Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Érdekes, hogy '94-re visszaemlékezve, amikoris 2 hetet töltöttem el iskolai programtúra keretében Barnstaple-ben családnál aludva, csupán 3 féle kajára emlékszem: reggeli mindig margarinos pirítós volt esetleg ritkán dzsemes, és mindig volt kornfléksz is, valamint egyik nap csomagoltak nekem mogyoróvajas kenyeret, amibe én az itthon akkoriban kapható mókusos csokis édes mogyorókrémre emlékezve haraptam, de azzal a lendülettel köptem is ki.
De hogy napközben mit ettünk, és este vacsorára... Akkoriban még nem voltam ilyen nyitott, és nem bratyiztam elég sokat a háziakkal sajnos, így eléggé felemás emlékeim vannak.
Délelőtt és délután felváltva mindig iskolai órai, vagy szervezett kirándulós programjaink voltak, bejártuk Devont meg Cornwallt, akkor is kellett ennünk valamit, de ha kínoznának se jutna eszembe semmi étel. Na talán még a hagymás-tejfölös tesco-s chips, aminek óriási slágere volt, és a tesco-ra is amolyan csodaként tekintettünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Macska topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest