Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
A 14 jércéből egy ma megellett, így már csak 13 jérce van és lett egy tyúk. Meg van a kakas. Bolti tojás korszakának lassan vége..
-
EQMontoya
veterán
-
NoLF
veterán
londonban meg a kokaintol vannak szetcsuszva, az jobb?

bar itt az mdma meg a ketamin megy inkabb, persze vannak fantafejuek is szepen. ha nyitott szemmel jarsz, az egesz orszag egy rohadalom, kiveve persze londont mert az elegge mas minta.
de mint mondtam nem erdekel, ha annyira zavarna akkor nem lennek itt

leginkabb a jozan paraszti esz hianya zavar ami az elet osszes teruleten lecsapodik. sebaj
-
tildy
nagyúr
Erdekes, nekem jellemzoen nincs ilyen problemam, semmivel sem rosszabbak, mint Busapesten.
Munkahelyen meg nagyon jo kollegak vannak.

Attol tartok a tobbnyire videki,de ott is lecsuszott reteg barhol a vilagon problemas lehet. Nem is igazan talalok ra szavakat, de gondolom sejted kikre gondolok. Cardiffban mikor voltunk, lattunk erdekes eseteket, fiatalokat fullszetcsuszva hetvegen az alkoholtol. -
válasz
szőröscica
üzenetére
Amire Te gondolsz, az a premier outlet.
Az M1 outlet 2008-ban nyitott, majd egy hónap múlva be is zárt. Azóta ott áll üresen, az egyik nagy, majdnem csődbe ment, de aztán párszáz milliárdért megmentett, majd az állam által megvásárolt bank tulajdona.
Azaz a mienk :-) -
Tim82
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
A korábban említett feltételekben ilyen apróságra nem tértél ki.

rambazár: talán ide.
-
rambazár
csendes tag
heló! nyilvánvalóan a kérdésre a legjobb topikot találtam meg
de szeretném, ha a hardveraprón a gyártók között megjelenne a g.skill, mint választható opció. kit keressek? hova írjak? köszi! 
-
Olyan szép Blackie-s idő van, hogy csak na, azért valaki befejezhetné már az esőtáncot, mert eltöröm a lábát.
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Tegnap búcsúbuli volt, ma itt is középszintű szétcsúszás van.

-
Tim82
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Egy másik topikban nem olyan régen hasonló felvetésre a Gildan pólókat ajánlották. Állítólag kb. az elnyűhetetlen kategória.
-
szőröscica
addikt
Szeretnék venni vagy 5-6 galléros pólót, tudnátok ajánlani üzleteket Pesten vagy az M1 outletben, ahol kaphatok normálisan kinéző darabokat? 6-7 ezernél többet nem szánnék egyre.
-
Sajnos nem csak az "utca embere", mint oly' átlagpolgár, őszintén szólva buta. Mint például adott pozicióba választanak egy nem olyan magas inteligenciával rendelkező főnököt, aki felsőbbrendűségét akarja kimutatni, akkor ezt a megfélemlítés/megalázás eszközével teszi. De ugye az átlag dolgozó nem ezt a modort várja egy főnöktől... de mit tehet mást!?
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Én is mindig fáradtabb és depisebb vagyok utána... :-)
Ilyen a hétköznapokba való visszacsöppenés... -
Winner_hun
félisten
Jövök haza munkából, előttem valami ismeretlen autó, hátul méteres (pót)féklámpa ledsorral. Na mondom valakinek nagyon elgurult a tuninggyógyszere. Magyar rendszámos fekete Tesla volt...
-
szőröscica
addikt
Nyaralás letudva, túl jó volt, így most a szokásos letargikus hangulatomban vagyok hazaérkezés után egy órával.

-
Aggódom, hogy mi a helyzet Blekivel.
Vagy kisütött a Nap, és szénné égett, vagy akkora vihar van, hogy nincs net.... -
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem veszi úgy esetleg alapból, hogy le van némítva és a hangerő növelés-csökkentés gombokra nem reagál esetleg valamit? Vagy nem lehet, hogy valamiért a jack kimenetet veszi alapértelmezettnek a saját hangszórók helyett?
-
Ezt megcsináltam az este folyamán, de egyszerűen nincs hang. Már arra jutottam, lehet hardveres a probléma. Viszont patent kis gép (már amelyik megy), Pentium M750 virít benne, 2x512Mb társaságában, 160Gb-os HDD-vel... betöltés után megjön a hangja (nekem kissé szokatlan, mert a Latitude-m elég slient), de netezni tökéletes kis noti, és 2005-ben vették!

-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Xp-t kértek rá, ehhez egyszerűen nincs olyan audio diver, ami tuti működik. Mert feltettem jó párat, de egyik sem hozta a a várt eredményt.
Egyféle hivatalos XP-s audio driver van, ami még elérhető. A régi IBM-es gyakorlat szerint a driverek csak kicsomagolják magukat a C:\DRIVERS\... alá, nem települnek - ebbe egyébként sokan belefutottak régen. Tehát az adott könyvtárból (C:\DRIVERS\WIN\AUDIO) kellene elindítanod a telepítésüket, setup.exe futtatásával. De ahogy nézem, ezt a fenti linken írják is.
Egyébként innen töltsd le, ha a Lenovo-s linkről nem menne.
Még meg lehet próbálkozni azzal, hogy a System Update megoldja netről a driverek telepítését automatikusan (de mivel XP-ről és egy, hivatalosan már egy ideje nem támogatott Thinkpad modellről van szó, nincs túl nagy esély rá, hogy működik).
Drivereket úgy általában itt találsz hozzá.
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
És tógában hozták, vagy párducbőrben?
-
Így estére hozzám került két Thinkpad T43-as, rendbetételre, persze a egyik még (időnként) működik, a másik pedig donor lesz. Xp-t kértek rá, ehhez egyszerűen nincs olyan audio diver, ami tuti működik. Mert feltettem jó párat, de egyik sem hozta a a várt eredményt.
-
Csyppa
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pont a Lágymányosin autóztam, amikor elkapott, szerencsére én kifele mentem Pestről, úgyhogy csak azon a 20km-en nem láttam semmit amíg kiértem.

-
Végre jó idő lett, és már mész is?

Más. Ma a fél napot a volt cégemnél töltöttem, munkaügyben. Vegyes érzelmeim voltak, igazából már senki nincs ottt, akihez barátság fűzött, csak egy csomó idegen, és egyáltalán nem bánom, hogy eljöttem, sőt, sokkal hamarabb kellett volna. Viszont, ha már ott voltam, olyat ebédeltem 720 forintból, hogy csak na... Meg a kávé is nagyon finom volt.
Viszont aztán átjönni a Moszkva Kálmán téren, kimondottan örülök, hogy nem kell már ilyet csinálnom
És megint más: a global IT letiltotta a notebook-omon az adblokkert, meg minden böngészős plugint, pl. a send to kindle-t is. Kissé elveszettnek érzem most magam a világban.

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megjartuk uromot ebben az idoben, nem volt kellemes felvezetni a hegyre... Viszont az uromi huttet ajanlom mindenkinek, eszmeletlen kiraly a kajajuk!
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Kár volt odamenned, Pesten van ingyen wellness is

buzgárlovaglás -
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
A Szépvölgyin dolgozom, az ablakból néztük az apokalipszist. Hazavittem két kollégám is, hát a 61es vonalán lehetett volna közlekedni gondolával, néhol arrébb úszott egy csatornafedel, mashol pár négyzetméteren alulról kimosta a víz az aszfaltot, néhol szerintem tengelyig gazoltunk a vizben... Durva volt.
-
Winner_hun
félisten
Megélni a felhőszakadást Bp-n eléggé más mint képeken. Még jó hogy nem a Hondával voltam bent. Majd holnaptól.. Amíg az ember hegyen megy fel s alá addig semmi gond. Addig.. Szépvölgyi út, Ürömi utca és az a környék ilyenkor OMG.
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem azert lenne par otletem, ne legy korlatolt. Abbol hozd ki a legtobbet, ami eppen van, es foleg ne kivanj ilyen csunyakat.
Mas: kb 5-6 ev utan visszaterek a kecskemeti topikba arulni ilyen-olyan itthon talalt vackokat, hat egybol szetszednek a trollok...
De ha meg akarnam oket hivni egy kavera hogy eloben beszelgessunk, akkor kisebb lesz az arc hirtelen. Hogy van ez?

-
BlacKSouL
addikt
Namost 17 fokban szakadó esőben mit lehet csinalni a tengerparton a strandon?
Éjszaka itt olyan eső volt, hogy 1 méterre nem lehetett látni. Most meg csak hideg van és esik.
Az a baj, hogy ezt otthon is meg tudom tenni ingyen de ezért legalább fizettünk. És egy álló hétig.
Remélem soha többé nem áll el és senki nem látja többé a napot soha ezen a kibaszott földön -
Ejfélkor értünk haza. Szlovénián át jöttünk, kb. Koper után 20-30 kolométerrel kezdett esni, és Lendváig esett. Aztán a Balatonig szinte száraz volt, majd a Balatontól Pestig a legdurvább eső, amiben valaha vezettem. Budaörsi úton fél méteres víz, kétszer is, szemben kilométeres dugó.
Szóval jön az.
Kipakolás a kocsiból zuhéban.A lakásban 33 fok.
Csinálnám a kereszthuzatot, de beesik az eső...
Jó itthon.

-
ToBeY
nagyúr
Nézem sziget streamet éppen limp bizkit koncert megy,és valaki a közönségből csontvázjelmezbe egy méretes (talán felfújhatós)falloszt pörget.
Ehhez azért durván sokat kell ám inni. -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Szegeden még mindig kutya meleg van, semmi jele viharnak.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Porecben kellemes napsütéses idő van, 25 fok. Viszont 25 mm esőt jeleznek mára...
Na mindegy, maradunk még estig, hátha jó lesz.Ui. belemászott egy meztelen csiga a cipőmbe, és persze ráléptem. Fél órája takarítom. A mediterránum tele van veszélyekkel...
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez legalább normális vihar volt mert nem volt jég és eszetlen szél (szinte semennyi szél nem volt).
-
concret_hp
addikt
kicsit késett a vihar... olyan 2 hetet

-
OMFG, mekkora má ez a Mortal X , azt hittem rosszul látom mikor rányomtam és 35Gb
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ha tényleg ott vagytok, nézzétek meg a delfinek vonulását naplemente után a félsziget csúcsánál a világítótoronytól. Ha szembe állsz Novigraddal, akkor bal kéz felől jönnek, befelé az öbölbe, a Mirna torkolatához.
Na mi néha a félsziget átellenes déli oldalán szoktunk lenni. Ott van 2 apartmanháznyi magyar, garantáltan. Kicsit vadabb a part, de nekem jobban tetszik, mint az északi. 1-2 alkalommal átmentünk oda is strandra, de nem jött be annyira. A félsziget gerincén van egy kis erdő, kis gyalogutakkal, ott töméntelen mennyiségű nyúl, meg mókus szokott futkosni, azok is főleg sötétedés kezdetén.Akkor gyanítom holnap jöttök haza. Mi meg majd megyünk szembe.
-
-
Blekinek uzenem, hogy
johet a hidegfront,
a csajom addig ragta a fulem, hogy lejottunk a gleccserrol a tengerhez mi is. Itt vagyunk porectol eszakra egy felszigeten, valami csilivili kurva draga helyen. elcsesztek a foglalast, igy a 20 m2-es szoba helyett megkaptuk az elnoki lakosztalyt, harom szobaval, 3 LCD tv-vel, es ket furdovel es terasszal, eljen a booking.com! :-) Mondta a recepcios, hogy ez a legjobb szobajuk. Meg hogy lucky vagyok.
ilyen helyen meg nem voltam, light all inclusive, nincs minden ingyen, de a csapbol folyik a bor meg a sor! :-) mondjuk, ennyi penzert ez a minimum...
Nem sok magyar van itt -
ToBeY
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nincs asszonypajtás jelenleg.
Van az pont,amikor mind1 csak hasson. A 4órás alvás,100-as zsepi "elfogyasztása" után így voltam vele.Amúgy te minden topica ott trollkodsz?

-
ToBeY
nagyúr
Megfázásra esetleg van valami tuti tipp?Mert valahogy a forró coldrex nem esett olyan jól ebben az időben.
-
e=mc²
őstag
-
e=mc²
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
megtervezteted az utat, utána a cél alatti sorban megjelenik egy csúszka ikon a szövegmezős rész jobb alján.
-
Winner_hun
félisten
Google maps: hol lehet beállítani azt hogy fizetős úton ne tervezzen?
-
2,3,4,5,7,10,8
-
e=mc²
őstag
-
Tim82
félisten
Nem is tudtam, hogy a Robot Kingdom állampolgára a gyerek.

-
looser
addikt
Hejhó! Köszi az invájtot, jó volt látni benneteket! Azért még mindig nem tudom, ki-kicsoda, ehhe :-))
Majd beqkk, ha szerveződés van, mondjuk az őszi Főzdefeszten :-)Csókacsalád!
Tim82: te voltál a napszemüveges, vagy a hosszú hajú srác?
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ehhez azért durván sokat kell ám inni.