Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Aktív témák
-
aesir
veterán
-
aesir
veterán
Ez a "sikeres ember", meg "ősi román..." már milyen gáz dumák...
-
aesir
veterán
Minden pályaversenyt nézek, amihez hozzájutok élőben. Kedvencem a WTCC és a BTCC, ezek után a F1. Ovált nem nézek, mert nem izgat (nem kell győzködni, nekem nem izgalmas és ennyi). Mindezek mellett minden nyilvános rendezvényen kint vagyok a Hungaroringen, ami autóverseny (gyorsulás, meg amatőr bulik nem, az nem érdekel).
Ha tehetem, akkor a WRC-összefoglalókat is nézem. -
aesir
veterán
Én szégyenszemre most reggeliztem. Általában egyszer egy héten -szombaton- legalább délig alszom, hogy a hétközbeni felettébb kevés alvást ilyenkor behozzam (Persze ha korán van autóverseny, akkor ez borul). Aztán bevásárlás a hétvégére, és így a reggeli.
-
aesir
veterán
-
aesir
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Na pont ezaz. Ezért vagyok én sokszor itt a fórumon is mocskosszájú némber, merthogy minek finomkodva körülírni pl. a "lesz.pást", mikor van erre megfelelő szó. Ez esetben piszkosul nem a stílusról van szó, hanem arról, hogy a kimondott szó felszabadít, a rejtett fogalom pedig defektust okoz, mégha enyhét is.
-
aesir
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Valószínűleg őket zavarja valami gátlás. Abból tudok csak erre következtetni, hogy amíg a prűd nevelésem folytán magam is prűd voltam, addig engem is zavarba hozott sokszor. Már nem hoz zavarba, kiegyensúlyozott az életem, köszönhetem annak hogy teljesen felszabadultam a szexben. Persze lehet hogy tévedek

Valamint azt se felejtsük el, hogy ez egy nyilvános fórum és most az a trend, hogy a 18. születésnap előtt egy nappal már helyrehozhatatlan károkat okozhat az emberekben az, ha látnak egy aktust
Ehelyett inkább el kellene magyarázni a dolgokat rendesen, nem a "méhecskével" jönni, és beszélni velük a kérdésekről. Ez esetben talán fel is mernék tenni őket. -
aesir
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Mondhatnám hogy az volt az első kör, de nem, körbefutottam a szigetet

-
aesir
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Tessék nézelődj
18+! -
aesir
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Szerintem nem egzakt a határvonal jobb- és balkezesek között. Én teljesen jobbkezes vagyok, de van jópár dolog amit balkézzel csinálok (nem írom le pontosan mert szexszel kapcsolatos) és az órát viszont jobbkézen viselem.
-
aesir
veterán
Nekem is így forgott, ezzel semmi baj nincs. Az értékelés viszont teljesen rossz a cikkben. Mindenki alapvetően a bal agyféltekét használja, viszont akik képesek nagyobb mértékben használni (akár tudatosan) a jobb agyféltekét, azok kreatívabbak, emocionálisabbak, "paranormálisabbak", intuitívabbak, stb., lehetne a jelzők felsorolását folytatni a végtelenségig.
-
aesir
veterán
Köszi mindenkinek!
UPC soros kábeltévé van, UPC internet nincs. Majd lesz valamikor. Mindezt kb 17 perc telefonálás után, mert természetesen a UPC-honlap sem tartalmaz semmit.
Azt gondolom, hogy sokkal hasznosabb lenne egy ilyenfajta gyűjtő-kereső honlap létrehozása (természetesen az összes közműszolgáltató adataival is), mint pl a kormányzati negyed. Hát mire való az internet, ha nem ilyenfajta információkeresésre? -
aesir
veterán
Nem ma kezdtem az internetezést, de bevallom, most nagyon megakadtam. Olyan oldalt keresek, ahol meg tudom nézni hogy egy adott lakcímen ki szolgáltat internetet és kábeltévét. De nem találok ilyent. Természetesen már végignéztem a nagyobb szolgáltatók honlapjait, vagy nincs szolgáltatási terület-térkép, vagy nem szolgáltatnak az adott területen, de valójában a problémámra nem ez lenne a megoldás. Miért nincs (vagy miért nem található google-ön keresztül) egy olyan oldal, ahol egyszerűen egy cím beírásával kapok találatot? Ha tudtok ilyent, kérlek segítsetek! Valamint szívesen vennék infot arról is, hogy Bp. V. ker. Szabadság-tér közvetlen környékén ki szolgáltat internetet illetve kábeltévét.
HELP! HELP! HELP!
Köszi
Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hyundai, Kia topik
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest