Hirdetés
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek. Végre napsütéssel indul a nap.
Lányok 6:15-kor ébredtek, azaz 7:15-kor. Kicsit késő az ovis keléshez, de holnapra már belerázódunk. Ezért is utálom az óraátállítást. Teljese megkeveri a reggeli napirendet, indulást.
-
tildy
nagyúr
válasz
Csyppa #16086 üzenetére
Ejjj.Akkor nagyon szétszórt lehetek...
Tök hülye álmaim voltak, pl. az , hogy visszaromlott a látásom, nomeg az is, hogy nálunk járt Rubint Réka, és.... ÖÖ, na...
Tényleg jesszus mi ment itt az este, Jáááj.
Blackie te meg baszki menj oda a csajokhoz, próbálkozz be, ha nem próbálkozol nem is lesz soha semmi....[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Most akkor menyi az idő? úgy emlékezte este átállítottma a telefonom előre 1 órával, most mégis 6.53 van rajta, a gépen meg 7.53
-
Csyppa
senior tag
Jó reggelt!
-
Hold
őstag
válasz
(Kolombusz) #16076 üzenetére
Jó éjt fedezd fel az ágyadat
-
Racecam
nagyúr
A szemek lecsukódnak, a száj és a kéz jó északát kíván!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #16059 üzenetére
Lelkesedni lehet, a látás nem öregszik legfeljebb a szemNa jó, mindkettőnk egészségét megkímélendő bezárom a közösségi oldalakat, és a gépet is takarékra teszem, magamat meg ágyba, holnap autóznom kell, meg legutóbb éjszaka sem tudtam sokat pihengetni.
Jóéjt a családnak!
[ Szerkesztve ]
-
-
BlacKSouL
addikt
Na jó lenne már abbahagynom a hülye oldalak nézegetését.. [link]
-
(Kolombusz)
veterán
-
poffsoft
veterán
aranyos ez a penge 1000^36-on, kár hogy snipes már őszül....
diszkrét reklámok: GMC logo pirosan vigyorog a suv maszkján, csajszi laptopjáról zenét tölt valamire át, és a commmander címsora : Abbys iPOD
pedig nem vagyok egy rögzőtt reklámvadász...
btw, egy sikerről hullawuudban hánymennyi bőröt próbálnak lehúzni????
-
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL #16047 üzenetére
neeeem...
odamegy a csajhoz:
-szia, lfekudnel velem 5 000 forintert?
-meghulyultel!? kizart!
-kar, pedig jol jott volna a penzerrol jut eszembe egy vicc
ficko odamegy az utcan egy ohoz:
-ne haragudjon holgym, lefekudne velem 10 000 000 forintert?
-10 000 000 forintert? igen
-es 10 000 forintert?
-mit kepzel maga, mi vagyok en!?
-azt mar tudom, hogy micsoda maga, mar csak az arrol targyalunk -
BlacKSouL
addikt
Hát amíg meg nem ismerem, az előbbi. Aztán meg később kiderül hogy el tudom-e képzelni.
Apa:
csacsi: Hát ilyen jó nagy kígyófélékkel is játszadozhatna, ráadásul ez itt pont melegvérű is itt előttem
Anya: Ez is tény. Általában eszerint is osztályozok első pillantásra, aztán úgy viszonyulok hozzájuk később. Persze még változhat is. De kiderülni a dolog csak hosszabb ismerkedés után/közben tud
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz
(Kolombusz) #15941 üzenetére
angolról magyarra olvas, vagy angolról magyarra????
-
-
(Kolombusz)
veterán
Ez az ölben könnyen borulós Thinkpad?
-
csapos2
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
Hmm, egy kicsit nem figyelek az off topicra, a télapó és a saslány rögtön csinál egy gyereket.
-
BlacKSouL
addikt
Inkább úgy mondanám hogy szerintem aránytalanul sok volt a kudarc a sikerhez képest, és vállaltam már épp eleget. Rámmosolyog vagy kiröhög azért nem mindegy, hajlamos vagyok keverni a kettőt
De legyen, odamegyek..
Kolombusz: már gondolkodtam hogy csináltatok magamnak egy mailcímet, csak még kell találni egy bosnyák segítőt: alib@szna-de.bam.ba[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Jó éjt emberek - ideje eldőlni, mert az előbb majdnem bekaptam a monitort, úgy nyúlik a képem...
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam #16005 üzenetére
És mitől állsz közel hozzá ?
Kolombusz: örülök neki.
Blacksoul: akkor te csak a sikert vállalod fel, a kudarcot nem akarod, és ezálltal inkább maradsz szingli. Legközelebb anyádra hallgatsz, és lesz ami lesz,ha rádmosolyog egy csaj, odamész hozzá és......[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2 #16002 üzenetére
Köszi
rarri: jajjaj, az emberismeretem jó, de a metakommunikációban nem jeleskedem. Megérzéseimre sem merek már jó ideje támaszkodni. Már néha csak azokat a jeleket tudom helyesen értelmezni, mikor a csaj odajön, és azt mondja: Dugni akarok veled. De még ekkor is ellenőrzöm kétszer hogy nem kancsal-e a csaj, és hogy ki áll mellettem/mögöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest