Hirdetés
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
venember83 #4084 üzenetére
haajrá! *pompom rázás*
hajráá
-
bnss
veterán
Estét! Asszem szükségem lenne nagy koncentráltságú oxigénre.
-
-
tildy
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia #4082 üzenetére
Szvsz vmi egyenruhás főiskola, de a 120 fekvőtámasz 2 perc számomra még így is megemészthetetlen, de dolgozok rajta.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Végül is mindegy, lehet, ha főiskolára járok, akkor muszáj lett volna, ez csak középiskola volt.
Milyen főiskola volt ez egyébként? Mert sok helyen, legalábbis levelezőn, nincs testnevelés...Csyppa: de a múltkor a tükör előtt úgy gondolta Te lehetsz a szemében....
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Mi baj?
Csacsi: Politika... Ha úgy látod, túl jól megvannak az ismerőseid egymással, dobj fel valami politikai témát és mág vége is a nyugalomnak...
Az a baj, hogy a poltopikban úgy néz ki meg vannak győződve az emberek arról, hogy ha beszélnek a dolgokról bármi is meg fog változni... És nem átallanak egymásnak esni olyan emberek miatt, aki "meló" után együtt kocsmáznak...Markos Györgynek volt egy mondása, amivel maximálisan egyet értek:
" A politika ott kezdődik, ahol a becsület véget ér"[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
De eltűntek a moderátorok
Pedig dolog lenne
bubu: csak mod ker topikban sorban állnak a kérések...[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
'estét!
-
rarri
senior tag
Jó kondiban lehettél, lehetsz. Amikor én régen edzettem, a felülést nekünk is 300-anként kellett nyomni. A fekvőtámaszokat próbáltam mindíg elsumákolni. Nem embernek való volt aza tempó. Vagy csak nem nekem.
A " fagyinyalást " is utáltam. Tudod mi az? onnan gondolom hogy hogy tudod esetleg, mert az edzőm kiképzőtiszt volt...
Race: te egy Úriember vagy, mindenki tudja...[ Szerkesztve ]
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia #4054 üzenetére
Hidd el nálunk sem vicceltek, egyenes derék, 90°-ban hajlított könyök karhajlításban, nyújtásban teljesen kiegyenesítve... amikor heti ezres nagyságrendben csinálod, akkor az a 2 perc már nem olyan megerőltető.
Szia sasom!
-
Racecam
nagyúr
válasz
philoxenia #4055 üzenetére
Igen, te is?
Szia rarri!! Aludtam, sőt, még most sem vagyok teljesen magamnál.
Hold: Gyógyulj meg!!!
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Bubu79
addikt
Szeretem amikor az emberek csak úgy behánynak valamit, amiről igazából fogalmuk sincs...
-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt!!
-
rarri
senior tag
Szia Barika!
Te azért nem egy átlagos főiskolába jártál , valljuk be...
Én semmi pénzért nem fogyasztanám le a melleimet sok sok fekvőtámasszal.
Hold : Nekem ilyenkor az Aspirin + C pezsgőtabletta segít. Tesókám gyógyulj meg, mert a maradék tollad is kihullik...
Nyuszika: mi van???[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Ha én megnevelem, akkor szerintem nem fog.
Ugye vodajány?ph!iloxenia : "A magassarkú cipű egyébként a hosszabb láb illúzióját adja, karcsúsít, magasít."
És akit felesleges már magasítani?Meg akinek eleve hosszú lába van?
Én felveszek magassarkút, szerintem holdoncirkálónak néznek.
(Van egy 6 cm magas sarkúm, és hiába vagyok 180 cm, abban kb 190nek nézek ki+ a metrón utazva is beverem a fejem a kapaszkodóba )
Arról nem is beszélve , hogy bizonyos testrészeim igencsak szemmagasságba kerülhetnek alacsonybab nvésű férfiak esetén
[ Szerkesztve ]
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia #4035 üzenetére
50-60? Ne hülyéskedj már!
Fősikolán testnevelés felmérésen 2 perc alatt csináltunk 100-120 között könnyedén. -
rarri
senior tag
válasz
philoxenia #4035 üzenetére
Ha hazajön, küldd át a fiad a haverjához, és hajrá!
Voda: 650 fekvőtámasz?[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Reggel végeztem, aludtam délutánig. Kaja volt, pia szódavíz, a feleségem meg még dolgozni van....
Voda: lehet, hogy kicsit ferde az ízlésem, vagy öreg vagyok már, de egy hölggyel nem akarok versenyt fekvőtámaszozni, sőt....
#4037 olyankor nem számoltam még,
amúgy meg már régen nem csinálok ilyesmit.... fiatalon nekem is 50-60 volt a rekord, ahogy emlékszem, de egybe a sorozatokat sose számoltam.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia #4028 üzenetére
Szia Philo!
Jól telt a napod? Minden megvolt? Kaja, pia ....?
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
philoxenia #4018 üzenetére
kiröhögném ha ilyen edzésem lenne
már hozzászoktam a magassarkúhoz nem probléma, csak jobban szeretem a sportos laza kényelmes ruhákat/cipőket
mellesleg engem egy fiú ne a cipőmért szeressen hanem magamért
Már lenyomok egyben 60 fekvőtmár csak 51 kell és megvan a kerek 111!!
Bubu: de voltam. És sose kérte tőlem hogy vegyek fel, mert szerinte nekem annyira nem jó. Amúgy én is már csak ballagáson veszem fel, mert szoknyába leszek
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
válasz
philoxenia #4023 üzenetére
Hát, nézz át Mobilarénára, ott egy csomót szóltam már hozzá.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
VoDaFoNe
aktív tag
Itt. végeztem.. NINCS TÖBB SZÓBELI!
és még esélyem is van bejutni Xántusba
dejóó
Én nem értem a nőket.. Mit szeretnek a magasarkúba? Kényelmetlen, egészségtelen...Jó elegáns meg minden de szerintem egy edzőcipő sokkal jobb
én legalábbis jobban szeretem
-
Bubu79
addikt
Hát hallod - ez nem vicc... Ülőfürdő, hideg vizes borogatás megvolt?
A kis rakétát nem említem, mert azt inkább csak kevésbé éltes emberkék szokták jutalmul kapniSzerintem szobacirkáló korom óta nem volt 39,5-nél magasabb lázam ( vagy csak nem emlékszem rá )
[ Szerkesztve ]
-
Hold
őstag
válasz
philoxenia #4010 üzenetére
Köszönöm szépen, bárcsak mondhatnám hogy most már jobban érzem magam..
Reggel 38 a lázam estére 40 körüli.. Tegnap este 40.3 volt, azt hittem kigyulladok..
Állandó köhögésről és a bedugult orról már nem is beszélek.. upsz mégis megtettem -
ngabor2
nagyúr
válasz
Kazimír #3969 üzenetére
nem, majd pénteken lesz. de kész is, már csak pihennie kell.
a nap tanulsága:
- ha hagymát akar turmixolni az ember, előtte mustárt kell beletenni, különben nem megy semmire. így is könnyezni fog, de legalább 3 perc alatt letudja az egészet.
- ha gumikesztyűben pácolsz, akkor nem lesz utána egy hétig hagymaszagú a kezed, illetve az erős pista se fogja szétmarni.jóóófajta lett a cucc, péntekig összeérik, úgyhogy jól fog lakni a nép. ennek örömére irány vásárlani, holnap még meg kell reggelizni. valami értelmeset kellene nézni a megszokott "zsemle + felvágott" kombó helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest