Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hm OLED helyett QDmini led ? Elég meggyőző az új TCL . És jóval olcsóbb is.
[ QD Mini LED vs OLED Shootout | TCL C7K vs LG C5 OLED, i was SHOCKED! ] -
-
-
válasz
John D'oh
üzenetére
" @BigBev121 11 órával ezelőtt : Even QD Oled can't compete "
" @BRIANSTECHTHERAPY 9 órával ezelőtt : The LG is better in processing as it has the Alpha 11 processor. The S95F is still excellent but the top processing from Samsung is on their 8K flagship"
" @cemsengul16 7 órával ezelőtt :LG wins because it is glossy out of the box and you won't have to void your warranty peeling off a coating."
" @jofmar7914 11 órával ezelőtt :G5 obviously better. "
" @jantjedewaal 1 órával ezelőtt (szerkesztve) : Samsung is always well known for there unnatural vivid colors. lg is so much better. better processing also."
" @flizzy4645 47 perccel ezelőtt : G5 looks a lot better "
" @witness.9335 4 órával ezelőtt : G5 is way better than trash S95F. Don't buy samsung if you can chance to buy LG G5."
" @Paakli 1 órával ezelőtt :The use of the anti-glare layer on the S95F is tragic. "
" @ottohorvath3283 5 órával ezelőtt :Talán az lg.kicsit élesebb! "
-
[Samsung S95F vs LG G5]
Durva mennyivel jobb a G5 -
42 - 48" 160hz+ oled lesz idén szerintetek ?
LG G5 csak 55"+ méretben ad 165hzet , a 48as modell ugyebár csak 144hz ,meg a régi C4 panelt használja. -
Mikor jönnek már a 4k 240hz 42-48" panelek ????
-
Furdalt a kíváncsiság mennyi órát ment már a LG CX -em (ez a monitorom meg ezen filmezek is ) Megvettem a 800ftos Service Remote appot ,és szépen működik.
Szépen bírja a TV. Beégésnek nyoma sincs. ( így használom a kezdetek óta : Oled fény 70 /kontraszt 90 /fényerő 50 )
Kevesebbre számítottam

Van valami amit érdemes állítani szervíz menüben amúgy ?
-
válasz
KRoy19
üzenetére
Nem találkoztam én sem hasonlóval ( Lg CX) igaz nálam gsync/vsync offon van , mert leginkább competitive fps-el tolom ahol minden ms késleltetés számít.
Van egy-két single játékom ami akad a 4090-en (cyber2077 / jedi / lastofus /ratchet) ,ott egyedi profilt létrehozva adott játékban bekapcsolom a gsyncet ,de nem volt még ilyen flicker probléma . -
válasz
blakey
üzenetére
Nekem az első 2.1 hdmi az ajánlott 12k-s Club3D volt ,de kellett egy második is ,most ez a 4600ftos [Vention HDMI 2.1 Cable 8K] van , és tökéletesen működik ,meg könnyebb is kezelni, mert lágy szövet borítású. Ami szempont volt ,mert a pvc-t nem tudtam olyan szépen behajtogatni a szűk helyre ahol most van a gép.
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
HDMI (digitális jel ) -nél nincs különbség kábelek között ,ha mindkettő ugyanakkora sávszélseességű (pl 48GB/S ami nekünk kell ) . Analóg hifi kábelek az már más téma.
-
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Anno pont azt olvastam, hogy fehérről állítsuk át valami lágyabb szinűre a feliratot (pl szürke ).
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ezek alapján a a sok felirat beég :
[RTINGS] -
válasz
Vhiktor
üzenetére
Én a felirat beégéstől féltem ,minden sorozat/ film-et felirattal nézek(rengeteget) ami ugyebár pont ugyanott van minden esetben .De eddig semmi probléma 2,5év alatt.
Nem tudom megnézni hány órát ment eddig a TV (nincs szervíz távom , az androidos távkapcs alkalmazás meg már nem nem elérhető storeban ) ,de emlékeim szerint már min 3x lefutott a 2000 órás automata pixelfrissítő ,szóval 6000+ óra üzemidő. -
válasz
kolosszus87
üzenetére
Gépről filmezek . (VLC)
-
LG CX 2,5éves .
Burn In -nek jele sincs ,napi 8-12 óra monitorként való felhasználás mellett
Kár ,hogy az enyémben nem lehet megnézni hány órát ment (EU modellekben ki van kapcsolva ez az opció ), pedig baromi kíváncsi lennék. -
4k 120hz-es 90fokos HDMI adaptert tudtok ajánlani ? A club3D kábelem -el szépen működik a dolog,de most kellene egy 90fokos elforgatás . Vagy bármelyik jó ,és csak a kábelen múlik ,hogy átviszi -e a 120hz-et vagy sem ?
-
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem is PC / játék -ra van használva ,de filmeket is ugyanígy nézek rajta :
Energiatakarék - OFF
OLED fény 85
Komtraszt 90
Fény 50
Élesség 0
Szín 60
Árnyalat 0
Speciális > Dinamikus tónus > HGIG
minden más OFF -
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ellenőrizze 4 óránként ,ha már az van neki beállítva

Ennyira buta a TV ,hogy nem veszi észre ,hogy játék fut rajta nem egy állókép ?! na ne ....Amúgy az is baromira zavar , hogy nincs olyan menüpont nálam ami kiírná ,hány órát használtam eddig a TVt.
Netes tesztekben meg azt látom ,hogy mindenki másnál ott van a Támogatás/ TV infornáció menüben egy ilyen pont , akkor nálam miért hiányzik ?
-
Az miért van ,hogy tök random kiírja az LG CX ,hogy 5perc múlva kikapcsol ,és le kell okézni ha nem akarom . Baromi zavaró játék közben . És ilyen 1-2 óránként mindíg előjön.
A menüben a maximnum 4órárta van állítva az automatikus kikapcsoás . -
Ez a 4 óra utáni automatikus pixelfrissítő dolog ,hogy működik ?
Nálam megy 6- 10 órát is naponta a TV . Kimarad egy 4 órás ciklus és majd lefut a következő vagy azutáni. Viszont ez látható is amikor csinálja? Ki kell kapcsolnom (standby) a TV-t miután végeztem a használattal . Vagy hagyjam a "no signal " képernyőn és majd onnan fut ez a pixelfrissítő ? Ha kikapcsolom utána mikor aktiválódik a frissítő és mikor kapcsolhatom vissza ?
-
Beüzemeltem a 48cx -et. Nem látok semmi hibát benne ,még fehér háttérnél sem
Azt hallottam HDR el sok probléma volt win10 alatt. Ez még mindìg igaz ? Ti bekapcsoljàtok a hdrt? -
Holnap érkezik az LG 48CX . Mivel érdemes tesztelni ,és milyen hibákra figyeljek ?
Bekapcs után PC módba rakni eddig világos . Van valami tesztprogi vagy csak nyissak egy google-t és, ha 2 oldalt nem rózsaszín/kék akkor nyertem ?
Szerk ,hopp most látom MaxxDamage is hasonlót kérdezett felettem
-
Ezeket éremes PC monitorként használt OLED -nél elvégezni ,vagy kihagytam valamit ?
háttér : fekete
böngésző - fekete téma
start menü / ikonok elrejtve
Screen saver fekete - bár nem értem ez mire jó mikor egyszerűen beállítható a WIN ben ,hogy kapcsolja ki a kijelzőt 5-10perc után ?! -
Na megrendeltem a 48 LG CX-et.
Asztalra (80cm mély) tervezem rakni .Szóval kb olyan 90cm- re lesz a szememtől .
Tudnátok ajánlani valami fsza HDMI kábelt(hazai webshopból) amivel fixen megy a 4k 120hz vrr ?
-
Rendelt mar valaki a Telekomtól ? Most jó áron kapható náluk az LG CX48 (430k) ,nagyon gondolkozok rajta .
Ha belefutok szr panelba ;akkor náluk vajon mennyire macerás a panelcsere ? -
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
RIP OLED TV jatekra
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

25-40 oled fénynél semmit se látok a játékokból kb