Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ma déltől szabadtéri program volt. Olyan amit nem lehet zárt helyen csinálni. Na végülis csak 1 órán át nem volt 20 foknál hidegebb, aztán elkezdett esni, és 4 órán keresztül esett, majd mikor elállt, már csak 15 fok volt. Végülis az elmúlt 2 hétben a 20 fok volt a legmelegebb, tehát egész hozzászoktam.
Aztán hazaértem és mikor kiszálltam a kocsiból, elkezdett szakadni az eső. Azt az 1 kilométert a garázstól a házig természetesen szakadó esőben tettem meg, két kezemben két szatyor.Igen, én is attól félek, hogy ránkolvad a panel...
-
szőröscica
addikt
Most hogy működik ez a faxbúk, ha olyan embernek írok, aki nincs az ismerőseim között, az messengerben vagy a webes felületen megkapja az üzenetet? Nem kívánom hozzáadni a listámhoz, viszont egyéb elérhetőségét sajnos nem tudom.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
szerezz helyette egy dlsr-t..!

Anglia ilyen, ott mindig mindent bemondanak, vagy kiírnak. Ez van.
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Engem a DLR-en két nap után megőrjített, mikor a megállók között minimum kétszer elmondta daloló hangon, hogy This train is for Bank. The next stop is XYZ. When leaving the train, please remember to take all your belongings with you.
Ha egy hétnél tovább kellene hallgatnom, tuti bekattannék.

-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
29 fok felett tenyleg ez megy

Nomeg 0 alatt is, ha leesik egy kis ho : az mondjuk nekem mokasabb

Igen , amugy baj, mert bar lehet meg lentebb oltozni/vetkozni, de azert na...
Meg egy ferfinal ez mas, ha csak alsogatyaban van otthon.Amugy azt irja a szineslabda, hogy a legmagasabb londoni homerseklet, amit valaha mertek, az 37.4 volt... Szerintem ez Magyarorszagon atlagosan evente megvan , akar tobbszor.
A temperature of 37.4C (99.3F) was recorded at Heathrow around 1.30pm, the London Weather Centre said. This breaks the previous record temperature, recorded at Cheltenham in August 1990.
-
"Marmint kb bikiniben tudok csak a lakasban letezni."
És ez baj? Nálam az az alap, hogy egy szál kisgatyában vagyok itthon - így érzem jól magam.
Ez a cikk meg... nevetséges

maneküljön mindenki, úristen, mind meghalunk, 29 fok volt ma, és holnapután 32 is lehet, atyaééég...
MAradjon mindenki a lakásban, és ne menjen ki!!!"Hülye angolok, angol hülyék"

(gyalog galopp) -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem bejott, mikor ott jartam. Amugy multkro volt az fb-s marhulas, amiben meg lehetett nezni, hol kene laknod, nos, nem lepodom meg, hogy Svedorszagot dobta ki Esmeinnek is meg nekem is.
Amugy tope koszi a megertest, ugy veszem eszre, terhesen meg elviselhetetlenebb ez a hoseg, ami itt van. Marmint kb bikiniben tudok csak a lakasban letezni.
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ontario to korul voltunk. Ott angolul beszel mindenki, Torontoban a francia csak a 12. nyelv. Kukacnak igaza van, nagyon durva telek vannak mar ott is
-
válasz
parandroid
üzenetére
éghajlatilag ég és föld Skandinávia és Észak-Amerika - pont a Golf áramlat hiánya miatt, és azért is, mert a légtömegek akadálytalanul tudnak menni északra.
Nagyon durva 5-6 hónapos telek vannak mínusz 20-30 fokokkal, nem úgy, mint itt.
Pont ezért a civilizáció csak délen van Kanadában - délebbre, mint Magyarország.
Montreal 2 fokkal van délebbre, mint Pest, Toronto olyan délen van, mint Split, New York, mint Nápoly...Washington és Frisco Athénnal van egy szélességen, LA pedig Tripolival.
Miami pedig már majdnem a Ráktérítő, mint Dubai... -
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Mondjuk az biztos, hogy ha egyszer az amerikai kontinens észeki felére enne a rossebb, akkor olyan közel mennék Kanadához, amennyire csak lehet - vagy egyenesen bele, bár azok ott képesek, és franciául akarnak majd beszélni. Skandináv országokat is imádom, de ott meg max valami erdő közepén érezném jól magam, szerintem, arrafelé még a híres-hírhedt német humorérzéknél is nagyobb gondok vannak a népekkel. Talán valami kis finn falut kéne megcélozni...
p
-
-
bobsys
veterán
Most ertunk haza Kanadabol/eszak New York allambol, nem volt kimondottan hideg, de a reggeli 12-15 fokok illetve a tegnapi egesz napi eso es hideg utan a mostani 30 fok igazan jol esik
-
válasz
parandroid
üzenetére
valami nagy-nagy tüzet kéne rakni, hogy melegednének az emberek...

-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Azert abban a betondzsungelben ott ~8 millio emberkevel egy 30 fok feletti homerseklet nem vicc, foleg mert ugye nem ehhez vagyunk szokva - ha minden nap ez lenne, akkor vicces lenne.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Csak szolok, 30 fok felett ( de van mikor mar 28 foknal is) Londonban mar durva hosegriadot rendelnek el.
tessek komolyan venni
<- ez mondjuk tavalyi cikk, csak gondoltam erzekeltetem a kulonbseget
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Egeszsegetekre, napszemuveg ne maradjon otthon!

Ha meg azt is hozzateszem, hogy szerdan EGYALTALAN nem dolgozom, akkor mar-mar osszeeskuvest lehet sejteni a hatterben

-
válasz
szőröscica
üzenetére
Vasárnap vásárolsz? Zsolti üzeni, hogy el fogsz kárhozni...

Ui. Boldog sütinapot..! :-)
-
szőröscica
addikt
Mikor a shop.buildertől kapom az első szülinapi köszöntőt...
rendelek is gyorsan, 5% off, ráadásul pont fogytán a fehérjém. -
Na, a mai kihívás is megvolt, este 10-kor jöttünk volna haza, és a rendőrök lezárták a fél várost - mint kiderült biciklis felvonulás van.
Hát erre nem számítottam így fél 11-kor.
Alig értünk haza. Mindenesetre az összes tudásom előszedtem, hogy hogy lehet kikerülni, és végül sikerült.
Most itt mennek az ablak alatt, de kb. gyökkettővel, és rendőrök mindenhol.
Nem tudom, ennek mi értelme van, mondjuk, nem hinném, hogy olyan jó ilyen lassan menni biciklivel, terelve.
A menet mindenesetre legalább 2-3 kilométer hosszú -
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
én amúgy olvastam múltkor, hogy rámennek az ilyesmire is a navnál... nem tudom pontosan milyen kontextusban volt...
Crytec: a füldugó is egy bizonyos szintig ér valamit, a vésőgép ellen pl nem nagyon.
-
NoLF
veterán
Ma Seasick Steve-et szolgalom ki, holnap Jessie J lesz vendegem, szerdan pedig George Ezra volt. Ez utobbit nem tudtam ravenni, hogy adjon egy autogramot, hiaba eltem a varosban melyrol szamot irt es a legnagyobb slagere.
Seasick visszajon afterezni hajnal 2ig, meglatjuk ad-e jattot

-
Winner_hun
félisten
5000 PayPal fizetés done (sajátokat nem számolva).
-
Na, én meg hazajöttem egy órája. Nagyon fárasztó hetem volt, alig pihentem, hullafáradt vagyok, össze-vissza ver a szívem, pihennem kéne az esti sörözés előtt.
Namost, fesztivál van a margitszigeten, vasárnapig, megy a koncert. Közben próbálnak a szabadtéri színpadon is, ahol mindjárt drogellenes koncert lesz a legnagyobb megasztáros fellépőinkkel (tömör gyönyör).
Plusz a szomszéd ház előtt valamit vésőgépeztek,
plusz jött a femilifrosztos autó is.Mi kell még a pihenéshez?

-
nos, az én kövem meg lezúzásra került, elég kalandos úton, mert ugye nem voltak laborleleteim. erre mindenki másképp reagált:
1. tegnap a telefonban megkérdezett hölgy: esélytelen, hogy megcsináljuk, az kell, de azért jöjjön be, beszéljen a doktorúrral
2. ma az általános betegfelvételnél: az kelleni fog, anélkül nem csinálnak semmit, de azért beszéljen a doktorúrral
3. szép kislány az urológiai betegfelvételnél: ha nincs nincs, nem lesz belőle háború (de azok a szemek, igazi keménykezű, határozott, fiatal orvostanhallgató lehetett, kerek fenékkel
), megcsináljuk.
4. a zúzásnál jelen lévő orvos: nem csinálunk semmit labor nélkül, feleccsdel'
5. zúzásnál jelen lévő orvos: de ha zúzást nem is, labort akkor csináljunk!
6. szép kislány: látom a szemében, hogy már az őrületbe kergetem, legszívesebben szétverné a fejem egy műanyag kacsával, de azért leveszi a vért (Faszé' kell ezt egy egészséges fiatalembernél).
7. zúzásnál jelenlévő orvos (laboreredmények után): na így megcsináljuk
de legalább láttam a vérképemet, minden értékem a sávon belül volt a vörösvérsejt számot kivéve, ami picit magas. szóval ez nem rossz. aztán 3600 ütéssel elpusztították a követ, ami marha könnyen és jól tört (szerintük, én remélem, hogy így van), elvileg homok formájában könnyen távozni fog. jeeem ez a nap is eltelt.
-
EQMontoya
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Magyarország jobban teljesít...
@: de most hogy nézett volna ki, ha egy gazdasági szektor csak félig működik piaci alapokon? Muszáj volt rendesen államosítani, nem lehet azt elbagatelizálni! Olyan lesz a magyar gazdaság, mint a kannás bor: nem sok köze van a tőkéhez...
-
-
szóval überezni mostantól csak sárga kocsiban, taxisofőrrel, 280-ért.
Hihetetlen ez az ország, komolyan mondom.
már látom magam előtt a jövőt, ahogy minden autót megállítanak a rendőrök, amiben két ember ül, hogy véletlenül nem illegális földalatti közösségi fuvarszervezés folyik-e éppen. Hihetetlen....
-
Lortech
addikt
Minden jót kívánok annak az embertársamnak, aki az autóm motorháztetőjén hagyta a sáros cipőtalp nyomait és az okozott 5 centi széles, 1 centi mély horpadást ...
Csak egyszer kapnék rajta valakit ilyenen..
-
Te mondd, hogy vesekő, a Te hangod mélyebb..!!!
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nyilván.
Genetikai és életmódhoz kötődő meg ki tudja még milyen okai lehetnek. Nálam gyanúsan az van, hogy a tivornyáknál hiába megvan a folyadékbevitel, utána mégis könnyen dehidratálttá válok. Főleg ha a víz se marad meg bennem másnap.
Már volt egy szülésem, az pár nappal egy ilyen ominózus eset után történt közvetlenül. -
Hat, a SOTE-n ennyit kellett varni, tele vannak sajna, de nekem nem surgos

Labor nelkul szerintem is storno a dolog, de most probalom elerni oket. Ahogy lenox is mondja, a sok munka az ivas rovasara megy, meg arra, hogy elfelejtettem elmenni a medicoverhez a labort megcsinaltatni... -
Basszus, vartam ket honapot veseko zuzas idopontra es rohadtul elfelejtettem megcsinaltatni a szukseges laborleleteket
holnap orulni fognak nekem az biztos.. -
NoLF
veterán
ezer eve nem hamlottam, erre angliaban elkap a napsugar es mallok mint annak a rendje. nem szabad mar napsutesben itt sem kiulni
sorozniciderezni vedelem nelkul... -
Amazonon nem nagyon lehet/erdemes bringat venni.
Mondjuk a fenykepezogepunket a nemet Amazonrol vettuk meg, amikor kint voltunk. Amig nem erkezett meg, szinte biztos voltam benne, hogy valami trukk van a dologban, kb. 500 fonttal olcsobb volt valami miatt, mint Angliaban.
-
tildy
nagyúr
Lehetseges, nem vagyok jaratos bringak teren.
Azt viszont tudom, ha valamire nagyon faj a fogam, akkor szetnezek nemet, olasz, spanyol francia amazonon is, nem egyszer volt mar, hogy 25-30%-kal jobb arak voltak, mint az ittenin. Ja, UK szalittassal egyutt persze.
Most epp egy legzesfigyelo jon olaszbol szalitassal egyutt 30 fonttal olcsobban, gyerekkad amerikabol felaron, uveg cumisuveg a nemetektol van, szinten joval olcsobban mint itt, a routerunkrol nem is beszelve 170 gbp kontra 125gbp Berlinbol. -
kraftxld
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Kell a cimbiknek a mozgás meg a kondi, de vigyetek friss füvet nekik

-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem viszont hosszú évek után először kinéz végre valami kellemes kis nyaralás, és végre nem (csak) azzal telik a szünidő, hogy go Hungary nagyikat látogatni. Semmi gond a nagyikkal, de jó lenne már kicsit mást is látni a világból - meg főleg a gyerekeknek is megmutatni, hogy mik vannak még. Úgyhogy első körben kifekszünk valami kellemes alpesi legelőre, lesünk mormotákat, és megkergetjük a hegyikecskéket (no offense, kraftxld, nothing personal).
p
-
válasz
concret_hp
üzenetére
ebből is látszik, hogy nem elég gyenge még a forint...

-
BlacKSouL
addikt
Na latjatok en pl. ezert szidom az idojarast, mert itt mindenkit kedvelek, amaz meg folyton szar. Utalnek igazan emberileg vitazni, de valojaban ti sem teszitek, csak hullamzik az erzelem. Tessek elnezni a kismamanak.
Akkor is, ha allapotatol fuggetlenul is hullamzik. Namost ezt illik jol erteni kedveseim.
Amugy 13 fok van,es szakad az eso, de megszoktuk mar, ez a "nyar".
Iden csak 1 het Horvatorszag jut, es igy 2 ev alatt ez az egy het lesz az osszes nyaralasom, ami picit zavar, de most rohadjak meg ha jovore nem foglalok magamnak egy minimum 2 hetes sivatagi vagy afrikai szabadsagot.
Es volt mar nem 1 olyan horvat nyaralas, amikor napokig olyan fos volt mint most itt. Tehat ez sem biztositas. Sivatagban talan talan a legkevesbe varhato a napokig tarto esos ido.Aug 16 erkezem isztriara, de ha lesz alkalom sorozesre, akkor lehet, hogy valahogy elkeeem magam melobol.
-
EQMontoya
veterán
Támogatom!

Lehet, addig beruházok mondjuk egy kis Szicsek birsre is.
Tildy: no offense, de szerintem kicsit paranoid vagy a témakörben. Nem hiszem, hogy itt bárki bárkit nagyon fúrni akarna. Már csak azért is, mert ki az a hülye, akit ennyit foglalkozna valaki mással, akit alapvetően csak egy fórumról ismer?
Take it easy, egymás vérének szívása szerintem elfér, többet meg nem kell belelátni. -
tildy
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
nem értem miért feltételezel állandóan gúnyt, rosszindulatot a mögött, ha valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel
Akkor felreertettem a szavaidbol, elnezest.
Az ok egyszeru : EVEKIG ilyesmi ment hol a hatam mogott, hol szemtol szembe. Nagyon durvan.
Amugy nem kell egyezzen a velemenye, lasd Peterket is megvette azt az autot, amibe en alig ferek be, es minden bajom van tole. De nem az enyem, o hasznalja, legyen boldog vele, es ahogy latom az is

UK-ben amugy eleg elszallt bringaarak vannak. Szerintem amit Magyarorszagon megkapsz 1000 fontnyi forintert az lehet siman veri az itteni 2000-rest. A Gepida 200-s kategoria is kb 500 fontnal kezd.
Matracoknal szinten hasonlo eset all fenn. Nem fogok 800 000 ezer forintnak megfelelo fontot kiadni egy tempur matracra ( Magyarorszagon 300 ezer korul kezd tan)
-
gyorsan tiszta vizet öntök a pohárba. országúti bringákban nagyon jó ár/érték arányú gépeket gyártanak így csak csuklóból linkeltem az oldalt, leginkább azért mert angol és helyben van. bevallom nem néztem meg a kínálatot, csupán feltételeztem, hogy hasonló áron/vagy minimálisan többért mint az általad is említett bringa itt jobbat kapsz és még magyarországról sem kell elcipelned angliába. de megnézve a pontos kínálatot sajnos nincs így, mea culpa.
de ezért így letámadni bárkit is (főleg engem
) elég nonszensz. nem értem miért feltételezel állandóan gúnyt, rosszindulatot a mögött, ha valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel, mert most semmi ilyesmiről nem volt szó a részemről. -
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Az volt a baj, hogy lenezted, en ertettem.
-
NoLF
veterán

-
tildy
nagyúr
Nem tudtam mar befejezni , szal : Vonatkozik a masik jomadarra is, akinek 400 ezer alatt nincs se ora, se bringa, akkor sem , ha nem neki lenne, hanem tok mas igenyekre, tok masnak.
Emvy: Btw: szemeztem a roombaval, nicns ellenemre, viszont en is elgedett ultrasilenceres vagyok. Egyszeruen csak vannak dolgok, amiket nem tud megcsinalni. A lakas rendbentartasa meg nekem nyug, ha nincs eleg pakolohely, akkor foleg. Most meg hogy felig dobozok kozt elunk...Inkabb nem is mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

MAradjon mindenki a lakásban, és ne menjen ki!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már volt egy szülésem, az pár nappal egy ilyen ominózus eset után történt közvetlenül.