Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibbike01
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nálam ilyen, de majd január végén lesz kész a nappali bútor, addig a gyerek asztala van befogva.
-
tibbike01
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Egy 95F Samsung matt, oneconnect boxos (a teljes képernyő 1.8 cm vastag mindenhol) és egy hozzá passzoló Q800F soundbarral sokkal modernebb megjelenése lenne a szettnek és sokkal nagyobb lenne a boldogságod, ami a képet és hangot illeti, de persze ez sem rossz, ami neked van.

-
tibbike01
addikt
válasz
StLui
üzenetére
Ha a bal oldali kis billenő gombot nyomod hosszan a távon, akkor bejön az automata képkikapcsolás funkció. Így ki tudod kapcsolni a képet, de ez után majd mindig 30mp után ki akarja kapcsolni a képet, ha nem szeretnék ki kell kapcsolni majd ez a funciót, majd újra be, ha a képet ki akarod kapcsolni...agyrém! Komolyan nem értem, hogy miért nincs a Samsung TV-kben sima mezei képernyő kikapcsolás funkció.
-
tibbike01
addikt
válasz
anderledani
üzenetére
Ssd-vel gyorsabb a scan. A meta adatokat két kattintással tudod korrigálni (hogy ne pankrációs filmnek ismerje fel).
-
tibbike01
addikt
8 év Plex után most váltottam Embyre. A Plex már nagyon elment a fizetés irányában, ingyen már szinte semmi nincs.
Most az Emby minden vágyamat kielégíti. Gyorsabbnak, stabilabbnak tűnik. A kezelőfelület is jobb.
Simán megy az eredeti kép/hang áttolás, gyönyörű HDR-t tud. A Plex is tudta persze.
-
tibbike01
addikt
válasz
somewhatzoo
üzenetére
Downton Abbey The Grand Finale
Ezt nézd meg. Ha itt még hiányzik neked bármi kontrasztjavítás, kiemelés, akkor hajrá. Ez a film maga a HDR filmek királya.
Tehát ne a rossz HDR filmeket próbáld feljavítani, hanem keress jó anyagot. A zenénél sem equzunk.
-
-
tibbike01
addikt
válasz
hockeyapu
üzenetére
Milyen jó, hogy S95D-t vettem, amihez one connect box jár így nem szükséges egy ilyen monstrum a TV mögé mivel soha nem akarok (nem is lehet) a hátuljába dugni semmit.
Stell slim konzollal 2,7cm-re áll most el a faltól de még ezt is sokallom. Gyári felfogató kellett volna, amivel a falra simul.
-
tibbike01
addikt
S95D-n hogyan lehet developer módba belépni? A sw frissítés óta nem működik az app beállításokon állva 12345 beírása.

Szerk: rájöttem, be is kell lépni az alkalmazásokba.
-
tibbike01
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Srácok nem értitek őt félre? Nem a csúcsfényerő van neki "magas" értékre állítva, hanem a standard fényerő van 50-re állítva. Én is így használom SDR tartalomnál is habár be van kapcsolva a fényerő csökkentés sötétben opció, ami 25-ig lecsökkenti a fényt. De nappal az 50 egyáltalán nem sok. Nekem S95D van. Soha nem tapasztaltam ilyen 1-2mp fényerő csökkentést.
Ahhoz, hogy beégjen legalább 24 órán keresztül kellene menjen valamk logó a sarokban nem?
-
tibbike01
addikt
-
tibbike01
addikt
válasz
golfvariant
üzenetére
Van még film DTS hanggal?

-
tibbike01
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Kipróbáltam. Vicc.
-
tibbike01
addikt
válasz
titanium_100
üzenetére
Mi pont most vettünk 3,5 méterre 65"-t. Nagyon kicsi! Feleségem boldog mert nem rondít bele a nappaliba. Szóval van, hogy a kisebbnek is örülnek.
De mozira tuti 77 a jó vagy nagyobb.
-
tibbike01
addikt
Samsung tv-ket lehet valahogyan reklámmentesíteni? VPN, privat DNS...stb? Annó az Androidos Sony Oled tv-n könnyen ment.
-
tibbike01
addikt
Köszi mindenkinek. Tesztelem többféle filmmel. Eddig dolby vision képes tv-m volt. Most Samsung esetében mire kell figyeljek az nfo fájlban, hogy biztosan lejátsza a tv? Azt tudom, hogy az UFO971 releaseket kerülöm. Vannak összemosott releasek, ahol dolby és hdr is jelen van. Ezeknél nem tudok kiigazodni.
-
tibbike01
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Na köszi! Erre magamtól tuti nem jöttem volna rá.
Most próbálom a HDR filmeket Plexen keresztül, de kicsit csalódott vagyok. Annyira sötét minden film, hogy szinte alig látszik bármi is. Fényerő, csúcsfényerő...stb minden a maxon. több filmel is próbáltam. A HDR tónuleképezés aktívra van állítva. Én vagyok láma vagy ez tényleg ennyire sötét képet ad?
A paraméterek, fényértékek tekintetében ettől többet vártam.
-
tibbike01
addikt
Samsung S95D
Hogy a fenébe lehet kikapcsolni a képet? Pl ha csak rádiót hallgatok a logó miatt nem kell, hogy bekapcsolva legyen a kép...
Nem találok ilyen opciót. Sony TV-nél ez egy gyorsgomb volt. -
tibbike01
addikt
Az normális, hogy bal oldalt van egy kb 1 cm széles fekete sáv a képernyőn? Próbáltam fotózni.
A jobb oldalon nincs ilyen sáv. Bármilyen forrással próbálva, ott van. Felül is van, de az csak néhány mm.
S95D
-
tibbike01
addikt
Srácok ma üzemeltem be a 65" S95D-t. Milyen általános beállítás ajánlott? Filmakermód mindenütt és mindenféle huncutság kikapcsolása vagy van ami bekapcsolva jobb? Az energiatakarékosságnál az auto fényerőnek van értelme? Lehet jól jönne, mert olyan fénye, hogy a holdról is látható.
-
tibbike01
addikt
válasz
John D'oh
üzenetére
A DTS hang miatt van külön külső lejátszód és emiatt használsz 2 külön távirányítót, plusz áramforrás, plusz eszköz a nappaliban...stb vagy van bármi más előnye is a DTS-en kívül?
6 éve nézek sorozatokat, filmeket a Sony Oled TV-n Plexen és egyszersem fordult meg a fejemben, hogy kellene egy külső eszköz. Mivel lennék előrébb?
-
tibbike01
addikt
Az LG (vagy más gyártó) vajon javítana egy olyan pixel hibát, ami nem látszik 150cm távolságról?
-
tibbike01
addikt
válasz
alaves
üzenetére
"Miért nem tudja az ügyf.szolg. háttérmunkatársa elérni a szoftverfejlesztőket pl. a Yettel-nél, ahol valószínűleg tudják, hogy mikor kerül vissza az app a store-ba."
Ezt te sem gondoltad komolyan.
Ügyintéző: csökkentetett munkaképességű, random személy, aki bizonyos sémák mentén haladva tud csak beszélni és akár 3-4 cégnek is az ügyintézője egy időben.
Sw fejlesztők: simán lehet, hogy a világ másik végén ülnek 8 óra időeltolódással és folyamatos idő-pénz-energia hiánnyal, maguk sem tudják, hogy mi mikorra lesz kész. -
tibbike01
addikt
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Ha azt nézzük a qd-oled megérhet pár nappal több ügyinzétési időt és néhány telefonhívással több procedúrát. Elvégre a vége ugyanaz lesz mindkét esetben. Garanciában javított készülék.
Ráadásul erre az egészre az esetek 95%-ban nem lesz szükség. Tapasztalat szerint a qd-oled kevésbé hibásodik, mint a woled.
Számomra ez nem így nem tényező.
-
tibbike01
addikt
válasz
darthdenes
üzenetére
Nem tudom mennyit szánsz rá, de pl 590ezerért van Samsung 77S90D, új 3 év gyári garis aprón. Ez a C4-el van pariban. Illetve további jó dealek is vannak.
-
tibbike01
addikt
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem szőrnyű ez az ambient light. Elég a tv-ben a sok színes villogó jelenet nem hogy még körülötte is színes legyen. Meg amúgy sem előnyös filmnézéskor.
-
tibbike01
addikt
válasz
vata666
üzenetére
Köszi a tapasztalatod. Nem túl jó hír. Én csak egy szimpla mikrót akarok most nekik vissza küldeni 3 nap után, de arra sem válaszolnak.

Szerintem ott most nincs minden rendben náluk, az tuti.
Majd írd meg légyszi, hogy mi lett a vége a dolognak. Nálam is van egy 65S95D.pana0017: érdemes felirakozni a készletértesítőre, 1-2 darab szokott készletre kerülni, amit kb azonnal meg is vesznek, szóval gyorsnak kell lenni. Illetve, ha más visszaküldi, még az is kerülhet újra készletre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest