Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vállalat irányítási rendszerekről tudna valaki segíteni (vegyipar, folyamatos termelés van nálunk), mik vannak a piacon, melyiket érdemes megnézni? (INFOSYS, MFG/PRO, AXAPTA, BAAN 4 ...)
Janoska26: Ki szeret engem (Szolnoki vagyok és Péter a keresztnevem
) -
bnss
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
szia!

(#20087) Janoska26: nem eszem csokit és a zenekart sem szeretem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#20088) Verus: jobb reggelt, mint nekem volt.

-
válasz
philoxenia
üzenetére
Bon Bon...

-
bnss
veterán
Szép napot!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Gratula !

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
yessssssssssssss

Emmelyik?

-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Garatulálok!!

-
venember83
nagyúr

-
PazsitZ
addikt
Megint új oldallal bővült a PH? Lassan már minden témára lesz oldal

-
válasz
venember83
üzenetére
Jóideje nem linkelek csak a multkor dobtam párat akkor is csak Race kedvéért. Meguntam az állandó fikázást, de ezek szerint a nagy offolós szakértők nem tudnak jobbat produkálni

Ja, egyébként Boldog Névnapot minden Kedves Mana nevezetű Huszárnak!!!
-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Vigyázzá', SUV kérdésben ráduszulhat az USA szekció, oszt tempban..!
Xedos miatt meg én fogok lobbizni pár nap ban-ért lassan..! 
@: Lazíts inkább... Legalább nőn vesznétek össze..!
Race: több sör/frappé/tea/(nő) jár Magasságodnak, ha Vén kollégát a Xedos miatt felfüggesztenéd...

-
válasz
venember83
üzenetére
Te vagy csúnya, b+, nézzél már tükörbe.
tehát neked a körte és az alma is ronda, mert kerek, de biztos ami tuti, előtte még össze is hasonlítod. tényleg hüyle vagy, szerintem üljél le. -
venember83
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Mind a kettő általában lekerekített és műanyag. Csúnya az én szemem számára. Nem, nem a szemmel van baj, átesett már pár javításon, de ez már csak ilyen.
tbs: Azt azt hiszem még nem állították, hogy szépek a SUV-ok, ezért mertem ezzel előhozakodni. Pár nap bannek meg örülnék, szinte.
20068: Kerek a jellegtelen szinonímája bizonyos mértékben, de nem akarom tovább rontani a helyzetem. Mondjuk ettől még ugyanúgy nem tetszik a Xedos, de mindegy. Tükörbe meg néztem, igen, mára se lettem egy fénykorát élő Hásszelhoff Dávid.

-
válasz
venember83
üzenetére
Xedos6 és SUV???

láttál Te már Xedost? és SUV-ot???
a Xedos olyan lapos, áramvonalas szinte, mint egy sportautó. a SUV meg ugye nem. Az egyik kecses, lekerekített formákkal rendeklezik, a másik meg nem.
meg eleve, hogy jut eszedbe egy napon emlíeni a kettőt???és hogy idétlen? hülye vagy fiam, leülhetsz.
kihozod belőlem a 'zagresszív állatot már így hajlnalban.
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Énse régnem láttam vala, uff.
20065: Szerintem az.
Jancsi: Döglődik a macás topik, ennyit sem lehet a huszárkapitányra bízni?

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
ne figyejje ma oregember, eszembejutott vmi, VR-rel mi van? el meg?

-
legiaap
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
csak kár, hogy angolul van...
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem klikkelek Youtube-os linkre, csak ha tudom, hogy zene.

-
Sipi16
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Matek órám lenne és egy számtech teremben vagyok.

-
bolondember
MODERÁTOR
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát, a sok káromkodástól lehet rájuk szakad az ég...

-
kicsitomi88
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Zsombón felhő sincs

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó reggelt ! Esik Pesten? Itt legalább még nem...
Kicsitomi: itt is süt még a nap, de néztem a met.hu-n a csapadéktérképet, nemigen ússzuk meg.

-
TexT-BoY
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
nem, de kurvamessze a sulitol;´]
Verus, not offense, kérlek olvasd el mégegyszer, ahogy elnézem a többiek értették a poént csak te nem, segáz, nincs énnekem bajom a Turival. A rally-t meg nem nézem nem érdekel, csak amit a ladások csinálnak (1-2 elég brutal), amugy maradok a reptéren gyorsulás-drift témakörben
. -
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Letermészeteseztem.
Amúgy meg kell ennyi év a kielégítő szexhez..! 
-
legiaap
félisten
válasz
kicsitomi88
üzenetére
De jó Neked.

-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Mennyi Paris Hilton wannabe...

-
legiaap
félisten
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Hát igen ezek közül egy-két csajjal jobban indult volna a a mai reggel...

-
Verus
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Ne szójjábe...Tud vezetni csak mindig közbeszól nála valami. De teljesen mindegy, évek óta járok ki rallyra és amióta eszemet tudom Turinak szurkolok. Ha meg Neked nem tetszik akkor vezess Te is annyit amennyit ő, járd végig a szamárlétrát és mutasd meg, hogy jobban csinálod.
Köszöntem..... -
kicsitomi88
őstag
-
TexT-BoY
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
hülyén választasz lakást/melót, hogy lehet olyan közel lenni, belese merek gondolni hogy a suli 5perc sétára tölem ahh, jesszus. akkor pl ma is suliznom kéne
. -
legiaap
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Mivel újonc létemre még nincs szolgálati autóm, így más megoldás nincs sajnos...

tbs: nem vagyok kukás

-
TexT-BoY
addikt
Szép napot, falbol felkeltem 8:15kor hivom a csóri ofőt hogy cseszek suliba menni.
Aztán megyek vissza aludni. Ti is nézzétek a jobbik oldalát, Bolond beszéljek a fönököddel hogy nem mész melózni? a Többiek főnökét nem ismerem sajnos
. Amugyis tök alvós az idő. Tökéletesen idili egy kis kikapcsolodásra, persze ne a réten kapcsolódjatok
.Verus: Turi nem is tud vezetni, itt a forumon is akadnak olyan profi pilóták akik 2 szakaszon 3at vernek a srácra. Ott van pl Dragonfx.. na neki pl érdemes drukkolni, ott nincs ám kompjuuter, az megy nyer és kész.
-
tildy
nagyúr
Node tbs mire gondolsz

ööö , én nem mondok
Najó, nem neked, ez a megfelelőbb kifejezés...
------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként tök szar. Mindig az van, aki nekem tetszik annak én nem, vagy akinek én tetszem az nekem nem.. Mikor lesz már olyan , hogy mindkettő klappol? -
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Veeeeeeeeszteeeeeeeeeeettünk.

De akkor is Turi a kedvenc.
Csak az a hülye kompúter. 
-
bolondember
MODERÁTOR
madárcsicsergéses jó reggelt mindenkinek!
Nem merek kimenni az utcára - nem akarok zebra helyett autók tetején végigsétálni...

-
tbs
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Tréfarépa volt reggelire, mi..?
Jó hogy bejöttem: 2 kollégám már itt tobzódik, délbudaiak, DIREKT korán jöttek...

Tim, Vén: biztos lenne ilyen-olyan fotó is, de inkább az első bosszúság utáni minden-mindegy állapot érdekelne. Olyankor tök kedvesek az emberek, különösen tömegben...

-
legiaap
félisten
Mindenkinek dugómentes jóreggelt!
-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Thx a lot, man. -
venember83
nagyúr
Rövid hajú szeplős: Hát, neked nincs is ilyened....
Hosszú hajú szeplős: És? Édesanyám azt mondta, hogy ezzel később annyi olyat kaphatok meg, amennyit csak akarok.Belegondolva azt hiszem ők inkább szeplőtelenek...
20009: Szívesen.
Tim82: Szvsz inkább az emberek szerencsétlenségét, vicces, hogy egy ilyen apró változás mekkora felfordulást okoz a földi evolúció csúcsán elhelyezkedő lény életében. Vagyis inkább szánalmas, nem vicces. De tuti le lehetne kapni pár jó arcot.
-
tbs
addikt
Fuvart..? Estit vállalok. Ugyan autóval vagyok, de belülre nem merészkedek: kiccsajárt kell mennem du., mert párom, az előbbi elfoglaltság miatt, nem tud érte menni ma. Kertekalatt meg van élet a NagyGyűrűn kívül.

Timtim:
Köszi. 
És ma még melóznom is kell... Francba. Pedig tök jó lenne fényképelővel kószálni az emberek között...

-
válasz
parandroid
üzenetére
Neszójjábe, viszlek az ócskavastelepre, aszongyák a bádognak most megszaladt az ára

-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
mennyit fizetsz azért, hogy engem idézhetsz?

taxis kör bebukva, pedig csak KöKi-ig kellett volna... onnan már meg lett volna szervezve. ebből az lesz, asszem, hogy amikor elindul a közlekedés, akkor megyek be és csak 4 órára... milyen szerencse, hogy reggel 8-tól este 8-ig lehet melózni...

mod: Tbs, valami olyasmi a szöveg, hogy "Bibibí, neked nincs ilyened! - Na és, anyum azt mondta, ezzel később sokkal több olyanom lesz, mint neked!"
már amennyire megkopott némettudásomból tudom magyarítani.
-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem a Xedos egy szép autó. Majdnem az egyetlen tepsiautó, aminek tetszik a formája.

A grafikát rohadtul nem értem, te multilinguális manus... Megsegíthetnél...

Tildy: Ma párom az ÁNTSZbe hivatalos egy előadásra, ott van a DunaPlázánál. Gyalogolni fog.
Ráfér egy kis kikapcsolódás. Lazíts Te is: könyv, esernyő, Dunapart. -
Hold
őstag
Sziasztok jó reggelt
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Xedos6... Ez már-már szinte annyira idétlen, minta Bash-éknál oly kedvelt SUV-ok, legalábbis szerintem, de tuti az én ízlés-kalibrációm nem az igazi.
Bash: fokukac úgy nézem már csak ilyen panaszra hajló szájú.
Hmmm, nagyon leszólós reggelem van, egészségesebb lenne read-onlyskodni.
Tim82: Kiszámítható vagy.
Ja, jó reggelt. A férfisors tragikuma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

állandóan aszongya Relódoljak, fejlődnöd kell még
Nemmegy. Kopipészt akit érdekel...

ezt így hogy?