Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Érdekes, hogy '94-re visszaemlékezve, amikoris 2 hetet töltöttem el iskolai programtúra keretében Barnstaple-ben családnál aludva, csupán 3 féle kajára emlékszem: reggeli mindig margarinos pirítós volt esetleg ritkán dzsemes, és mindig volt kornfléksz is, valamint egyik nap csomagoltak nekem mogyoróvajas kenyeret, amibe én az itthon akkoriban kapható mókusos csokis édes mogyorókrémre emlékezve haraptam, de azzal a lendülettel köptem is ki.
De hogy napközben mit ettünk, és este vacsorára... Akkoriban még nem voltam ilyen nyitott, és nem bratyiztam elég sokat a háziakkal sajnos, így eléggé felemás emlékeim vannak.
Délelőtt és délután felváltva mindig iskolai órai, vagy szervezett kirándulós programjaink voltak, bejártuk Devont meg Cornwallt, akkor is kellett ennünk valamit, de ha kínoznának se jutna eszembe semmi étel. Na talán még a hagymás-tejfölös tesco-s chips, aminek óriási slágere volt, és a tesco-ra is amolyan csodaként tekintettünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest