- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- OLED monitor topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
-
49700 - 49601
89148 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 51901 51900 - 51801 51800 - 51701 51700 - 51601 51600 - 51501 51500 - 51401 51400 - 51301 51300 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
Tim82
félisten
Lehet, hogy a butított még igaz is, de mivel elég vidáman szoktál írogatni a hétvégi horvátországi tripekről, az ölt és a nyomorba döntött biztosan nem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
fokukac
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Tim82
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
tope
addikt
-
tildy
nagyúr
-
concret_hp
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
Ferrari-baleset a Váci úton - nem rossz, tiszta rallycross.
Hogy okozzunk 100 milliós kárt egy gázfröccsel... továbbra sem értem, minek kell ilyeneket az utcákra engedni, vagy ha már engedik, akkor miért nem csináltatnak velük valami versenyzői vizsgát, elvégre 800 lóerőt csak nem tud akárki kezelni.
Pleased to meet you - hope you guess my name -
tope
addikt
Én is Interneten ismertem meg a jelenlegi barátnőmet (meg ismerek nem egyet aki ott ismerte meg a párját, azóta már 2 gyerek is van), szóval nem lehetetlenség a dolog.
Bár ide (Prohardver lapcsalád) tényleg nem ezért jönnek
UI: Volt itt, illetve van olyan topic, ami a párokról szólt
tope (Top One gépek) -
EQMontoya
veterán
"A szerelem öl, butít és nyomorba dönt..."
Ebben a sorrendben.
Same rules apply! -
Tav-Csoves
őstag
A helyzet az, hogy a prohardver lapcsaládot kb kétszer annyian látogat(hat)ják mint ahány aktív user van itt. (Read only) Igaz ami igaz, a férfiak dominálnak. Viszont volt barátnőm, akit interneten ismertem meg.
A sors kiszámíthatatlan!"A szerelem öl, butít és nyomorba dönt..."
-
fokukac
nagyúr
Most nézem, a hétfői reptéri taxiszámlámat a MAzsola és Tádé Kft-től kaptam.
Nem emlékszem sokra ebből a meséből (már gyerekként sem kötött le), volt benne valami taxis relevancia?
Tothgera30
veterán
Office Word, illetve az OpenOffice Writer bármely verziója használható... de nekem ez a képletszerkesztés nem megy.
"A pokol nem hely, hanem állapot" -
Tim82
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
NoLF
veterán
Szerintem a donto tobbseg mar alig varta, hogy ez vegre valakinek eszebe jusson es letrehozza.
Sok szerencset!
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people -
EQMontoya
veterán
Nevezzétek át inkább "Kék osztriga" topika, mert:
-A várható nemi arányok nem változnak
-Ellenben aki betéved, az sokkal nagyobb eséllyel azt találja, amire a neve alapján számít, mint most.Same rules apply! -
Pttypang
veterán
Ize what about no?
nem jut eszembe semmi, amit nem vennenek trollkodasnak ezzel kapcsolatban
Everybody lies. -
Lortech
addikt
-
Tav-Csoves
őstag
Megnyílt a társkereső topicunk!
Szabályokat betartva bárki írhat!!!
-
lorcsi
veterán
Hallottatok csányit?
"viszonylag szerény körülmények között éltünk"Besz.rok..
eladó: vadi új soundcore motion+ -
fokukac
nagyúr
Hát, bár fejlődnek a románok, azért lehagyni minket nem fognak még egyhamar, még akkor sem, ha Bukarest belvárosa már egész szépen rendben van rakva, és ha le is ültetik a politikusaikat.
-------------------
Más. Hazajöttem. A Főtáv már készült rám, 27 fok van a lakásban. Oké, sütött a Nap, de akkor is a ká édes anyjukat. Meztelenül vagyok, az előbb fürödtem, és izzadok. Közben nyitva van az ablak is. Nem normálisak, de komolyan...
Megint más téma: zseniális mashup [link]
Tothgera30
veterán
-
NoLF
veterán
Az egesz vilag rohad es senki nem kivetel ez alol. Itt hetente az a hir hogy baleset van, kimentik a delikvenst az autobol es elviszik korhazba, par nap mulva meg mikor mennek a roncsokert, kiderul hogy van egy-let csecsemo az autoban akit otthagytak a picsaba... Aztan vagy makjuk van, vagy nem. Gecc en ezt el sem tudom kepzelni hogy tortenhet, itt meg hetente megesik szinte
parandroid
félisten
Mégis ott sikerül bíróság elé állítani a korábbi kormányzatot váltás után, és nem csak eredmény nélkül soha véget nem érő kamuperek vannak kispályás gyalogok ellen (akiket utóbb felmentenek és rehabilitálnak, valamint kárpótolnak).
Szerk.: Szóval lehet, hogy akár a közelmúltban is rosszabb volt náluk a helyzet (nem csak korrupció terén), de ahogy figyelem a társaságot, ha még nem tették meg, akkor záros határidőn belül szinte minden téren beelőznek. Ahogy azt már a lengyelek, szlovákok, csehek, szlovének, de talán már a horvátok is rég megtették, felkészül Szerbia. Ukrajna nem, őket sikerült lenulláznia a nagy medvének. Ja, balti államokat nem is említem, már rég nem egy ligában játszanak velünk...
Szerk2.: Tessék, erről beszélek, csak ki kellett nyitnom egy másik böngészőablakot...
Szerk3.: Második hír, ezzel mondjuk én mára be is fejezem a magyar hírportálok tanulmányozását, és leülök egy sötét sarokba csendesen sírdogálni.
Baszki, szerk. időn belül feladni kényszerültem, azért ez új rekord...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide. -
NoLF
veterán
Teny. Ugyanakkor meg nalunk is korruptabbak.
parandroid
félisten
Ennek sok köze nincs ahhoz, hogy Bukarest milyen város. Budapestet is szereted, és itt is volt egy West-Balkán-affér. De előfordult ilyen már civilizáltabb helyeken is. Jó, Bradford City óta sok víz lefolyt már a Temzén, de akkor is...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide. -
NoLF
veterán
-
fokukac
nagyúr
Nem is olyan rossz hely ez a Bukarest. Mondjuk a közlekedés az őrület.
fokukac
nagyúr
-
bandus
veterán
-
emvy
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
Viszlát
addikt
-
tope
addikt
-
Pacák
senior tag
Olyan illúzióromboló, hogy nem a kivilágított verzió az, mint a Sas kabaréban. "Nem köszöntés, csak kiégtek az izzók." HEGYESHALOM
Nuclear launch detected -
lenox
veterán
Hat ez szerintem normalis, fiatalabb koromban en sem jutottam meg el a bor ertekelesenek erre a szintjere. Raersz meg.
-
lenox
veterán
Ez az, hogy nem erted. Ez egy szolofajta, amibol egy csomofele bor keszul. Azt gondolod, hogy emiatt a szolofajta miatt nem szereted az adott bort. Tippem szerint meg egy csomofelet ittal/kostoltal, amikor nem tunt fel, hogy ez is van benne. Szoval nem arra gondoltam, hogy nem tudod megkulonboztetni a roset meg a szolot meg a bort, hanem arra, hogy mikor bikavert ittal es kekfrankos volt benne, akkor valoszinuleg ez nem derult ki, es emiatt amikor azt mondod, hogy a kekfrankos szar, akkor valoszinuleg valojaban nem a kekfrankos ami nem tetszik, hanem az adott bornak valamilyen tulajdonsaga, ami nem feltetlenul kotodik a szolohoz.
-
concret_hp
addikt
-
emvy
félisten
Szerintem lenox arra (is) celoz, hogy a szolofajta mint olyan nem hatarozza meg a minoseget. En pl. eleg sokaig nem kedveltem a Chardonnay-t, es azt gondoltam, hogy a szolo nem az esetem. Aztan megtalaltam a Chablis-kat.
Lehet, hogy kene csinalni egy kekfrankos-partit, ahova hoznank rendes, minosegi darabokat.
Az olaszrizling is szar, attol, hogy az volt a tipikus magyar kocsmafeherbor 1990 elott?
while (!sleep) sheep++; -
fokukac
nagyúr
-
lenox
veterán
-
parandroid
félisten
Azért zöld velteliniből én ittam már jót, és az elég tipikus osztrák bor. Meg onnét begyűrűzve alpokaljai, és még zalai is. Amúgy mivel a magyar borkultúra borzasztó erősen az osztrákban gyökerezik (Monarchia, csuhaj), én azért feltenném az obligát kérdést, hogy mit adtak nekünk a rómaiak? Mondjuk a sörkészítést pont nem sikerült tőlük eltanulni sajnos, az a monarchián belül a cseheknek ment jobban. Sőt, ebben még a horvátok is beelőztek.
p
fokukac
nagyúr
Nézd, nem ma kezdtem az alkoholizmust, és elég sok bort végigkóstoltam már. Igen, a száraz vörös nem az esetem, de azok közül is a kékfrankos ízlik a legeslegkevésbé.
Az osztrákok pedig a sörkészítéshez jobban értenek, mint a borhoz.
De ez ízlés dolga.@Tope: rosszul érzed, jóóó volt az..!
tope
addikt
A bor (2-t vettem a múltkor a másik egy fehér volt, így a 2 került 1 áron) tényleg nem volt az igazi, de a Brie sajt, és a zöldfűszeres Cammembert sajt egész jó volt.
tope (Top One gépek) -
Winner_hun
félisten
-
lenox
veterán
Nem, azert vagy eltevedve, mert nem tudod, mirol mondod, hogy milyen. Valami bor nem izlett (kerdes, hogy egyaltalan szereted-e pl. a szaraz vorosbort, mert ha esetleg nem, akkor nem csoda, ha egyik fajtaja sem izlik), es a kekfrankossal azonositod, meg masik borokat meg az osztrak borokkal. Kb. minden bor kulonbozo, ez az elso lecke, amit erdemes megtanulni.
-
fokukac
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
fokukac
nagyúr
A Stex a Körút és a Baross u. sarkán , na, ott igazi magyaros kaják is vannak.
A Krúdy utcában van a Darsan, ott régen jó volt a kaja,
A Mikszáth téren a Frank Zappa-ban is jól főznek (raguleves cipóban, isteni, nem tudom, van-e még).
Ezek közül az egyik sem lehúzós az elmúlt 10 év tapasztalata alapján.Pleased to meet you - hope you guess my name -
Viszlát
addikt
'stet.
Angol kollegak mennek Pestre egy hetvegere, a Palazzo Zichy-ben szallnak meg. Megkerdeztek, hogy a kornyeken hol talalnak normalis ettermet (igazi magyaros konyhaval), ahol nagy esellyel nem huzzak le oket es finoman foznek, de en abszolut nem vagyok jartas arrafele, szoval megkoszonnek tippeket. Illetve iszogatasra szinten varnek otleteket, ahol jo soroket jo aron adnak. Elore is koszi.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values." -
fokukac
nagyúr
köszi

@Emvy: azért vagyok eltévedve, mert az ízlelőbimbóim mást mondanak, mint a t. borszakma? Ízlésről kár vitatkozni. A jó borhoz napsütés kell, meleg, és jó talaj.
De mint tokaji gyökerekkel rendelkező, biztos elfogult vagyok.
Lortech
addikt
Krvzn.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Központi helyeket ne nagyon hagyd el, mert felfalnak a kóbor kutyák.
Én a Radisson környékén voltam pár hetet, el lehet lenni, vannak egész jó bárok, viszonylag alacsony áron minőségi étel, ital. Nekem egyedül nem sok kedvem volt kulturálódni, de van azért látnivaló, pl. parlament, vagy az óvárosba is érdemes lehet tenni egy sétát.Remember, if you don't sin, Jesus died for nothing -
emvy
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
emvy
félisten
Ha mar nekem nem hiszel, akkor egy Forbes-link:
http://www.forbes.com/2010/02/04/austria-red-wine-lifestyle-wine-blaufrankisch-tyler-colman.html
In 1993 Englebert Prieler, an Austrian vintner, decided for the first time to bottle a single-vineyard wine from the grape variety Blaufränkisch. When it came time to sell the wine, he priced it the same as his better known Cabernet Sauvignon. However, the Blaufränkisch bottles languished unsold until a Swiss collector bought them all as a block. Adding insult to injury, the asking price at the winery was only 20 schillings (about 1.50 euro) a bottle.
Things have changed. The 2006 vintage of that same wine, a fuller style of Blaufränkisch, now sells for about $130 per bottle in the U.S.
lenox
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
emvy
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
tope
addikt
-
Winner_hun
félisten
Itt valami készül. Shell kút volt itt ami nemrég megszűnt. Kb. 1 hónapja kiszedték a tartályokat, azok ott vannak még a területen. Most felhúztak oda határmenti kerítést (messziről annak túnt), a benzinkút tetejére ki van rakva hogy Hegyeshalom...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ -
concret_hp
addikt
-
emvy
félisten
-
concret_hp
addikt
-
emvy
félisten
Kulfoldrol vasarolnek a magyar cegem nevere valami szamitastechnikai eszkozt. Ceges bankkartyaval fizetek, a ceg cimere szol a szamla (X Y Kft, 1234 Budapest, 56/7A). Ennyi eleg ahhoz, hogy megfeleloen le lehessen koltsegelni, vagy kell meg valami mas (EU-s adoszam a szamlan, etc.)?
emvy
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
tope
addikt
Kékfrankos borhoz milyen sajtot illik enni/venni ? esetleg még mit érdemes mellé ?
tope (Top One gépek) -
fokukac
nagyúr
-
kraftxld
félisten
Hát nem az tény, elég kellemes illat van, bár a nagyja már kiszellőzött.
Amikor friss volt az áru akkor harapni lehetett a levegőt. A csibész gyerek meg beszökött és harapdtálta a kolbász alját
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)' -
EQMontoya
veterán
-
kraftxld
félisten
-
e=mc²
őstag
-
lorcsi
veterán
az megvan, hogy a nav oldala 3 nyelven elérhető:
-magyar
-angol
-kínaiez elég komoly..
lorcsi
veterán
Nem, tok mas apropobol fotóztam ilyeneket
De van egy kisebb sajat készítésű gyujtemenyem ilyenekbolEgyik megmagyarazhatatlan az volt, mikor a wcvel szemben olyan csipo magasságban tenyérnyi tükröt helyeztek el..
Azota sem ertem..
Vagyis vannak teoriaim, de ..tulajt valahogy nem birtam volna röhögés nelkul megkérdezni
EQMontoya
veterán
-
lorcsi
veterán
-
Pacák
senior tag
A késportálon az a mondás járja, ha már törvénysértő a penge hossza, akkor rendesen legyünk már benne a határértékben. De ez egy vacak.
Inkább egy karambit, ha már érdekelnek az ilyen normálistól eltérő pengék, az simán kapható legális méretben is.Nuclear launch detected -
EQMontoya
veterán
-
Tim82
félisten
Nem vagyok benne biztos, hogy hatásos lenne zombitámadás esetén ez a cucc.
Inkább ilyet keress, US Army fejlesztés, kis túlzással ezzel a kézben hódítják vissza az amcsi bakák a World War Z-ben (a könyvben) a zombiktól az Államok területét.
Azt mondjuk nem tudom, hogy erre mi a szabályozás, mit szólnának hozzá egy közúti ellenőrzésnél a rendőrök.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
szőröscica
addikt
-
DeathAdder
veterán
Üdv,
zombitámadás ellen szeretném felvértezni magamat valami közelharci fegyverrel, ez megtenné? [link]
azt írja kiváló védelmet nyújt zombitámadás ellen, de azért szkeptikus vagyok.Mennyire járna ezért dádá ha a kocsiban hordanám? (gondolom ekkora penge nagyon nem megengedett)
-
fokukac
nagyúr
Hétfőn megyek Bukarestbe munkaügyben, ott leszek egy napot.
Volt már ott valaki? Mit lehet ott csinálni?Pleased to meet you - hope you guess my name -
NoLF
veterán
-
tildy
nagyúr
A mi címünkre küldték a csekket is. Valahol régen valaki elb...enazta a címet, és rarakta az egyik lakásra. Konkrétan a mienkre. Így lehet, akinek fizetnie kéne, nem is tud róla. ( Mi jeleztük a cégnek, az meg azt kéri, kérjünk a szolgáltatótól merooraellenorzest, mert ők meg így bemondasra nem veszik at)
Hihetetlen. Ha nagyon nem intézkednek, akkor small claim courtra viaszük a dolgot.
Ruhellem, mikor más benazasa miatt nekem van pluszmunkam valamivel.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
bobsys
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
tildy
nagyúr
Nem fake. Felhívtam a British gast, és a national registerben is ehhez a lakáshoz van kapcsolva a meroora.
Mármint az adatbázisban.Eq montoya: két hónapja egy órát beszéltem ezügyben velük, akkor mondták, oké rendben van. Ma meg jött a behajtasrol a felszólítás. Ma fel órát beszéltem velük, de ha a volt tulaj is megtette ezt már párszor (márpedig megtette, ő is többször jelezte) akkor én ujragondolnam, amit mondasz. Nem bízom bennük, ugyanis már többször lett volna alkalmuk megoldani, és még mindíg nem sikerült.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
EQMontoya
veterán
-
gaborbol
őstag
Biztos, hogy nem fake? Most hogy jobban belegondolok, talan a mult evben a Verzion (ISP) is kuldott ilyen behajtos levelet, akkor mar eleve szar napom volt amikor kibontottam...
Fel is hivtam oket, nem voltam tul udvaris, nekik is estem mint bolond tehen ...hogy 4+ eve autopay-en van ez a szar, annyit vonsz le amennyit akar a szamlamrol, minek kuldozget ide ilyen szarokat?!!!
Aztan kiderult, hogy nem ok kuldtek, megneztek es tenyleg autopayen voltam minden szamla ki volt fizetve, nem volt tartozas es ok nem kuldtek semmit nekem. Szoval aterzem a helyzetet.
-
tildy
nagyúr
Nincs a nevünkön. Közös költséget fizetünk, benne van. Azért behajtoval fenyegetes kicsit necces.
Néha azért utálom, hogy itt nincs egy személyes ügyfélszolgálat, panaszlevelet meg lehet kuldeni a postafioknak.
Hiányzott, mint... De ha ez lerontja a credit scoreom, nem állok jót magamért.
gaborbol
őstag
Le kell mondani a picsbe mielott hazalatogatnal
Majd a tobbi lako lerendezi veluk mire visszaersz.Hogy komoly is legyek, hozzank is kuldtek ilyen levelet nev nelkul szinten csak a cimre az en postaladamba BGE( helyi aram szolgalltato) ,hogy elmaradasa van a haznak es jonnek kikapcsolni az aramot 3 napon bellul, ha nem fizetek 350 dollart.
Hivom a tulajt, hogy hallo kene dellazni, azt mondja ne parazzak 8 eve automata atutalason van, es fix hogy vonjak tole, de felhivja oket. Felhivta es scam. A fejlec, boritek minden jo minosegu masolat, meg a level betutipusa, formazasa is stimmel logok minden, csak a szamlaszam meg a tel szam picit mas.
-
fokukac
nagyúr
Szerintem megint túlragozod - ne aggódj azon, amiről nem te tehetsz, és minden józan ész szerint nem a Te felelősséged. Ha aggódsz, akkor csak beleőrülsz...
Fogyasztást senki nem kérhet rajtad számon cím alapján, és pláne nem visszamenőlegesen.
Tedd meg a szükséges lépéseket (ügyfélszolgálat / társasház), és nyugodj meg.Pleased to meet you - hope you guess my name -
ToBeY
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
49700 - 49601
89148 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 51901 51900 - 51801 51800 - 51701 51700 - 51601 51600 - 51501 51500 - 51401 51400 - 51301 51300 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)