Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Udv,
mar aggodtak itt miattad egyesek

Szep lanyok lesznek? Eddig is voltak... Vagy most allsz neki gyartani parat?
S milyen gyartasi modszert valasztasz? Digitalisat vagy siman oldschool hazit? Elobbi gyorsabb, utobbi min. 9 honap s akkor meg mindig nem az igazi a termek...
-
Ha türelmesek vagytok, lesznek majd szép jányok

-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Sírok menten...
-> 
-
Thrawn
félisten
Mindjárt két óra...
#6286: kinek nem?
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Majd meglátod..!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Retekegér
üzenetére
Hardveres fórumon vagy, tessék kicsit kreatívabbnak lenni. C2D-t tessék szépen megráncigálni, ventilátorokat kicsit gyorsabbra állítani, Boinc-ot szépen beizzítani, aztán krediteket és a villanyszámlát gyűjtögetni. Egy tisztességes proci egy átlagosan hőszigetelt szobát 3-4 fokkal is feljebb tud fűteni őszi időben
Nekem a szobámban a radiátorra szerelt hőmennyiségmérő kevesebb mint a felét mutatja tavasszal leolvasáskor, mióta telente itt dühöng a Prescott a szobában. Igaz, a villanyszámlát megemeli kissé, de mivel áramszolgáltatós család vagyunk, ammeg ócsóbb. -
venember83
nagyúr
Hetfohoz illoen nem vagyok rozsas kedvembe, hmm, ez vajon jobb kedvre derithet???
BlacKSouL: Nem mindenkit aldott (
???) meg a sors egy Prescottal, c2d-bol pedig futeshez minimum Q6600 szukseges, ez azert nyilvanvalo. -
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Segíteni?!? Ingyenmunkást én is keresek...

-
Whaskes
senior tag
ilyet még nem láttam, mostanában megvan hülyülve a ff.... 89-100% közötti proci kihasználtságot mond.... pedig csak 17 ablak van nyitva.....
-
tbs
addikt
válasz
Retekegér
üzenetére
Halkabb hőlégfúvó, olajradiátor időzítő kapcsolóval, ami hajnalban kapcsol. A legtutibb a fűtős lénkondi, azt úgy is lehet korrekten idomítani...
A múlt télre kiszámoltam (a gázfogyiból), hogy olcsóbb lett volna egy fűtős légkondival a téli meleg idebe'... Jó, nem sokkal, de vagy 3eFt-tal...

-
Retekegér
MODERÁTOR
Vannak ilyen őszi napokra alternatív fűtési megoldások? (éjszaka hideg, nappal kellemes hőmérséklet)
Olajradiátoron gondolkodtam, de nagyon sokat fogyaszt és állítólag eléggé leterheli az elektromos hálózatot. Pedig nem lenne rossz, ha reggelre minimálisan fel lenne fűtve a levegő a lakásban... -
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ennyivel..?
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Mivel?!?
-
burgatshow
veterán
PHP programozási tudásommal sikerült kiváltanom két félévet!

Nagyon tuti vagyok!
Lassan elfogynak az óráim.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
haggyad, az ingyen sört se fogadták el...
nyuszi: csihaggyál mán, legközelebb nem kapsz sört!
-
venember83
nagyúr
Nem akar valaki nepszavazast rendezni a hetfoi nap eltorlesevel kapcsolatban? Pedig tamogatnam....
Kulonben meg szep hetfot mindenkinek! Tudom, h ez meg kivansag szintjen is lehetetlen, de na.
Janoskaval meg mi lett, csak elűződött?
-
csapos2
addikt
Van egy Gabi nevű nevű ismerősöm, valami fórumon arcoskodik, olyan modolos, gyerek, ő írogat mások hozzászólásaiba, ha csúnyán beszélnek, valami kék jószágot rakott ki, ami őt ábrázolja.
Nem rossz gyerek, csak mindig a kisebbekkel kezd. -
EQMontoya
veterán
hétfő. hajnal. tiltsák be!!!
-
lorcsi
veterán
faszán kezdődik ez a reggel is, begyulladt a fülem

-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
-
ngabor2
nagyúr
no már megint hétfő... mehetek melózni

mod negyed nyóckor: mi van itt? mindenki beteg? a jancsika se ért még be a melóhelyre? vagy dögrováson van?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Hát olyanhoz még nem volt szerencsém. De nem is túl gyakori szerintem errefelé.
Az N122-essel meg utaztam, azért linkeltem. Kicsit befosatós volt a francia riviéra meg Montecarlo fölött az autókhoz igazított szalagkorlát felé közeledni úgy hogy visszafelé legelöl ültünk, és mikor már nem láttam utat magam alatt, csak 500 m-re lefelé a tengert, akkor mégiscsak elfordultunk a kanyarban.
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
180/130 szerinted???:- )))
udv
neduddki
p.s. ugy ismersz Te engem???:- )))
-
BlacKSouL
addikt
Néhány éve a Budapest-Barcelona távot tettük meg 31 óra alatt az egyik ősével, bár az emeletes volt, és már nem új, de akkor tetszettek meg a Neoplanok.
venember: persze. Azért nem Rolls-t írtam, mert a Lexus nálam a sportosabban modernebb irányvonalat képviseli a luxusótók világában. -
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Csak te
mod: affene, eltűnt az írás. -
BlacKSouL
addikt
Krk-en láttam élőben is életem legjobb buszát. Hülyén hangzik, de mikor kijött az új Starliner akkor világossá vált hogy létezik buszozás az Ikarus, Karosa, ill Rába-Daf-Man világon túl is. Gondoltam is, hogy azért egy ilyen járgány már élőben eléggé rendben van. De nem hittem hogy összefutok vele. Olvastam már róla ódákat, meg láttam képeket, de élőben még ütősebb. Ott állt a szállónk előtt, mikor mentünk vacsorázni, akkor körberajongtam, a sofőr meg ott mosolygott rajtam. Aztán visszafelé jövet megkérdeztem felnézhetnék-e, és megengedte. Tényleg, a buszok Lexus-a.
Tudom, hülye vagyok, de akkoris tetszett.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
én ezért vettem a tizediken lakást, hogy ne dübörögjön a fejem fölött senki

-
akkora királycsávó vagyok, képzeljétek, leregisztráltattam a [közkeletű becenevem].eu domain-t. tök heppi vagyok.
és sokkal egyszerűbb az .eu-s címeket lereggelni, mint a .hu-st, 2 nap alatt megvolt.
-
FehérHolló
veterán
Az utóbbi 3 este majdnem rámszakadt a plafon. Beköltöztek fölém csapos2 rokonai.
Igen, onnét jutott eszembe, hogy megint ez a helyzet. -
tildy
nagyúr
-
csapos2
addikt
A legjobbat nem is mondom, holnap elkezdem a vetítőmet rögzíteni a plafonra.
Kicsi vagyok én, majd megnövök én, mint a tüdő a fazékból kidagadok én...
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én is az vagyok, de ez ne nyugtasson meg.
R2D2: Még nem volt kisrobotom.
-
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Majd később meglátod, milyen sok mindenre használható.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
?

Egy férfi mondta nekem is---> motoros boltban.
Szóval igen, kelletek ti is

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Tiszta víz, és puha törlőrongy.
Egyébként bármi más -főleg alkoholos - leviszi a páramentesítő réteget. -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Megmondtam ,hogy clin kell. Az nem csíkoz

Izé kérdeztem no,mert ladybug olyanokat mondott itt,fülem kettéállt .(pl. popsitörlő).
Szerintem annyira triviális, hogy ablaktisztítóvaló rá.
Kivéve motorplexi esetén: ott tilos a clin
-
csapos2
addikt
Lassan egy újabb vasárnap is eltelik.
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASUS routerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-> 

???) meg a sors egy Prescottal, c2d-bol pedig futeshez minimum Q6600 szukseges, ez azert nyilvanvalo.
Barkácsmegoldás...