Hirdetés
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Lifttel?
-
-
válasz
fokukac
üzenetére
Fekete betoncserepes teton igazi elvezet
legalabb barnulok megint egy kicsit, mar kezdtem kifakulni. Hetvegen vettem tekereshez a decathlonban pulzusmeros orat, ahogy az uj dolgokkal altalaban, most is szorakozok vele egy darabig, mokas ertekek jonnek munka kozben.(#48189) BlacKSouL
Tarjánban dolgozunk, emlekeztem, hogy valaki innen erre fele lakik, ahhoz kepest meglepoen jo az ido. -
Jo ez a tarjan, kilencedik rendszert csinaljuk, nagyon szeretik errefele ^^
-
bobsys
veterán
2,5 ev itt tartozkodas utan vegre megyek Texasba. Az uj project Dallasban van, ma el is beszelgettem az ugyfellel ami annyira jol sikerult, hogy mar el akarnak vinni megtanitani loni

szeptember elso heteben pedig texasi vakaciora megyek a csaladdal -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekialltunk kb hetkor daruzni akamionra a cuccokat a Semmelweis-ben Miskolcon, termeszetesen a kezdeskor mar esett az eso. Az egesz rakodasi ido alatt vegig esett, hol erosebben, hol gyengebben. Teljesen elaztunk mind, a dobozok is elaztak, amikben a cuccok voltak, de szerencsere kibirta minden a rakodast. Amint vegeztunk, nagyjabol szaraz ruhaba atoltoztunk es elindultunk az auchanba, hogy vegyunk valami ennivalot. Mikor befele setaltunk, mar alig szemerkelt az eso, mire kijottunk, mar sutott a nap es nyoma se volt az esofelhoknek. Teljesen jellemzo, hogy amikor dolgoznank, rogton elkezd fujni a szel, szakadni az eso, tornado es tarsai, minden jon. Amint lemondunk a dologrol es elmennenk kavezni egyyet, rogton verofenyes napsutes...
-
grat hosszú katinkának, régen volt már világcsúcsunk, talán legutóbb gyurta dani birtokolta a 200 mellét egy ideig. reméljük marad is nála az eredmény és semmivel sem fog lebukni

-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Fél órája még szakadt az eső, ami hajnalban indult, szóval árvizet hamarabb elhittem volna, mint hőhullámot és kánikulát. Mondjuk a páratartalom minden héten 7-8%-al nő, szóval ha nem irtották volna ki 10-15 éve a hazai erdei gombaállomány 95%-át, akkor most mondhatni szezonja lehetne.
Az amúgy megvan mindenkinek, hogy a 80-as 90-es években ha az ember elment az erdőbe gombát szedni, akkor egy hátizsák, meg 2 szatyor szakadásig volt megpakolva hazafelé, és a nagyobb részét így is otthagyta? Jutott belőle reggelire pörköltnek, őzláb rántva ebédre, a keserű az olajba kisütve sóval, és a maradék be a fagyasztóba.
Aztán jött a gombafelvásárlások időszaka a 90-es évek végén, és ugyanezt a mennyiséget ipari méretekben űzték az emberek, és adták le a felvásárlóknak szárítva kilónként 300-1200 Ft-ért. Persze 10 kiló friss gomba megszárítva kb. fél kiló lett, ezért a kis apró növendék gombákat - amiket korábban ésszerűségből otthagytak és amik a következő napi generációkat adták - ugyanúgy felszedték, majd miután éveken át így spórátlanították a talajt, 4-5 év alatt a gombaállományt majdnem teljesen kiirtották a hazai nagyobb erdőkben, a lakott területek egyre nagyobb környezetében. Így ha a 2000-es évek közepén kiment mondjuk 5 ember, akkor összesen ha 2 kisebb szatyornyit össze tudtak guberálni. A régi klasszikus ismert "lelőhelyek" teljesen elapadtak. Sajnos mi már jó ideje nem járunk ki, így nem tudom most milyen viszonyok uralkodnak, de sajnos emiatt nem is nagyon jutok hozzá igazi rendes gombákhoz, azt a termesztett konzerv- vagy üvegízű műanyagot meg egyenesen utálom amit csiperke néven próbálnak nekem is eladni. -
EQMontoya
veterán
Van valahol powerlineos topik? Kereső sokat nem segít, 1-2 zyxel kütyünek van tesztje.
-
bobsys
veterán
Meleg volt a julius, az idei legmagasabb villanyszamla jott meg
-
-
concret_hp
addikt
wizzaires 20 jurós kupon érdekel valakit? okt11ig érvényes, hogy ez foglalás v utazás azt nem tudom.
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ugyanigy nyirodott ki a Logout offtopic szekcioja is, elo tudnam szedni a regi statokat, de csak annyit mondok, hogy anno 2-3 nap alatt szuletett annyi iras mint most 2-3 honap alatt. Persze megy a hulye duma, hogy a minoseg a lenyeg, nem a mennyiseg, csak hat minosegrol nagyon nehez beszelni ha nincs mennyiseg...
-
válasz
bandus
üzenetére
Ahogy nézem, BB King topicját (Isten nyugosztalja) eltakarították az egyéb kategóriából,
viszont itt van pl. az "esik a hó" topic az első oldalon, ahol az utolsó hozzászólás januárban született.
Nem baj, Blekinek legalább közel van. 
Az egyéb kategóriában 6 db topichoz szóltak hozzá az elmúlt 24 órában, és 8 db-hoz az elmúlt két napban.
-
Lehet hogy a wikipedia megdöglött? Mert nem láttam még ilyet.
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
En csutortokot mondok. Azaz 13.
Sajnos elofordulhat, hogy az atomreaktorod nem jut most haza velem, attol fugg megjon-e jovo hetig a sok szar amit a csalad rendelt tolem
amennyiben nem fer be, elkuldom futarral miutan viszajottem, ha az jo - mostanra is neztem mar se sajna mind betelt...Kukac: akkor ugy tunik, ez alkalommal nelkuloznunk kell egymas felemelo tarsasagat

-
BlacKSouL
addikt
Azt nem tudom. Majd elő kell terjeszteni. De úgy látom csak én tettem be passzív rezisztenciába.
Azt viszont tudom, hogy kurvahideg lett, ezért pulóvert és vastag cuccokat vettem fel.
Kánikula meg hőségriadó... Meg omega. Apjukf.szátNa mindegy, kezdjük el a pénteket, mert vasárnap estig rengeteg dolog van még.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Úgy, hogy jönnek a vevők, partnerek hívásai, velük kell beszélni, és ha közben üvölt hogy ááááhmmannneehhhmmmaaaffiimmmmhmmoohma cshőőerlídeeerrr, és vonyít azzal a k.rrrrrva trombitájával, akkor ááááááááá beleordítok a kagylóba és kifutok az irodából.
Ezért inkább nincs semmi, még zene sem, ilyen fosch meg pláne. Nincs is hangszóró a gépnél, nincs rádió, semmi.
De . Néha van telefonkonferencia headsettel, és ha azt csutkára felbasz...hangosítják, akkor hallani, általában 2 ember körzetben. De néha több. És akkor ettől agyfaszt kapok, ha 987x megy ugyanaz, amiről a k.rva rádiók se tudnak leszakadni. Ha csak annyiszor 100 Ft-ot kapnék, ahányszor játszák, karibi partokon ülnék hetekig belőle.Hát így
dzsómájlszton é: de sajnos
-
janos1988
addikt
Segítsetek már elérni:
A lényeg, hogy a subid egyezzen mindig. Köszi.

-
gaborbol
őstag
Munkamania legfelso foka..Ugyfel mara van kiirva szulni, most kuldott emailt!

"I'm trying to connect to RDC from my mac and every time I attempt to connect it is a blank gray screen - no error message or anything. I definitely want to get this fixed on my Mac today if possible, especially since this baby could come any minute! "
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
alapvetően a főnökünk, alapvetően nem szoktunk zenét hallgatni, és alapvetően nem hallani ennyire hangosan, de végül megszűnt a kín.
-
bobsys
veterán
Attol fajhat az ember feje ha elozo este sok cukrot evett?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
És mikor visszajött is csak lehalkította, de megy tovább.

Hazamegyek 3 órán keresztül Rammsteint meg Metallicát meg AC/DC-t kell hallgatnom hogy kitisztuljon a fülem meg az agyam, és legyen étvágyam vacsorázni.
Emlékszem, mikor 99-ben felkerültem Pestre, friss egyetemistaként laktunk hárman vidám friss egyetemista fiatal srácok, reggelente keltünk 7 körül, ki előbb ki később, elosztottuk ügyesen a készülődést, aztán surrogtunk le a 86-oshoz, mert Közgáz meg BME egy irányba volt nagyjából.
Na és reggelente a konyhában mindig bekapcsolták a rádiót a többiek, és minden egyes nap, minden egyes áldott vagy átkozott nap reggel 100% bizonyosssággal a készülődés időpontjában hótziher módon lejátszották Shania Twaintől azt az akkori "slágerét", amitől többet kínozva se tudnék mondani, és amikor már 4. hónapja minden héten minimum 5x minden reggel ezzel keltem, mondtam a többieknek, hogy lassan idegrángást kapok már, és nem tudok bemenni egyetemre, mert az agyam széjjelhullott apró darabokra, és a következő 50 évben soha nem akarom azt a számot hallani. Titokban persze ők még azért hallgatták reggelente, aztán újabb 1 hónap múlva feladták, ők sem bírták tovább. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bazmegbazmegááááááááá, hogy kolléga meg benyomja végtelenítve és elmegy mítingelni 40 percre áááááááá
Hát ember nincs aki ezt kibírja 40 percig végtelenítve megállás nélkül ááááááááá

Nem akarok se trombitát, se szaxofont, se semmi fúvós vagy szívós hangszert soha többé életemben hallani !!! áááááááááááá
se kappanhangú melegnégert vonyítani hallani soha többé, bocsi Jacko
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Do you want to build a snowman? [KNOCK - KNOCK - KNOCK]
p
-
ToBeY
nagyúr
Most már kérem vissza a nyarat,mert nagyon fázom!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Friss! Olvastad már?
Így hogy vasárnap óta kb. 14-15 fok van és csaknem 5 napja esik az eső, a fűtetlen-hűtetlen lakás lement 22 alá. Elgondolkodtam hogy befűtök. Reggel fázott a lábam meg az orrom a takaró alól kilógatva.
Odakint kezdenek megtelni a patakmedrek, és konstans sár- és gilisztaszag van.
Úgyhogy ideje vagyon a nyárnak. Végülis. Nyár van. -
válasz
concret_hp
üzenetére
egy jó ollóval annyi felé osztód, ahány felé csak akarod...

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Exchange?

-
concret_hp
addikt
tudtok jó naptár szolgáltatást, a google naptáron kívül ami megosztható?
-
bobsys
veterán
ezt csak ugy itt hagyom

-
tildy
nagyúr
Nohat, jo ez az amazon prime now, itt volt 2 oran belul a pelus meg az infant milk is

-
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bleki. Télen sosem izzad rám a kabát, szóval ez baromság. (mondjuk eleve nem hordok túl vastag kabátot, és ha melegem van, leveszem, nem nagy ügy - télen kimondottan jól esik, hogy felolvad az ember a mínusz 10 fok után.)
Nyáron viszont csatakokban folyik rólam az izzadtság, bármi is legyen rajtam. És ez tart úgy szeptemberig.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Tök vicces az évtizedes helyzet, hogy ugye télen kint mondjuk -10 fok van, lemész a metróalagútba, már ott 20 fok van, csak huzatos, aztán megáll a metró, ömlik ki alóla a 35 fok. Te meg elindulsz lefelé nagykabátban sálban sapkában, mire leérsz, jó esetben leveszed a sapkát sálat, de ha nem gombolsz ki magadon mindent, mire jön a metró, akkor nem csak a hátad, de mindened csatakosra izzad. Hogy aztán kimenve a -10-be f.szán leizzadva rádfagyjon a ruha.
Itt amúgy 15 van, esik.
-
válasz
parandroid
üzenetére
vicces, mert kint 19 fok van (egy szál ingben már szinte majdnem fáztam), de a kék metróban változatlanul kb. 35 fok.
Imádom a kék metró orosz csodáit.
-
concret_hp
addikt
elköltözött a tüctücölő hülyegyerek a szomszédból

cserébe kaptam egy útburkolat cserét az utcában, nehogy csend legyen

-
BlacKSouL
addikt
Amúgy már most a hűtőajtót be lehetne zárni, csapot elzárni, függönyt kihúzni.
-
BlacKSouL
addikt
Friss! Olvastad már?
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
"A héten fiúk, B héten lányok, nem variálok, mindenkit várok, de csak lányokkal hálok, ha nem bánod."
A magyar filmipar utóbbi időszakának egyik legnagyobb jelentőségű, és méltatlanul mellőzött, bár azóta sajnos önmagát felzabáló produkciója volt. Néha hiányzik.
p
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ne is mondd, 4 napja nem alszom, mert tetőfelújítás van, és ezek a köcsög munkások 6-ra jöbbek, és verik szét az egészet... szombaton és vasárnap is. Persze aztán délben hazamennek.
Más téma. Látom, a Forma-1-es topic már a
"Sport, életmód, utazás, egészség" kategóriába került...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem tudom hogyan csinaljak, de a sportpalyan 350ert olyan sopronit csapolnak, hogy megszolal

.