozgásmegjelenítés szempontból. -
Partz
senior tag
válasz
coolrob #66784 üzenetére
"Eleve csak az LG gyárt panelt, és azt használja a Pana is, márpedig panasz szinte csak a panelekre szokott lenni..."
Ezek elég közhelyes dolgok és időről-időre előjönnek itt topikon belül. Paneleket az LG Display gyárt, ami független az LG televíziós divíziójától.
Csak, hogy érzékeltessem, jelen tárgyalások szerint úgy néz ki; A Samsung Electronics jóval olcsóbban fog hozzájutni a woled panelekhez, mint az LG Electronics.
És igen a Samsung Display is külön üzletág, kőkemény tárgyalások mennek QD-oled panelek eladási áráról, a Samsung tv-s részlegével szemben. -
tutitibi
senior tag
válasz
coolrob #66784 üzenetére
Pedig OLED és OLED között vannak ám különbségek.
Árban húzósabb a Pana igen, de cserébe igen jól belött panelt kapsz, nagyon nem kell mókolni a beállításokkal.
Pici keresés után nézem már 399-ért már kapsz 55-ös Panát. 55JZ980E-t, ami idei modell.
Nekem 65GZ-m van. Nem találkoztam még gyerekbetegségekkel. -
cichlid1
tag
válasz
coolrob #66784 üzenetére
Ez is csak féligazság. A panel "csak" egyetlen (igaz az egyik legfontosabb) alkatrész egy tévében. De ne felejtsük el, hogy a vezérlőelektronika, az alaplap és még sok más tényező, amitől egy tévé lehet szar vagy jó. És igen, rohadtul nem mindegy milyen egyéb alkatrészekből rakják össze a tévét és igenis lesznek kurva nagy különbségek ugyanazzal a panellel tévé és tévé között.
Csak olvass vissza, hányan szopják meg hogy hetekig buzerálni, meg állítgatni, meg kalibrálgatni kell (extra pénzért) az LG tévéket, miközben egy Panát hazaviszel, bekapcsolod és úgy jó ahogy van. Hogy miért? Mert normálisan működik a vezérlése, a képfeldolgozó processzora, meg az egyéb elektronikák. Értem én, hogy itt az LG az Isten, de nézzünk picit a tények mögé is, és elég csak visszaolvasni ezt a fórumot, hogy az LG tulajok milyen problémákra kérdeznek rá.. Drágább a Para, igen...De pl, én 450-ért vettem anno az 55-ös GZ950-et, míg egy 55 LG B9 akkoriban volt 390-420 között. Mennyi a különbség? 12%? Nekem ennyit megért a képminőség, és azóta is boldogan használom, 2 éves lesz január közepén és 6800 óránál tartok gond nélkül. Semmilyen képminőségbeli romlás nincs, beégés nincs pedig nálunk napi 10 órát is megy sokszor.
-
wallace 234
őstag
-
miklos0514
csendes tag
válasz
coolrob #66592 üzenetére
Köszönöm a részletes véleményedet. Valóban az OLED TV képével kapcsolatban ez egy kis csalódás volt részemről, hogy a fekete színnel kapcsolatos elvárásainkat fel kell adnunk a részletek miatt. Az én Tv készülékemen az 50-es fényerővel természetellenesen sötétek a tónusok. Lehet, hogy a kábel TV-vel, meg a médialejátszómmal van a probléma.
-
alaves
addikt
válasz
coolrob #66403 üzenetére
Egymás mellé helyezve: C1 - OLED754: a 2019-es OLED754-ben lévő 2018-as P5 gen2 gyakorlatilag szebb képet készít, mint a C1 alpha9 gen4-e, egyedül a fekete közeli megjelenítése jobb a C1-nek. A mozgásjavítás kb. azonos, de inkább a Philips-é a jobb valamivel. Ebből következtettem, hogy a 706-os jobb a C1-nél. A vásárlásnál azonban a 'tudás'-nak van szerepe inkább: pl. LG: légegér, webOS, airplay2, stb. ; Philips: ambilight, DTS, android, stb.
-
Jackie_Chan
senior tag
-
daneel_hu
addikt
válasz
coolrob #21716 üzenetére
Magánszemélynek!
Mindenképpen gyanús, mert az MM, Edigital és az Euronics az LG-gari esetében társaságoknak is ugyanúgy 24 hónapot ad. Egyébként törvény szerint 1 évre kötelezik cégek esetében a boltokat, de ahol önként vállalt gyári gari van ott NEM LEHET különbséget tenni magánszemély és cég között.
A honlapon ez van:
Termékgarancia:
Magánszemély: 24 hónapTehát vagy így van, vagy nem.. az is lehet, hogy a honlapon van elírva.
-
-
sakal83
addikt
válasz
coolrob #21254 üzenetére
Naszóval...
Tisztázzuk a helyzetet a sok félinfóban
Tapasztalatom van az EMAG-nál ebben a kérdésben.
Nekem sem volt, de duzzogva küldtek
Ami fontos. Szabály szerint a vásárlást igazoló számla és a MAGYAR garancijegy is szükséges a garanciáztatáshoz. Lehet, hogy az LG nem mindig kéri, de kérheti. Halkan jegyzem meg, hogy anno az 5 év gondoskodás keretében a FELTÉTELEK-ben volt leírva apróbetűvel, hogy kell.
Jelenleg így EMAG - kereskedői - garanciád van. Mint kereskedő, ő intézi a garit. Ha az LG kijön és megjavítja a garjegy nélkül, akkor az az ő dolga, de kérheti. Ha nem csinálná meg, az EMAG-nak kellene intézkedni.
Hívd fel az EMAG-ot és kérj tőlök. Az a biztos. Nekem kiküldték.
-
válasz
coolrob #21254 üzenetére
Nem tudom a csomag része e alapból, de adják vele igen, ha magyar LG által forgalmazott termék.
Amúgy itt van leírva mi a különbség. JÓTÁLLÁS ÉS SZAVATOSSÁG – TEGYÜK RENDBE A FOGALMAKAT!
Lényegét tekintve a számla is elég, de akkor a kereskedővel lehet csak tárgyalni, mert a költségek stb őt terheli. Szavatosság.
Jelen esetben ez az Alza és az Emag.
Ha van jótállási papír, akkor érvényesek annak a feltételei és a kötelező jótállás. stb stb.
Ekkor lehet az LG-t zaklatni közvetlen hivatalosan is. -
-
janos666
nagyúr
válasz
coolrob #20895 üzenetére
A mag nekem már pénteken is azt írta ki, hogy december 8-ig bezáróan szállítják, ezért nem is várom e hétre. Amúgy vettem pár más apró kütyüt is onnan, amik közül egyet külön tételként ma indítottak útnak (de az is csak elvileg és szerintem még raktáron belül, mert nincs csomagszám se, posta se küldött emait/smst). Szóval szerintem ne várd tűkön ülve, december első hetére saccolandó.
#20910) Gtaati
Én is kicsivel 300 felett remélem majd eladni a kb. másfél éves 55C7-et. Majd meglátjuk milyen lesz a kereslet/kínálat BF/CM és karácsony közt. Általában kelendőek ilyenkor a cuccok. -
renatto
őstag
válasz
coolrob #20045 üzenetére
Felhívtam az LG ügyfélszolgálatot. A kérdés: Az ALZA.hu-n vásárolt televíziókra érvényes a magyar garancia?
Az ügyintéző azt mondta az alza.hu-n vásárolt termékekre érvényes az LG garancia (ahogy bármelyik EU-s vásárlás esetén, erre külön rákérdeztem). Viszont ha cserére lesz szükség, akkor a vásárlás helyén kell intézni. Tehát ha a webáruház nem Magyar vagy külföldi vásárlás akkor oda kell visszajuttatni.
Ha jól sejtem alza.hu esetén a budapesti irodába kell eljuttatni a tévét (vagy futárt küldenek mint emag? Nem tudom) és ők fogják cserélni/adni egy újat.
-
szabessz
tag
válasz
coolrob #20045 üzenetére
Én hasonlóan gondolkodok.
Én jobban C8 szeretnék de sajna az nincs 5év garancia.
Telekomnál csak B8 sajna.
Az egyik opció 65C8-t akcióba MM-be vennék rá +3év garit(30-40e) akkor lenne 5év garancia. vagy Telekom 65B8 5év.Szerintetek megéri C8 különbséget.Látni jobb a képminőség TV adásoknál feljavítás miatt ,játékra HDR stb..?
-
daneel_hu
addikt
-
-
i.attila
tag
válasz
coolrob #19810 üzenetére
Én azt kérdeztem tőlük, hogy mi van akkor ha külföldön (Németország) veszem meg, ezt válaszolták:
Amennyiben nem Outlet áruházban, sérült vagy újracsomagolt termékről van szó, a jótállási feltételeket igénybe tudja venni 2 évig Magyarországon is. Ehhez a számlát kell bemutatnia és az európai szabályozásnak megfelelően, minden, a gyártásra visszavezethető hibát márka szervizünk helyszíni kiszállással javít díjmentesen.
Ha a javítás kimenetele cserére jogosító igazolás kiállításával végződik, akkor szükséges jelen esetben Németországban intéznie a továbbiakat. Tehát csak a vásárlás helyén tudja ezt beváltani és a készülék visszaszállításáról is Önnek kell gondoskodnia.LLA-ról annyit tudni egyébként, hogy dupla tuneres a PLA-hoz képest.
Holnap-holnapután megjön az Alza-s rendelésem, aztán elmondom, milyen nyelven megy a TV
Egyébként ilyen kedvezménnyel akár német is lehet miattam, majdnem 150k-val olcsóbb volt, mint Mo-n bárhol.
60k-val olcsóbb, mint a legolcsóbb B8 Magyarországan, és 10k-val olcsóbb, mint a C8 Németországban bárhol. -
daneel_hu
addikt
válasz
coolrob #19780 üzenetére
"Nagyon nem értek egyet. Volt nálam C8 teszten és szenzációs TV, meg asszonyt is meggyőzte. Természetesen értek is hozzá mert a tv is az LG -től érkezett tesztre. Az újabb panelekre mindenhol azt hangoztatják, hogy átdolgozták, és kevésbé hajlamos bégésre. Ráadásul sztem hozzáértő eleve nem fogja xarul használni, hiszen úgyis bekalibráltatja, vagy megoldja magának, de nem max fényerőn fogja hajtani. Azonban ha így is beégne 100-120cd/m értékeken, akkor az bizony már hiba, és sztem garis. Egy TV-t nem lehet úgy árulni hog ne tv-zz vele, hiszen az a fő funkciója. Az hogy mi filmezünk meg streamelünk már más téma, de nem streamerként, hanem TV-ként árulják ezt ne felejtsük el."
+1
Nekem a gyártó (promóter srác) azt ígérte nem fog beégni.
Beégett, cserélték.Most lehet mondani, hogy az LG promóter hülye volt vagy képzetlen, de eladta nekem a tévét.
Egy minden szempontból tökéletes tévét adott el, de nem olcsón vettük.Az egyik ígéret(e) nem vált be.
OK, hülye volt... de az LG-t mint céget ez a srác képviselte felém.
Volt egy vitás esetem tavaly a KH bankkal (hitelt igényeltem és a világ minden szarát rám akarta még eröltetni)… nem győztek a végén bocsánatot kérni, a végén már kb a vállalati hitelezési igazgatóval kellett beszélni.
De.
Tök mindegy hülye az alkalmazott-e vagy sem. A gyártó céget FELÉD ő képviseli. -
Pro Koryak
addikt
válasz
coolrob #19776 üzenetére
De igen, komolyan. Mivel tisztában vagy vele, hogy ez nem lcd és hajlamos a beégésre + már itt is tájékozódtál, ahol szinte minden oldalon van róla szó!!!
Viszont normális beállításokkal valószínű nem lesz gond.A kezelési is írja. Innentől már a felhasználó sara, főleg ha barom módon(nem rád értem) használja.
Csak ezt sokan elfelejtik utána meg ...... ezdesz.r!
-
Pro Koryak
addikt
válasz
coolrob #19772 üzenetére
"Nálam az asszony sokat néz tv adókat, mert háttérzajnak szereti."
Arról viszont nem a tv gyártók tehetnek, ha ilyen használattal valaki beégeti.
Főleg úgy, hogy az illető tisztában van vele, az oled panel hajlamos rá bizonyos keretek között.Sokan lehet vissza is élnek a panelcserével:
"tudom, hogy nem így kellene használni, de lesz.rom, majd úgy is szó nélkül cserélik" -
energomatt
őstag
válasz
coolrob #19772 üzenetére
KI mondta, hogy nem fontos? Ha lehet, akkor válassz 10 év gyári garanciát! Viszont nem lehet, mert most és általában is csak kettőt kapsz. A meglévő lehetőségeket kell mérlegelni. Ez pedig a plusz biztosítás különböző árakon, vagy több évi várakozás, amig a TV ára esetleg lemegy a jelenlegi felére. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, mások nem készíthetnek személyre szabott stratégiát helyette.
-
energomatt
őstag
válasz
coolrob #19770 üzenetére
Akkor kicseréltetik egy másik TV-ből kivett, de már beégett panelra. Nyilván.
Azért ez érthetetlen, hogy a társaság fele biztosítás után áhítozik, a másik fele meg abban is csak a problémákat keresi. Ki tervezi azt, hogy egy most vásárolt TV-t úgy fog használni, hogy az beégjen? Az vegyen LCD-t. -
daneel_hu
addikt
válasz
coolrob #19757 üzenetére
MM-ben van lehetőség kötni biztosítást a gari lejárta után is. 5 évre kiterjesztheted.
A készülék árához képest 5%-ot kellett fizetnem, de ez törésre és lopásra is jó.Az persze kérdés, hogy beégés ellen véd-e?
Bár beégést elméletben az LG is visszautasíthatná, de nem akarok megint belemenni egy olyan vitába ahol a tévézés NEM rendeltetésszerű használat, mert szerintem az. Még akkor is ha sárga karikákat nézegetsz. De itt már páran leszedték a fejem emiatt.De mivel baj esetén nem az MM-et éri kár, hanem ez viszont van biztosítva, nem hiszem a kisker fanyalogna ha tényleg csere vagy javítás lenne mondjuk 4,5 év után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Logitech Blue Yeti mikrofon állvánnyal
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest