Új hozzászólás Aktív témák
-
bájdövéj, lehet, szerzek egy újabb ssd-t.
Hogy a legegyszerűbb a rendszert klónozni?
De csak akkor csinálnék ilyet, ha egyszerűbb, mint rendszert telepíteni... -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Már nincsenek erre versenykamerák, hogy a pina szagának gondolatát is ki kelljen csillagozni.

-
ha anyagilag megfelel, akkor én mennék
főleg, hogy talán nem is olyan rég írtál egy elég szép, hosszú postot a terveidről. és valljuk be, azért ez rohadtul nem tesz jót az egészségednek sem, amennyit dolgozol. úgy vettem észre, hogy fontosak az itthoni barátok és a család is, bécs meg tényleg csak egy köpés, autózható távolság (bár most pont szívás van a határon) és nem is annyira drága, ha ügyes vagy. egy ismerősömék például valami önkormányzati lakást bérelnek, minimálisan drágábban, mint én itthon.nyilván nem dönthetünk helyetted, ez csak egy vélemény. nem tudom mennyire beszélsz németül, kell-e a munkához, de ha nem, akkor ez ráadásul egy jó alkalom, hogy megtanulj még egy nyelvet

-
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
SSD jóval gyorsabban írható, nagyon kretén IO kezelés kell hozzá, hogy meg tudja vele valaki fogni a rendszert. HDD esetén ez a win7-nek simán megy bármikor.

-
válasz
concret_hp
üzenetére
A task manager-ben klikkelj arra a gombra , hogy "show processes from all users" (balra lent), és akkor fogod látni.
90%, hogy a vindóz frissít, nekem múlt héten csinálta ezt, ha itt visszaolvasol, megtalálod. -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Mondjuk IOwait, ha system folyamathoz tartozik. Nem swappel véletlen a géped, vagy tölt win update-et, vagy valami hasonló csoda? Felteszem, nincs SSD-d.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Akkor lehet uszik az egesz, igazabol holnap kezdhetnek, de kertem haladekot okt 1ig bar azido alatt sem tudok itt lezarni mindent szoval hmm... Sebaj ma elkuldom a cv-t aztan meglatjuk kellek-e egy interjura egyaltalan.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
20*2>25, tehat ha eleg sok alkalmazas van, ami 2 %, akkor azert, vagy lehet, hogy nem minden processt mutat, mert pl. csak a te processeidet mutatja.
-
concret_hp
addikt
az hogyan lehet, hogy az egyik magot maxra terheli a gép, de a feladatkezelőben a folyamatok fülön 1-2% a max / alkalmazás, alul a szumma meg nem megy 25% alá?
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Batyam, aki ajanlotta a helyet, hetente ingazik kkmet-becs kozott de nem emlitett problemat. Persze mindennek utana kell(ene) jarni, csak ugye eleg szuk az idotartam. At kell ezt gondolni rendesen, nomeg ha eldontom hogy mennek akkor pl az allast sem artana elnyerni pl

Ahogy nezem 100 korul 1-2 szobas kis lakast ki lehet venni Sopronban.
-
parandroid
félisten
"Sopron es tarsai is szoba johetnek."
Kérdezd azért meg a soproniakat, mennyit szívnak a visszaállított határellenőrzéssel reggelente/esténként. Nem tudom, amúgy, amikor mi mentünk utoljára, az még nagyon a válság eleje volt, akkor semmi nem volt, csak a furgonokat/kistehereket szedték ki (a hűtőautós tragédián már túl voltunk), de állítólag azóta is keménykednek.
Amúgy meg Sopron az utóbbi években, ahogy hallom, elég durván közelíti az osztrák árszintet albérletügyileg, a Bécsbe bevezető autópálya meg reggel 6-10, illetve délután 2-6 között konkrétan be tud állni, hiába 6 sáv mindkét irányba...
Egyébként Bécs szép, és teljesen más hangulatú város, mint Bristol (bár mindkettőben csak keveset, és rövid időkre voltam, meg ráadásul mindig üzleti ügyben, úgyhogy turistalátványosságok mindkét városban kimaradtak, max esti kocsmázás fért bele), nyilván az osztrák-magyar rokonság miatt otthonosabban is érez(het)néd magad, de mégis azt mondom, hogy ha nagyon szarul érzed magad a briteknél, akkor ne maradj egy perccel se tovább, mint hogy lehetőség adódik megpattanni.
Az első pár hétre meg kereshetsz egy társbérletet, a cuccaidnak meg (ha van annyi) egy csomagmegőrző raktárat, vagy garázst akár.
p
-
NoLF
veterán
dolgozom most is, reggel 7.30tol ejfelig, ott meg hetfotol pentekig 8.30-16.30ig, s semmi mas...
Senkit nem ismerek, hol a francban fogok lakni, es ugy altalanossagban rohadt gyors lefolyasu dolog ez, koltozni akarok Angliabol de egy kicsit jobban fel akartam erre keszulni, ez meg olyan mint derult egbol a villam, csak mas.
-
válasz
adalbert1
üzenetére
Szerintem ennyiből bárhol megkajál két ember, még a Belvárosban is - hacsak nem egy luxushotelbe, vagy Michelin-csillagos étterembe ülsz be.
indiai étterem a Mérleg utcában: [link]
Oliva étterem a Bajcsy sarkán [link]
Vian a Gozsdu-ban [link]
Noir a Király utcában [link]
Iguana mexikói étterem a Zoltán utcában, a SZabi tér mellett [link]
Mosselen belga söröző a Pannónia utcában [link] (itt a legjobb a Hoegaarden, na és az ételek fantázianeve
)De az az igazság, hogy ha igazán jót akarok enni, akkor nekem jó az október 6. utcai Hummus bár is, ahol 2500 Ft-ból teleettem magam shakshukával és ittam két búzasört is

-
NoLF
veterán
Es akkor beesik egy meloajanlat, becsben, jovo heti kezdessel.
Mi a francot csinaljak...
-
adalbert1
veterán
Valaki esetleg ismer olyan éttermet, ahol 2 fő 10-15k körüli összegből megvacsorázhat (hármas metró közelsége előny
), és elégedett is vele? Fentebb láttam, hogy volt pár ajánlás, de azok inkább a haverokkal sörözős helyekre jöttek. -
BlacKSouL
addikt
Az úgy van, hogy már megkaptam a beutalót a háziorvostól URH-ra. Ahova a várakozási idő kb. 3-4 hónap. Ezért van a maszek rendelés, ami a városkánkban kb. 3 hét. Ezért a következő kórházba fogok menni, ami 35 km-re van, és a maszek van vasárnap reggel is. Várakozási idő max. 1-2 nap. De még nem tudtam velük beszélni. Ha megvan az eredmény, akkor már van mivel menni a szakorvoshoz. De a házidoki adott injekciót, meg a rowatinexet tegnap. Most azt szedegetem, és most jön az ultrahang.
-
e=mc²
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mig elt, nagymamam volt az aki mindenfele boritekot, meg leveleket adott fel. Akkor neki lapszamra vettem a belyegeket, szerettem azokat az illatokat. Az is mar vagy 15 eve volt. Azota nem hogy belyeggel levelet nem adok fel, de postara sem nagyon jarok, max evi ketszer ajanlott levelet atvenni, mert a postas keptelen csongetni, inkabb ertesitot dob. (szerintem nincs is nala a level eleve)
-
BlacKSouL
addikt
Gusztustalan?
Ha hányásíze lenne is beszedném, ha tudom, hogy használ. De attól azért szerintem jobb.
És használjon. Azért szedem. (Ittott felbukkant véleményként, hogy a kalciumkövet pont nem oldja, de kétlem, hogy erre ne jöttek volna rá és tették volna univerzálissá)Kb. olyan ízű, mint a régi bélyegek. Mármint rendes postai bélyegek. Másféléket nem ismerek. Amúgy az nem tudom feltűnt-e bárkinek, hogy míg régebben kifejezetten édeskés, nem azt mondom, hogy jóízű volt, de én gyerekként szerettem felnyalni a bélyegeket képeslapra, levélre. Pár éve viszont megváltozott. Egyáltalán nem édeskés, inkább olyan faízű. Lehet, hogy épp amiatt? Hogy a gyerekek ne érezzék kellemesnek a bélyegnyalást? (Tudom, ujjnedvesítőbe forgatni, nem nyalogatni, de hát na..) Lehet, hogy ezért nincs Gabi fogkrém se már?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na dolgozzunk.
-
BlacKSouL
addikt
Rowatinex mennyire hatékony/hatásos?
-
lenox
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Monoton bazisrol (is) ez jut eszembe, tud egy kicsit a srac dobolni.
-
Nem az elektronikus hangszerekkel van a gond, hanem azzal, ha a zenének köze sincs már a hangszerekhez.
Emvy: nem dallamokról beszéltem, hanem hangszeres, illetve ritmus szerinti csoportosításról. A tuc-tuc és a nem tuc-tuc között jóval nagyobb a különbség, mint a korábbi zenei stílusok között.
Az elektronikus zenék többségében amúgy dallam csak nyomokban fedezhető fel - a gépi ütemes zaj pedig egyre hangsúlyosabb. -
válasz
fokukac
üzenetére
Mozart, Vivaldi, Jimi Hendrix és a Metallica igazából egy zenei platformot alkot, még ha ezt sokan nem is veszik észre.
Hat en nemtom, de kb. a teljes rock-tortenelem a fekete (afrikai) zenebol eredezik, pont onnan, ahonnan az elektronikus zeneben hasznalt dallamok is.
-
lenox
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Erdekes, gyerekkoromban nekem is tetszett a BHC zeneje, de nemreg lattam, hogy van valamelyik adon, es belehallgattam, hat azert eleg gagyi. Valahogy eljart felette az ido. Mint ahogy Metallica is jo volt az elso negy album idejen, de ma mar mindig feltunik, hogy Lars milyen gyengen dobol. Pedig nem azert, mert nem tud, ugyanis van olyan szamuk, ahol egeszen odab@sz, de azokat a regieket valahogy ilyenre irtak. Mondjuk Igor Cavaleratol nagyon messze van igy is, csak meglepo...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mérföld Robira gondolsz? Ő dolgozta fel,de nem az övé az eredeti. Mármint X-atka. A Beverly Hills Cop zenéje jó, de pl. ha nem a fő témát vesszük, hanem mondjuk ezt, akkor már más a megítélés.
Egyébként a korszak Amerikája nekem nagyon bejön. -
Nem tudom, neked mit csinál.
Nekem egyszer csak szólt, hogy van frissítés, akarom-e telepíteni? De addigra már lezizzent 1,1 GB.De megint forradalmár vagyok, töröltem a p*csába az egészet

@Mikrobi: ezen most felröhögtem.

Mondjuk a Bevery Hills-i zsarunak (és a híres 80-as évek-beli filmek nagy részének) szerintem kimondottan jó zenéje van.
-
parandroid
félisten
Vangelis-szel kézenfogva, ha kérhetném.

Ja, és vigyék magukkal a csávót, aki megszülte a beverlihillszizsaru theme-et, mert az is az agyamra megy. Meg az ikszaktás nótás kiscsóka is loholhat a nyomukban. Más most nem jut eszembe, de kb ezek azok a kommersz elektronikus zenék, amivel ki lehet kergetni a világból.
p
-
Ez a nagyszerű almás oprendszer az éjjel letöltöttötte az ájfónomra az ios 9-es frissítését, ami mindössze 1,1 GB. Így maradt összesen 2,8 MB helyem az eszközön.
Nem kérdezte, hogy akarom-e. Nem kérdezte, hogy van-e helyem. Semmi ilyesmi. Igazán user friendly.
De ahogy néztem, nincs is ilyen beállítási opció. :-) -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ameddig a föld kerek, mindig lesznek barokkerek!
Made my day

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A zene történetének legnagyobb szakadéka a hangszeres zene és a dobgép (tuci-tuci) között van.
Mozart, Vivaldi, Jimi Hendrix és a Metallica igazából egy zenei platformot alkot, még ha ezt sokan nem is veszik észre.
A tuc-tuc meg a sampler meg a sok dídzsépopsztár pedig a másik platform.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Szoktam néha nagyritkán azt is. Igazából a klasszikusokban is van lendületesebb dinamikusabb "populárisabb", meg jobban rétegzene.
Nade EZ a finálé nálam mindent visz. -
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Én nagyon nem bírom Chopint. Mondjuk Lisztet sem. A romantikus operákkal meg - Verdi és hasonló digó jómadarak
főleg - a világból is ki lehet kergetni engem. A barokk meg szép-szép, de a legtöbb barokk zenében nincs számomra izgalom, teljesen kiszámíthatóak. Na jó, Purcell oké, de szerintem őt is havi egyszer max.Bartókot, Mahlert, Holst-ot azért elhallgatok.
Szerk.: egyébként a romantika inkább a rockkorszak. A zeneszerzők akkor már nem bérből és fizetésből élő jómunkásemberek, mint a barokk meg részben a klasszikus korszakban (Mozart mint enfant terrible természetesen kivétel), hanem öntudatuk meg imidzsük van.
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szép a romantika, bár ha már Liszt, akkor hallgass Chopint is, de az igazi klasszikus zene mindig a barokk marad. [mé'nincs ujjal mutatott ördögvillás szmájli?] Ameddig a föld kerek, mindig lesznek barokkerek! (Én kérek elnézést, leülök magamtól.)
Szerk.: Ja, arra akartam diszkréten utalni, hogy a romantika a klasszikus zene pop-korszaka.

p
-
BlacKSouL
addikt
Legyen a kint a bent, és a bent a kint.
Az úgy van, hogy egyik kedvencem Liszt Les Preludes-je. Szerintem a zenetörténelem egyik legjobb lezárása van benne, ha jól adják elő. De szeretem még az Új világ-ot Dvořaktól, és számtalan klasszikust. De van amit nem.
Aztán mondjuk ott van a Beatles, egy csomó jó zenéjük van, meg egy csomó, ami annyira nem tetszik.
Óriási hangulatú koncertet adott mondjuk mittudomén...anno a Dixieland fesztiválon akár egy Budapest Ragtime Band, de a Joe Murányi korszakból is van amit kedvelek, van amit nem.
Queen-nek, Boney M-nek, ABBA-nak, Jefferson Airplane-nek is van ismert száma, ami egybeesik az én ízlésemmel, és van ami nem.
Meghallgatok sok Metallica számot, Guns ismertebbjeit is szeretem, Dire Straits is jöhet, de Aerosmith, AC/DC, Nirvana, Deep Purple, és még sorolhatnánk hosszasan akiknek van jobb zenéjük, amiket szeretek, és van amiket nem. Szélsőségként pl. ott a Dope-tól a Debonaire. Azt is szeretem.
80-as évekből sok popzenét tudnék mondani, amiket kedvelek, és szívesen hallgatok, és van amit meg nem. Elvetemült vagyok, de apró gyerekkori becsípődés a Modern Talking - C.C.Catch vonal, szintén. Nem hallgatom minden nap, de néha jól esik.
Scooterrel elindulok az elektronikus zenék irányába, és a 90-es években végeláthatatlan az elektronikus stílus képviselőinek száma. Vannak köztük jobbak, és rosszabbak.Vannak stílusok, mégha elmosott is az átmenet. És van amit szeretek, és van amit nem.
Nagyon véletlenszerűen kiragadtam pár példát, de a lényeg, hogy aki mindenevő, zenében is, annak tágabbak a lehetőségei az ízek, hangok világában. Teljesebb számomra a világ, ha nem feketére és fehérre, rockzenére és mindenmásra, sötétre és világosra, édesre és sósra osztjuk. Mindegyikben van szerethető, kedvelhető. -
1994 óta a mainstream médiában, illetve az éjszakai szórakozóhelyeken játszott zenék 95%-a full igénytelen, zenei elemeket csak nyomokban, vagy még úgy sem tartalmazó tuc-tuc - ami számomra egy foshalom, de ez a közízlés, ez van.
Én az úgynevezett hangszeres zenét szeretem, amit emberek hangszerekkel csinálnak, gépi körülmények nélkül is reprodukálhatóak, nem csak monoton, hanem változatos ritmusokat, és úgynevezett dallamokat is tartalmaznak.
A patkányok pedig a diszkópatkányok c. filmből jön, Blekinek szántam, viccnek.

[link]Ui. motkányt mégsem mondhattam..!

-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Akkor beallok a patkanyok soraba, sajnos most is epp egy teljesseggel emeszthetetlen, osszevissza ertelmetlen 19 eves albumot hallgatok, mely a rolling stone magazine szerint a 25. helyet erdemel a 30 greatest edm records of all time listan, valamint 97ben UK top chart 7. helyet is elerte. Bizonyara egy hallgathatatlan foshalmaz, nemde?
Ezekkel azt szeretnem ismetelten alatamasztani, hogy attol meg, hogy az emberek nem olyan zenet hallgatnak amit te szeretsz, attol meg az a zene zene marad, az emberek pedig emberek. Nem patkanyok. Es minazonaltal, hogy az elmult par evben nagyot nyitottam szamomra uj stilusok fele ami pl hozzad kozelebb all, egyre megertobbnek tartom magam, pedig eddig sem voltam tul szemellenzos. Nemsoka megyek itteni tankcsapda koncertre, ami utan massive attack koncert kovetkezik, aztan metallica ha osszejon, vegul par jazzkoncert es lezarom egy jo elektronikus eszmeletvesztessel.
Kerlek, ne latkanyozz le senkit, mert szamodra 'rossz' zenet hallgat.
A tatarbifszteket meg irigylem

-
Bájdövéj, a nap híre:
a biztosítóm (Aegon) átsorolt B05-bő B02-es besorolásba, csak úgy. Pedig kárt sosem okoztam.
Eddig annyit sikerült kiderítenem, hogy évekkel ezelőtt cseszték el a kártörténetemet.
De momentán még nem tudják, hogy ki és mikor, hanem egymásra mutogatnak.Imádom.

Mi lett volna, ha nem vagyok lusta, és tényleg váltok minden évben? -
BlacKSouL
addikt
Köszi mindenkinek az infókat,
megkonzultáljuk még a főkolompossal, aztán választunk. Valószínűleg valamelyik belvároshoz közeli, vagy azzal az origóval viszonylag kisebb sugarú körben próbálkozunk, de persze ez nem szentírás.
Egyébként nekem mind szimpatikus, kedvem lenne mind végigjárni. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tudom, mi az igazi cél, hogy egyetek, vagy igyatok? Hogy elegáns legyen, vagy normális?
A megfizethető, de igényes kategóriában: Lánchíd söröző.
Nem étterem, hanem söröző, de van pár féle kaja is és nagyon jó, és általában hatalmas az adag.
A gulyásleves konkrétan egy kondérnyi, a pörkölt is nagy adag, és a sztrapacska is kurvajó. A tatár beefstake is zsír.
És mindehhez van csapolt Hoegaarden, és jó borok is. Ja, és mindig klasszikus rockzene szól, bár tuc-tuc patkányoknak ez nyilván nem szempont.Konkrétan fejenként 4-6 ezer Ft-ból jóllaktál és berúgtál, mindezt nem mucsán, hanem a Belvárosban, a Lánchídtól 100 méterre, és jó hangulatban lehet ott ücsörögni egész este, nem néznek ki.
A másik ilyen családias helyem a Szilvakék Paradicsom., itt nagyobb az étel-választék, jók a levesek, főételek és van mindenféle ital is.
Mondhatnám a 7. kerületet is, ahol hetente 2-3 új hely nyílik, de azok egy drágább kategóriában játszanak.
Vagy a 6. kerületi Hajós u. környéke lehet még ilyen (Most és társai), esetleg Október 6. utca, Arany János u, stb. -
Askformore
senior tag
Sziasztok, nem találok olyan topicot, ahol meg lehet nézni mások gépét, asztalát, felszerelését, amivel az idejüket töltik. Tudna valaki linkelni?
-
EQMontoya
veterán
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Oket tudom ajanlani, nagyon-nagyon jo a konyha de nem lehuzosak az arak, hozzaertok szerint finomak a sorok es baratsagos a szemelyzet, tobbszor is fel delutanokat uldogeltunk el ott tarsasaggal es soha egy szot nem szoltak erte.
Szerk: szombat estere mindenkeppen elore foglalos.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mondjuk ital nélkül férjünk be 5-6-ba, leves-fő-desszert. Per fő. Persze nem biztos hogy lesz is 3 fogás, csak hogy be lehessen lőni a normál éttermes háromfogásos alapján. Mondjuk itt tarjánban 600 egy leves, 1800-2000 körül a főételek, és 600 körüli a desszert. Ilyesmihez van szokva a csapat, ennek azért lőhetünk bátrabban fölé. Azért itallal egy 10-esből ki kéne hozni az estét, nem kidurranósra enni, és nem szamárrészegre inni magunkat. Olyan nyugodtan, öregesen, hátradőlve, sztorizgatva. Mondjuk ha jó hely és lehet italozgatni, akkor ott, ha szolidabb a hely, akkor valahol máshol szeszelgetnénk tovább.
-
e=mc²
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
En ebben az evben, relative gyakran (3x) voltam a Visegrad uti Trofeaban es nem ereztem azt, hogy ne lenne friss a kaja. Az mas kerdes, hogy egy ebed (delutani etap, kb. 2-2,5 ora), vagy vacsi (3 ora alatt) nem tudsz mindenbol enni, de nem is kell. Viszont az kell elfogadni, hogy etapok vannak, igy egy beszelgetos, sztorizgatos, reg nem lattott baratos osszejovetelnek tenyleg nem a legalkalmasabb. Azonban egy szulinapi bulihoz, vagy egyszeru nem-akarok-fozni-menjunk-tobbfelet-enni programnak tokeletes.
Mivel az arban a rovideken kivul az innivalo is benne van, igy a 4-6k Ft/fo (attol fugg mikor mesz) elegge realisnak mondhato. Nem ismerek minden ettermet, de amiben voltam mar beulos etteremben meg sosem fizettem 10k alatt 2 szemelyre. A rendelkezesre alo ido ezekben az esetekben pedig boven tobb, mint eleg.
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Egy baráti társaság(4-5 fő) számára milyen alternatíva jön szóba a Trófea helyett? B.pesten. Egy szombat este.
Eredetileg sima éttermi vacsorázgatás-iszogatás lett volna - lehet, hogy marad is az - de felmerült egy Trófea-túra. Ami számomra 1 azaz egy tapasztalat alapján inkább tortúra:
Valamikor régen jártunk még a Mongol étterembe úgy 2000-2003 környékén, 2000 Ft-ért(ebéd) 5 órán keresztül egy 10 fős társasággal vidáman jól éreztük magunkat. Jó volt. Kaja is, körítés is. Később már nem voltunk, de azt hallottam, hogy megváltozott a vezetés, és most már szar a kaja is, már kinézik a vendéget, illetve 2 óra után szólnak hogy menni kéne, hozzák a számlát, stb. És itt jön képbe a Trófea. Mikor anno pár évvel később egy ismerős koncertjét is kihagytam egy Trófea-beli születésnapos parti miatt(az is szombat este volt), akkor a Margithídiban voltunk. Nincsenek jó tapasztalataim, tömeg, zsúfoltság, sötétség, kevés féle étel, nem is különösebben jók és frissek, és 2 óra elteltével szóltak, hogy akkor most azonnal álljunk fel, mert már meg is jöttek a következő vendégek a helyünkre, és már az ajtóban állnak és várják hogy leülhessenek.Ez a vágóhídi stílus meg nem vidéki parasztgyereknek való, úgyhogy ezért kérnék ötleteket, véleményt, javaslatot. Nem feltétlen ragaszkodva az AYCE verzióhoz, lehet sima étterem, vagy valami különlegesebb is. Mondjuk árszintben olyan moderate/medium kategória.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Pláne a nők.
És akiket nem kapsz meg, még évtizedek múlva is... -
Winner_hun
félisten
Ábrándia szép ország

-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
2-300 millás házat akkor sem vennék, ha telne rá.

Bőven elég mondjuk 150nm, az meg tisztességes kerttel sem kerül annyiba.A vágyakozást amnúgy inkább felváltotta a tervezés, megvalósítás. Pl. a hifi-projektem lassan célegyenesbe kerül, elég komolyan invesztáltam bele idén.
-
válasz
parandroid
üzenetére
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
sztem minél több pénzed van, annál kevésbé jellemző ez a húde vágyakozás, bár ameddig csóró egyetemista voltam, sztem addig sem volt jellemző rám.
szerencsére nagyjából mindenből meg tudok venni egy ésszerű minőséget, ami afelett van azt meg többnyire "pénzpazarlásnak" érzem (ár/érték arányban nem jónak)
mondjuk egy ~2-300 millás ház + telek kombóra erős vágyam lenne, csak még 1 kis apró hiányzik hozzá

-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Utána még egy darabig élvezzük az újdonság varázsát, majd szép lassan hozzászokunk, igen.
-
szőröscica
addikt
Filozófia jellegű kérdés: az egyes dolgok csak addig vágyaink tárgyai, míg elérhetetlenek?
-
tildy
nagyúr
Azon filoztam, le kene csereltetni az osszes konnektort meg kapcsolot, valami dizajnosabbra. Egyelore 37db-nal meg alsohangon is kb 700 fontnal jarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) éve teljesen az ssd sebessége a standard szerencsére.

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

megkonzultáljuk még a főkolompossal, aztán választunk. Valószínűleg valamelyik belvároshoz közeli, vagy azzal az origóval viszonylag kisebb sugarú körben próbálkozunk, de persze ez nem szentírás.