Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
BlacKSouL #7188 üzenetére
nekunk is haromszor volt eloltoltos(most, eloszor, es utoljara).
nem a vizko miatt, hanem a felpitese miatt igazan szar. szerintem...
ugyanis az ilyenben a dob konzolszeruen log, ezaltal zabalja a csapagyat. szet is ment egy feleven belul. aztan allandoan minden baja volt, valtottunk felultoltosre, azota nem volt semmi baj. evek ota... -
Mag_
tag
emlékszik valaki az invicta táskákra?
2000 környékén volt divat,minden menö gyereknek az volt a suliban.mert vennék most régen nagyon vágytam rá,de beirom googléba és semmi,beirom ebay-re semmi.
már megszünt volna? -
Whaskes
senior tag
jóreggelt
-
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya #7196 üzenetére
Router mögött én is csak spyware-írtót használok. Az idők során megtanultam intelligensen netezni.
A biztonság kedvéért persze egyik gépen van vírusírtó, amivel hálón keresztül is meg lehet oldani a dolgot, ha meg nagyobb baj van, akkor merevlemez ki, merevlemez be a másik gépbe. De a Nod32-ben most csalódtam, hibás beállítás ide vagy oda. Bár egy teljeskörű tesztnél nem tudom, hogy milyen beállítást lehet elszúrni, de mind1. -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #7194 üzenetére
évek óta nem használok virusirtót, csak tüzfalat
-
Bash
őstag
válasz
FehérHolló #7194 üzenetére
Forma-1-es autót is be lehet állítani rosszul.
-
FehérHolló
veterán
Nod32 kapja be!
Ismerős beszedett egy teljesen egyszerű trójai vackot. Szokásos multiplikálás, popup dobálás, és desktop átrendezés folyamatos application popupokkal. Nod32 (legfrissebb) nem ismerte fel...
Nekem kellett 3 órán keresztül távsegítséggel rendszerleírót, system startupot, prefetchet meg eventlogot böngészni és átírogatni, hogy jó legyen, majd a végén, amikor meg volt az összes file pontos helye, ismerős kitörölte őket csökkentett módban. Mi vagyok én, vírusírtó? Nem igaz, hogy egy ilyen hétköznapi vírussal nem tud elbánni egy agyonistenített program... Akkor mi a rákra van? -
vágányzár
tag
Szép kis dög, itthon nemócsóvón itatni a drágát..............
-
tiv83us
veterán
válasz
csapos2 #7185 üzenetére
A kutyulidok meg elegge ellenzi a Crown Vic-emet, mert nincs hozza szokva az ekkora titanicokhoz es tart tole, hogy nehezsege lesz egy ekkora hajot iranyitania. Hat hiaba, az 1.4-es toycar-okhoz van szokva
Biztos hogy hozza fog szokni, csak ido kell. Es nem is tetszik neki. Deha ha a ferfinak muscle car kell...
-
BlacKSouL
addikt
FIGYELEM! Soha de soha ne vegyetek elöltöltős mosógépet!!! Csak és kizárólag felültöltőst!!
Ugyanis az elöltöltős nagyon hamar elromlik a vízkőtől!!! :
A Calgon reklámban mondja a szerelő, hogy ez a mosógép bizony elromlott a vízkőtől. A csaj belenéz a dobba, és látja hogy csillog villog, hát hol itt a vízkő?? Mire a szerelő: Az igaz hogy a dob belsejét mindig lecsiszolják a ruhák, azért nem tapad meg a vízkő, NADE A DOB KÜLSEJÉN!!!!! Úristen, ott bizony vastagon, centis rétegekben ott a vízkő!!! Sőt, a csövekben, meg a fűtőszálon is!!! Borzalom!!!
Én meg akárhányszor látok használt felültöltőst, annak mindig csillog villog még a dob külseje is! És a belseje is. Mindkettőt látom. Sőt, a mi 22 éves Hajdú Energomat mosógépünkbe(ami a mocskos életbe nem látott kallggonnnt) elemlámpával belevilágítva még a fűtőszálat is látom, és azon egy gramm vízkő sincs. Naná, mert felültöltős.
Tehát ezért mondom nektek, soha, de soha ne vegyetek elöltöltős mosógépet, mert azt mindig megeszi a vízkő, míg a felültöltőst soha!! Viszont vegyetek sok kallggonntt, mert véletlenül nem hozza nekik vissza az ebbe a fantasztikus reklámba ölt pénzt.Éljenek a reklámok, amelyek megvilágosítják elménket...
Titkon remélem, hogy ez igazából egy IQ teszt, mert nemtom hány ember mondja azt hogy: Jééé, tényleg, milyen köves lehet az én elöltöltősöm dobjának külseje is..
-
venember83
nagyúr
válasz
tiv83us #7184 üzenetére
Kanyarodni tud-é? Fekek? Jo, nem kerdezek ilyen gonoszsagokat, hasznald egeszseggel
1000$ volt csak, nem kellett melle valami szolgaltatast nyujts meg? Mondjuk eltartani az oregeket eletuk vegeig vagy ilyesmi
Eszement olcsonak tunik... Dehat ez van, sok-sok ezer balesetmentes V8as merfoldet kivanok!
-
tiv83us
veterán
válasz
EQMontoya #7183 üzenetére
Eleg nagy a kasztnija, nem is gyorsulasra valo, de ha majd jovoheten megmondom a ha erdekel
Szar eredmeny nem lehet, a rendorok is ugyanezt a Crown Vic-et hasznltak a '90-es evek elejen, sot meg most is azt hasznaljak, csak persze ujabbakat
fokukac es a tobbiek: hat nem errol beszelek? meg disznek is megvennem, de igy, hogy szinte lofax merfold van benne, total hibatlan kivul-belul es gyonyoruen megy, hat jo hogy magameva teszem
-
tiv83us
veterán
válasz
eddie17 #7177 üzenetére
Egy idos hazaspar adja el, $1300-rol alkudtam le $1000-re. Bar nekik mar ugyis mindegy.
Ez egy classic luxury american muscle, nem szabad elszalasztani.fokukac: Sokat nem fog rontani a helyzeten, nem fogom hetkoznapi hasznalatra alkalmazni, viszont jo fog esn lemenni fenyezgetni apolgatni es egy heten egyszer elkocsikazni vele, ennyire szerintem barmelyik magyar suzukis is is tagitja az ozonlyukat mindennap
Whitecrow: Itt van csak igazan, a legmagasabb 70mp/h, de nem is aze kell a kocsi, hogy dragonfx modjara kozlekedjek, hanem csak cirkanlni vele es elvezni a kenyelmet es a feelinget
-
FehérHolló
veterán
"Hey Ho Yippeeiayay" kedvem van...
tiv83us: Legalább olyan helyen laktok, ahol nincs sebességkorlát az autopályán?
-
tiv83us
veterán
válasz
eddie17 #7175 üzenetére
Felnyitottuk, duruzsol gyonyoruen, semmi kattogas, csakis igazi american muscle
Belul pedig luxus, kenyelem, csend, pohartartok tomkelege, tagas, es megy mint az allat. Igaz tudom eszik is, de ezert lesz csak hobbi auto. De azert tetszik ennyire, mert 90 eves par hasznalta es az egesz 16 eve alatt max a boltba mentek el vele kenyeret venni, vegig garazsban allt es rendben volt tartva. Egy classicEs eredeti rajta minden!
-
tiv83us
veterán
Vahhaha, boldog vagyok, ha minden igaz lesz egy igzi kalsszikus '91-es V8-as 5200 Cm3-es Crown Vic-em, eredeti hibatlan fenyezessel, alig nehanytizezer merfolddel benne, csodalatos fenyezessel...potom penzert
-
Kasza08
őstag
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló #7129 üzenetére
mert minden pézed sörre költötted, te kölök.
-
o0tomy0o
tag
Nem tudjátok hogy lehet egy számot letíltatni úgy hogy ne tudjon arról a számról se hívni se üzenetet küldeni akié? Egyáltalán van ilyen? (pannon, az oldalukon nem találtam erre infót...)
-
szevasztok Huszárok!!!
Ma nem dógoztam úgyhogy nem vótam, de remélem hijányoztam, Kuka Te meg dugd olyan helyre a telefont ha rezeg akkor is vedd észre, tegnap viszkiztem azér hívtalak, amúgy fasza mindewn, úgyhogy most megyek is csak gondoltam beköszönök hogy tuggyátok Jánoska van, Jánoska volt, és még lesz is egy jódarabig
hujj de jó ez a fehérbor
-
BlacKSouL
addikt
Nah, úgy látom most kivételesen még annak is érdemes holnap nézni az utolsót aki nem szokta, vagy nem szereti.
-
Lord Zero
addikt
válasz
venember83 #7151 üzenetére
konkrétan nem tudom.. : ))
viszont akkor a szájönszfiksönösen alacsony memóriaigény is az épp rohangászó iksz példánynak megfelelően sokszorozódik? -
venember83
nagyúr
válasz
Lord Zero #7150 üzenetére
Nekem uj is es jelenleg felfoghatatlan is... De utananezek, muszaj tartani a lepest
Kerdezek: "...egy gépen belül az operációs rendszer több példányban a saját klónjaival párhuzamosan fog futni." Ez hogyan/minek? Tudom, nem illik ilyen kerdest feltenni egy pc-s forumon, de ez van...
-
Lord Zero
addikt
biztos mindenki látta már, de nekem új : )
A 2010 körül megjelenő Windows 7 lelke a MiniWin, ami majdnem kétszázszor kisebb a Vistánál, viszont sok példányban, önmagával párhuzamosan fog futni egy processzoron belül is.szerk.
új error üzenetek ütik fel fejüket a 4 gigás ramokkal szerelt rendszereken: not enough operating system to run this process -
Csyppa
senior tag
válasz
PazsitZ #7145 üzenetére
Linkeld be az adatlapod
PazsitZ adatlap
Én nem is bánom hogy nem vagyok daliás
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #7143 üzenetére
A dologban az a szép, hogy nekem jövő héten szünet van az egyetemen, de 27-e is munkanap...
Az oktatók ülhetnek bennt az egyetemen, mert nem hiszem, hogy lesz egy hallgató is aki bemegy, mert konzultációs órákat tarthatnak csak. Nem mintha annyira izgatna a kérdés, max megyek dolgozni.
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83 #7140 üzenetére
Nemkötözködik
Mit szeretnél, mit linkeljek?
Igenis megérdemlem, gondolj bele ha nem tartanánk kordában Janoskat(#7139) Csyppa: Lebuktam, na de nem lehet mindenki genetikailag daliás
[ Módosította: Racecam ]
-
lorcsi
veterán
menni kellene már
szombaton itt dögleni
jövő hét még jobb lesz -
EQMontoya
veterán
nah, ez a kellemes szombat is végetért... hála az égnek!
-
bnss
veterán
Ha van időm én is megnézek egy-egy versenyt, bár a nascar nekem sem a kedvencem. F1-t mindig nézek, ha mást nem felvételről. Versenyekre én is járok, főleg rali és társai, de általában nem nézőként.
(#7136) venember83: jó megérzés volt!
(#7138) PazsitZ: gratulálok, ha megnövök, én is az leszek, talán.
-
aesir
veterán
Minden pályaversenyt nézek, amihez hozzájutok élőben. Kedvencem a WTCC és a BTCC, ezek után a F1. Ovált nem nézek, mert nem izgat (nem kell győzködni, nekem nem izgalmas és ennyi). Mindezek mellett minden nyilvános rendezvényen kint vagyok a Hungaroringen, ami autóverseny (gyorsulás, meg amatőr bulik nem, az nem érdekel).
Ha tehetem, akkor a WRC-összefoglalókat is nézem. -
bnss
veterán
Ha már kajáról van szó, hamarosan kész lesz itthon az ostros rétes, alig várom.
aesir: milyen jellegű autóversenyre gondolsz? F1 vagy egyéb?
-
aesir
veterán
Én szégyenszemre most reggeliztem. Általában egyszer egy héten -szombaton- legalább délig alszom, hogy a hétközbeni felettébb kevés alvást ilyenkor behozzam (Persze ha korán van autóverseny, akkor ez borul). Aztán bevásárlás a hétvégére, és így a reggeli.
-
fokukac
nagyúr
én még nem is reggeliztem.
jó hog ymondjátok. -
ladybug
őstag
válasz
PazsitZ #7127 üzenetére
Szegény. A szívem szakad meg érted, és mindenki másért is, aki ilyen későn jut csak ebédhez.
Én nagyon komolyan veszem az étkezést. Mondjuk ez akkor alakult ki, amikor a nagyobbik lányunk a pocakomban volt, és nagyon alacsony volt a vérnyomásom a 9 hónap alatt. Ezért folyton szinte azonos időben kellett étkezzek, mert különben elájultam volna.
-
fokukac
nagyúr
az nagyon erős számítógép-függést jelent, ha bőrkeményedés nőtt a csuklóm csücskénél, ott, ahol leér az asztalra,
amikor fogom az egeret v. a billentyűt? -
Winner_hun
félisten
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #7113 üzenetére
Képet nem küldök, mert nem akarok senkit kínozni, ha még nem evett volna. Egyébként hogyhogy nem ebédelt már meg mindenki ilyenkorra?
-
ladybug
őstag
Babgulyás volt ebédre és palacsinta. Mi már jól belaktunk, Apa meg még dolgozik.
-
ngabor2
nagyúr
-
Makaveli
senior tag
Nem tudom, hogy nyissak-e neki topic-ot, inkább itt megkérdezem! Mi a véleményetek a Terrorházáról? Érdemes elmenni? Járt már valamelyikőtök ott?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest