- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufa_
aktív tag
C8ason elkezdett hangerotol fuggetlenul nehany csatornan torzitott hangot kiadni, az osszes tobbin nema, majd egy auto tuning utan a hang teljesen elment mindenhol, meg a sound testnel is. Kulso hangszorokkal nincs gond, az megy rendesen. Talalkozott valaki ilyennel?
-
Tufa_
aktív tag
válasz
tutitibi #20264 üzenetére
HDMIbol van az a szint amit erdemes rakolteni, de digitalis jelen nem tudsz javitani egy jobb kabellel. Hogy hol az a hatar, ne kerdezd. kis olvasnivalo
A samsung megoldasa szuper. Szerinted mas markaknal, a TVn belul mekkora kabelel oldjak meg pl a panel vagy hangszorok es a converter kozott a jelet? Segitek, nem nagyUgyanezt csinaltak ok is, csak ok kivulre tettek ezt a convertert.
-
Tufa_
aktív tag
válasz
tutitibi #20257 üzenetére
Akit kicsit is erdekel az AV, mar nem TV hangszorokat hasznal filmezeshez, onnantol kezdve az elmeleted elbukott. A kepet nem befolyasolja mivel az digitalis jel, a hang pedig onnantol kezdve egyaltalan nem szamit mivel a boxbol megy be-ki(igaz, az is digitalisan megy at).
-
Tufa_
aktív tag
Ma en is megrendeltem a 65' C8at, bar 8.ai szallitassal kertem, ugyhogy most 3 het varakozas lesz...
-
-
Tufa_
aktív tag
válasz
renatto #20078 üzenetére
Jelenleg van egy androidos lejatszom (Zidoo X9S) ami tudja az atmost viszont nem netflix certified, ugyhogy azt tudom hasznalni kaloz tartalmakhoz atmossal.
Olvastam hogy tobbeknek mukodik az atmos visszafele is, csak a lossless atmos ami nem megy. Probaltad esetleg hogy mi a helyzet pl netflixen jatszott tartalmakkal, ott atmegy az atmos a TVrol az AVRre? -
Tufa_
aktív tag
válasz
UberMutant #20074 üzenetére
Ah, akkor marad a kulso lejatszo..
-
Tufa_
aktív tag
WebOS 4.0 tulajoktol kerdeznem, valaki hasznal Plexet a TV-n? Van valami problema a lejatszassal Atmos(esetleg 7.1 vagy 5.1.2 ha ez szamit..), Dolby vision vagy barmi egyeb nem atlag 4K tartalmak eseten?
-
-
Tufa_
aktív tag
válasz
rayman2006 #19669 üzenetére
Nem, P az Europa. Itt az UK-ban is csak PLA van
-
Tufa_
aktív tag
válasz
rayman2006 #19667 üzenetére
Tippre az "LLA" lesz az akcios 2 napon belul de ahhoz hogy minden kereso megtalalja felkellett tolteniuk elore. LLA nem letezik ahogy latom itt es valami visszaszamlalo is megy, ugyhogy gondolom majd 36 oran belul atnevezik PLAra a mostani PLA-t meg valami masra.
-
Tufa_
aktív tag
válasz
FollowTheORI #19653 üzenetére
Igen arrol olvastam, egyedul a feliratkezeles ami jo lett volna. Tudom hogy a tv tud kezelni feliratot szoval PCrol tolthetnem de az android TV kenyelmesebb volt hogy mindent tudok iranyitani pl telefonrol..
Mas,
Kell felnem barmifele inkompatibilitasi hibatol ha egy samsung soundbart(N950) szeretnek hasznalni LG TV-vel? -
Tufa_
aktív tag
válasz
FollowTheORI #19650 üzenetére
En is most tervezek C8at venni es jo lenne kivaltani a media lejatszot. Esetleg mas telephiteto lejatszo ami kepes feliratot letolteni az adott filmhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest