Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- Házi hangfal építés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nheo047
kezdő
Tv megrendelve, jövő héten jön, írok majd, ha megjött !
-
Nheo047
kezdő
válasz
tibbike01 #111851 üzenetére
én, ha nem muszáj, nem cserélgetnék tvt 2-3 évente, az 5 év legyen meg, az már jó! ha annál több, az ráadas. a jelenlegi Qledem 5 éves tökeletesen működik, pedig nyúzom rendesen! az előző egy Samsung 3D plazma volt, 8-9 év után adta meg magat, ki se dobtam, lehet a 3D miatt megcsinaltatom
már nagyon vágyom az Oled élményre, nagy nehezen meggyőztem magam
-
-
Nheo047
kezdő
sziasztok, úgy néz ki Telekomtól fogom megrendelni a 65S90D Oledet, van vkinek a Telekom eszköbiztosítással vmilyen tapasztalata?
5év garit szeretnék, és a drágábbat, hogy mindenre is legyen biztosítva -
Nheo047
kezdő
mára elfogyott a 65"S90D a Tnél, szal targytalan a dolog
-
Nheo047
kezdő
Felhivtam ujra a Telekomot es bezseltem a Samsunggal is, nincs ingyen ebed, vagyis ingyen gari +2 ev, tegnap a Ts ugyintezo hulyeseget beszelt! +2 a Telekomos biztositasnal el, ahogy itt tobben is mondtak…
-
Nheo047
kezdő
válasz
Sasi001 #111770 üzenetére
"Tudd biztonságban készülékedet, hosszabbítsd meg tévéd garancia idejét akár 5 évre, egyúttal biztosítsd véletlenszerű károsodás és lopás esetére is, fix havidíjjal, önrész nélkül! A biztosítást a Kosár oldalunkon kérheted!"
rákérdeztem, és nem kerül pénzbe! persze lehet venni havidíjért 4e/hó mindenre is garit, de hosszabbítható az alap gari 3ról 5re
-
Nheo047
kezdő
Telekomnál van olyan akcio, hogy egy Q700D soundbart adnak tv mellé, hát ez igy meggondolando....65S90D t néztem ki!
5 ev garit is ad hozza a T, meghat a Soundbart eladnam,mert van egy HW-Q90R em, szóval 400e be lenne a tv kb, ha eladom.
Samu topicba írtam, lehet ide kellett volna
Kinek van tapasztalata S90Dvel? -
Nheo047
kezdő
válasz
powerup2 #108456 üzenetére
LG nyilván olcsóbban tud adni gy tvt, vagy a samu, mert ők gyártják a panelt, de nem lehet a plusz ár mögött némi plusz minőség is?
pl külön hűtést tesznek bele, hogy jobb fényerőt kapjanak....stbstb.
Pana Oledekre sokkal kevesebb panaszt hallok, mondjuk sokkal kevesebbet is adnak el, mint egy LG -
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest