Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- OLED TV topic
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Ilyen hozzaallassal a p.na is ki fog esni az utvonaladbol

Sebaj, sok szerencset! En is szingli vagyok de olyan szinten nem erdekel, hogy az mar masoknak faj

-
tildy
nagyúr
November 24-dec 7 kozt Magyarorszagon vagyunk a kiscsimpivel, ha addig le nem zarjak a hatarokat. Valoszinuleg pesten nem tul sokat, viszont Debrecenben ott leszunka vegen par napot.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
I'm too old for this shit.
-
parandroid
félisten
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Szerintem keress magadnak valami olyan szabadidős tevékenységet, amit szívesen csinálsz (sport, civil - jótékonysági, vagy akár vallási ifjúsági - szervezetek, kutyasétáltatás, hobbi klubok, széles skáláj az origamitól a horgoláson át a szerepjátékig érdeklődési körtől függően), és akkor előbb-utóbb úgyis az utadba akad valaki, akivel közös pontotok is akad. Legalábbis én ezen a vonalon indulnék el, ha ilyesmivel kéne próbálkoznom.
Ez a "jó kislányok a templomban meg a könyvtárban vannak" hülyeség meg szerintem vagy 50 évvel meghaladott. A roszak viszont ugye azóta is mindenütt, és azok kevésbé unalmasak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: Bár mondjuk Tim biztos közelebbről ismeri a bölcsészklubokat (khm
), Kenny Coelho-t meg hajlamos vagyok ezúttal kevésbé komolyan venni. 
p
-
NoLF
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Konyvtar, templom...
Hirtelen mas nem jut eszembe.
Vagy csak tegyel le rola, ne gorcsolj rajta, jarja at tested-lelked a pozitivitas es a szerencse megtalal.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Oly sok problémámra tudtatok segítő kezet nyújtani, hogy bátorkodom e kérdést is feltenni. Amennyiben valakiben negatív érzések jönnek fel, kérem, inkább tartsa magában
- ugyanis eléggé elvagyok szontyolódva...
(
) köszönöm a megértést!A kérdésem tömören: van olyan hely Budapesten, ahová célzottan azért mennek az emberek, hogy komoly, és hosszantartó kapcsolatra fogékony embert találjon magának?
Ugyanis az utóbbi időben egyre jobban megcsömörlödtem a világtól, - nem kell szerintem részleteznem. Férfiként, és túl egy pár - csak hosszantartó - kapcsolat után úgy érzem, hogy ez a világ nem az én világom, és vagy csak olyan lány jut nekem, aki szüzességi fogadalmat fogadott, vagy olyan, aki már 3 nap után korbáccsal dobna be az ágyba.
Szóval kifordult a világ, és eléggé nem találom benne a helyem, s valahogy mindig elkerülöm a rendes hölgyeket, akik még ép, és józan ésszel gondolnak a holnapra, jövőre.
Köszönöm a válaszokat!
-
-
BlacKSouL
addikt
igazi wasabiról jut eszembe, tegnap este* sushi volt a vacsora, exkollégánál toltunk vagy 20 tekercset, nopersze voltunk rá vagy 10-en, de kicsi maradt még mára is, úgyhogy a reggeli is az lett. (miközben főztem a palócgulyást a bográcsban, pálcikáztam a japán szushit, meg villáztam mellé a magyar szushit [szalonnabőr kipattogva a saját zsírban a bogrács alján "összekancsarodva"...] ) A wasabit a többség megkönnyezte, de valahogy nekem a szokottnál kevésbé volt bajos, lehet, hogy az allergiám miatt...
szójaszószt teriyakival kevertük, nem mondom, hogy rosszabb, mert finom úgy is, de az igazi ízvilág nekem a natúr szójával áll össze.no ez van, ha japán cégtől összejövünk exkollégák.
* sszameg, tegnapelőtt este..
-
szőröscica
addikt
Kukac, eszembe jutottál. A nyugodt XVII. kerületi éjszakát borzolja az egyik szomszédom, simán hallom a zenét, ami két házzal odébb hallgatnak, pedig háromrétegű nyílászáróim és masszív szigetelésem van. Itt ilyet nem szokás.

-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
A mentolos kitkat viszont k. jó
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, tekerek a szobabiciklin, kezemben az ipaddel.
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
"most kezdtem el az aerob edzést"
Most a taposógépen / szobabiciklin fórumozol, vagy ezt így hogy?
p
-
szőröscica
addikt
Az ilyen mozgalmas, eseménydús szombatokat szeretem. 9 után elmentem itthonról, kettőre terveztem hazaérni. Ehelyett sikerült 15 perccel ezelőtt beesnem az ajtón, most kezdtem el az aerob edzést. Viszont így sajna nem tudtam kitakarítani, az marad holnapra.
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nyilvan az ilyesmit kolkoknek gyartjak, az igazi wasabitol nekem is konny szokik a szemembe pedig probaltam mar parfele psycho juice-t

-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
valamikor régen ettem már ilyet 1* úgy emlékszem nem olyan durva
-
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
De hogy nézne már ki zölden..?

-
válasz
szőröscica
üzenetére
Hulk Pista?
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Múltkor vampon vettem "Chabo" elnevezésű kézműves, csipős szószokat, elvben itt lehet kapni: bót.
Elég korrektek.

-
szőröscica
addikt
Vettem ma egy Haragos Pistát.
Azt állítják, hogy legalább négyszer olyan csípős, mint a klasszikus Erős Pista. Szubjektíven nézve tényleg rendesen csíp. Igazából szerintem ilyen kellene legyen az alap Erős, és lehetne valami igazán brutálisan csípős szériát kidobni.
A többi ilyen jellegű termékkel van tapasztalatotok? A Noszlopi finomságok között van hasonló, az is kellemes. A Heinz Habanero szószt próbálta már valaki?
-
Neptunba hogy lehet feltölteni 8kb-os fájlméretig egy képet? Így kell kérvényt leadni. P.ü.-ben is jöhet segítség. Mert én akárhogy konvertálom, 130-140kb jön ki.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
szerintem neki is, csak nem meri bevallani.
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Dolgozni kell, de hideg azért nincs, ma sem vettem reggel zakót, elég volt az ing.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Végül azzal ettem

Nolf:Majd legközelebb kipróbálom köszi.
-
Hideg van, és dolgozni kell.., sehogy sem jó ez így.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Akkor meggondolom meg
actobbiek mar biztos unjak a triatlon temat, de az jutott eszembe, ha nem akarjatok maganyod hoskent lenyomni a tavot, akkor atadon akar meg egy ph-s valtot is osszehozhatnank 
-
concret_hp
addikt
nekem meg most először lett mérhető fogyasztási adatom konstans viszonyok közt. 2 éve van meg a verda, de még sosem fogyott ki a benya csak pályán v csak városban. szóval 6.25 lityi pályán, ami még épp szabályos annyival, 4en ... most figyelj: 19 éves 1.2-es corsa

bp-i közlekedéssel egyből kúszik 6.5re ha egyedül megyek is
-
EQMontoya
veterán
Nemzeti érzelmű barátunk, aki két nőt fenyeget, és amúgy szlovák rendszámos Porkéval jár.
Kár, hogy nem 1-2 markos legény ült a kocsiban, akkor szívószállal inna az intenzíven...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Az nem leszarja aki céges kocsival és/vagy audikúhéttel, béemvéikszhattal rongyol keresztül akármin? Mert aki tudna tenni ilyenekkel jár, akit meg zavar, az meg nem.
Mindazonáltal országúton (60-70-90-110-es korlátok) a Civic is 5 alá bemegy 2 emberrel+csomaggal. egynyóc benzin.
Cserébe mondjuk 10k alatt elnyel 7-8 deci olajat, nade 3000 Ft-nyi olaj 10k km-re kicsit gazdaságosabb, mint 1l/100 km-el több fogyasztás (aszondjahogy az 100km-re 1 liter, 1000-re 10 liter, 10k-re 100 liter. mondjuk 380 Ft-os benzinnél 38000 Ft. Igen, asszem az olajfogyás a gazdaságosabb) -
válasz
EQMontoya
üzenetére
A Róbert Károly krt. (a XIII. kerületi szakasz) van a legrosszabb állapotban. 70-es tábla van, és mindenki 40-nel megy...
A keresztbordákon túl az Erste-székház előtt a szélső sávban olyan nyomvájú van, hogy a kerekem félig eltűnik benne - nem is jövök arra már soha. Agyrém. -
válasz
EQMontoya
üzenetére
A Jazz-nek 14 colos kereke van, és felteszem, lágyabb a rugózása is.
De tök mindegy, hogy merre jövök haza (Róbert Károly körút, esetleg Váci út, vagy Dózsa György út - Dráva utca), szegénykémnek nagyon-nagyon fáj.
A Róbert Károly körúton és a Váci úton olyan keresztbordák vannak, amik máshol fekvőrendőrnek is beillenek, és ez senkit sem zavar.16 éve vezetek Budapesten napi rendszerességgel, és állítom, hogy ilyen rossz állapotban még sosem volt az útrendszer. Ez van, és senki nem zavarja el a polgármestereket a p*csába.
-
bobsys
veterán
Neha teljesen leblokkolok es nem ertem az embereket. Bevalalltam egy 9 hetes projektet, a 3. het elejen kitalaljak, hogy akkor inkabb fusson fizikai vason a cucc, olyanon amit meg meg kell venniuk. A projekt manager, meg CIO pedig meglepodik amikor kozlom, hogy oke nekem mindegy, de a projekt emiatt csuszni fog. A legelejen leadtam a tervet es ezen a heten mar telepitenem/konfiguralni kene, nem pedig varni arra, hogy megjojjon a server. Nem ertem, ezek az emberek butak es nem kepesek alapveto gondolkodasra vagy mi? A mai napig meg van gyozodve rola a CIO, hogy az eredeti terv szerint lesz minden
-
EQMontoya
veterán
Persze, de azt vedd figyelembe, hogy ez benzines, turbó nélkül, szóval viszonylag kevés hibalehetőség van benne. És tényleg jól fogyasztanak, egyszer egy 2.5-össel elég odab@szósan közlekedve tudtam megetetni valami 10.5-öt, de az tesztvezetés volt, szóval bőven szabályos (és olykor ésszerű) fölötti volt a tempó.
-
-
Új autós katalógus szerinti fogyasztási adatait nézegetem, és a röhogőgörcs kerülget.

2 literes Mazda6-os országúton 4,7 liter/100 km? Városban 7,2?
biztos igaz
-
Tim82
félisten
USA-ban élő feleink közül tudna valaki segíteni eBay-es rendelésben? (Természetesen csak annyi az issue, hogy nem postáz kis hazánkba az eladó, annyit meg nem ér feltétlenül a történet, hogy erre szakosodott szolgáltatót vegyek igénybe, mert nem is annyira sürgős az, hogy megkapjam.)
Előre is köszönöm.

-
válasz
concret_hp
üzenetére
egyelőre nem érzem még a késztetést, hogy végig akarok menni azon a 1000+ méteres bringapályán, a futás esetében meg fogalmam sincs, hogy mekkora szinten.
előbb megvárom a szombati tapasztalatokat. -
concret_hp
addikt
emvy, bandus: Kaposvárra regeltetek?
most nézem amúgy poén a svéd meg a dán IM full táv aug 20 és 21, brit július valami already sold out... meg úgy a legtöbb jövő nyári
70.3 meg lassan minden faluban lesz 
-
válasz
concret_hp
üzenetére
decathlonban szoktak lenni jó áron speedo-k
jövőre szerintem veszek majd egyet én is. -
concret_hp
addikt
válasz
bandus
üzenetére
csak keményen, mint a kád széle

múltkor néztem, hogy 1 év alatt ~45%ot gyorsultam a depóban (tavaly azt sem tudtam hol vagyok kb.
) szóval csak nyugisan 
én is most nézegetem a neopréneket, úgy döntöttem ilyen max 50K-t rászánok, az már csak a kerekítési hiba úgyis
ha úgy veszem, hogy évi 2-3 használat, akkor azért sokba kerül 
-
válasz
concret_hp
üzenetére
még egy kis tri. sikerült végül neoprént szerezni, nem fogok belefagyni a balcsiba. ahogy a kolléga mondta, a sebesség benne van, már csak ki kell használni. tavaly másodikként szállt ki a vízből kenesén, de mondtam, hogy ez a veszély engem azt hiszem nem fenyeget

-
BlacKSouL
addikt
Az úgy van, hogy ...
amúgy lehet, hogy az vagyok
Szóval amikor épp nincs vele bajom, akkor halasztgatom, amikor meg van, akkor meg fogadkozom. De május óta szeretnék 2 egymás utáni olyan napot, amikor semmi dolgom nincs, sehova nem kell menni, sehova nem hívnak, nincs valami összejövetel, nincs nyaralás, nincs semmi ami miatt ne kéne agyalnom. Mert tök jó, hogy szinte sosem unatkozom, és maximum egy fél napot vagyok csak otthon úgy, hogy csak üldögélek(és akkor sem), mert unatkozni is utálok. De most valahogy nagyon összejött minden, és azért hogy minden pörögjön, kénytelen voltam a saját egészségem rovására áldozni.
Rendbe kéne rakni ezt a sörsokkal már nem megoldható követ, el kéne menni fogorvos barátomhoz, akinek már számtalan beteget küldtem, és mind megelégedetten távozott, csak én nem voltam még nála. Lenne még 1 harmadik egészségügyi akcióm, amin túl kéne esni, szerintem 5 éve nem vettek vért vagy vizeletet, az se ártana időnként, egy teljes kivizsgálás. Illetve illene valamit mozognom is, bár pont szembemennék saját elméletemmel, hogy ősszel/télen nem lehet normálisan fogyni. Viszont muszáj lesz.
Ahhoz is hozzá vagyok szokva, hogy a munkahelyről bármikor is eljönni emberiség elleni vétek (táppénz, szabadság, stb.), mert az előző helyen ezt mindig szankcionálták, és 6 év alatt belémrögzült, hogy amíg nem a földön fetreng az ember, addig tud dolgozni, és kell is és bemegy és szarik magára meg minden másra. Új helyen már nem ez van, de itt is kiesés ha az ember nem jön be 1 vagy 2 napot. Suli miatt amúgyis szűkek a lehetőségeim, az viszi a szabadságot.Szóval meg tudom magyarázni, de nemtom még kinek meg mit.
Pedig maszek URH vasárnap délelőtt van, még erre se lehet fogni. -
BlacKSouL
addikt
Az igen vidám, hogy amikor a vesekövem fordul egyet, akkor fél napig majd szétpattan a hátam és a hasam ahova kisugárzik, még úgy is, hogy igyekszem nem feszíteni a tájékot, és kényelmesen ülni, meg inkább állni, és akkor az allergiám miatt egyszercsak rámtör a tüsszögés, és már abban a másfél másodpercben tudom, hogy meg fogok őrülni, és akkor 3-4 érfalfeszegető tüsszentés, majd egy percig csendben folyik a könnyem és megpróbálok ismét levegőt venni...
Sosem akartam tudni, de el tudom képzelni milyen lehet, mikor egy dárdával átszúrnak valakit hátulról, hogy elöl jön ki. Ilyen. -
NoLF
veterán
Beepitett atkurasra gondoltam, nem celzott es szandekos atveresre. Egesz egszeruen eleg regota latom mi megy, es mindenhol az megy, ami. Olcsobol dragat, igy, hogy jol nezzen ki es jo ize legyen - semmibol sem tart.
Kulac: a marriott nem rossz, egyaltalan! Felreertes ne essek, nekem a cikkiroval volt bajom.
-
Jajjmár, ez az új magyar nyelv, barátkozz meg vele. A -ba, -be, -ban, -ben ragokat ma már csak egy törpe minoritás használja helyesen, ez van, ezt kell szeretni.
Az ötkerben meg ez a menő manapság, ebédmenü van ezerkettőér', és meglepően jók.
Szombati menüt még nem láttam, lehet, hogy kipróbálom majd.Ui. Na jó, tudom, hogy ez kevesebb, mint a borravaló, amit Te elcársz, de ez van, mi csórók vagyunk :-)
Uui. én a Kempiskivel szemben dolgozom, ott 3800 egy tányér húsleves. Másfél éve gyűjtök rá... :-) Bár akkor már inkább a Mariott, ott jobb a panoráma :-)
-
concret_hp
addikt
becéloztak egy réteget azért rendesen, akik menőzni akarnak vele, hogy a mariottban ettek

amúgy nemtom arra hogy jön ki, hogy jól megéri, ránézésre látszik, hogy kb. 3 menü után mondanám azt h nagyjából jót ettem ami az adagot illeti

a csávó meg ja néha ír hülyeségeket, de nem kell mindig egyetérteni ugye

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) köszönöm a megértést!

70.3 meg lassan minden faluban lesz