Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun #6798 üzenetére
Nekem is! Nekem is!
Csak msot látom már Redant keresője sem mükszik
-
höhö, új fícsör
bár még alig vagyok két éves, egy kedves modi belinkelné az én első hsz-m?
már nem is emlékszem miért regisztráltam a fórumra, dehát ittragadtam
-
Makaveli
senior tag
válasz
Winner_hun #6782 üzenetére
Ez tetszik. Mondjuk már a felvételnél se látszik a kamera a "tükörbe"... Szóval lehetett sejteni, hogy valami csíny lesz belőle!
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló #6791 üzenetére
nem fiam, te nem vagy az. ha az lennél, már rég leadtalak volna.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #6792 üzenetére
Igazad van, anyám vegyész, és apa tette el láb alól. Csak ezért bátorkodtam megkérdezni.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #6791 üzenetére
Mar reg nem kerdeznel ilyet ha zsido lennel, szvsz... Apad gondoskodott volna rola, miutan jol megismer.
-
válasz
venember83 #6789 üzenetére
ezt mondom Én is, miarossebb ez???
hogy tőccsek így fel jányos csöcsömacás képeket a felebarátaimnak?
-
venember83
nagyúr
Kezd idegesito lenni, ez ellen tud valaki tenni valamit? Moderatorok, Panther, barki?
Whaskes: sajnos penztarcamon is latszik, h nem vagyok zsido, pedig apam taxis... Elgondolkodtato...
-
Whaskes
senior tag
az összes taxis zsidó....
-
Winner_hun
félisten
-
most a kepfeltolto.hu behülyült, állandóan azt retek jelszót meg felhasználónevet kér hiába bele vagyok jelentkezve
-
Thrawn
félisten
-
Winner_hun
félisten
Valaki tud olyan oldalt, ahol rex asztalokat találhatok? Google nem nagyon segített. Sok-sok kép kéne..
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #6772 üzenetére
Én elpusztíthatatlan vagyok, csakis önszántamból távoznék.
-
csapos2
addikt
Nem lehet sikeres, aki nem topic nyitással kezdte a PH!-s életét.
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #6767 üzenetére
HI!
: - ) ebredtel
mar oleg reg ota nioncs csentek: - (udv
neduddki
-
tildy
nagyúr
7njl4 nem volt oylan minőségi mint a 7njl1 és a 7njs zenith.
Ez utóbbiak 30-50 ezer forintba kerültek eleinte.Annyira mélyen érint a dolog, hogy teljesen magam alatt vagyok
Komolyan, ennyire még sosem buktam ki.
Hát hol lesz itt márkahűség? Miért van az, hogy ami jó az volt és nincs többé? Kész , elmúlt.
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #6764 üzenetére
De én a 7NJL4-ről beszéltem
Azon passzív hűtés volt az északi hídon - igaz méretes darab - és került a déli hídra is egy borda, ami nem volt kifejezetten megszokott az nForce2 chipsetnélA gubanc ezzel csak annyi volt, hogy a gép eredeti összeszerelője nem gondolt arra, hogy a táp ventije nem igazán tud átszellőztetni egy olyan házat, amiben passzív a lap hűtése is, és a videokártyáé is.
A gép szépen megfőzte magát, kifeküdtek kb 1,5 év után a kondik a lapon ( kis segítséggel, ugyanis a User beépítette a gépet egy íróasztalba, jó szorosan )... Szóval ahogy kell, összejött minden, ami használ egy masinánakEkkora OFF-ot az OFF-ban
-
neduddki
nagyúr
HI!
7njl1-bol eladtam egy rakarta valot maig kivalon muxenek sak a venti kellet nemejjiken cserelni, en kedveltem ezt a darbokat:- ) en az abit asus hujjesegek hejejt csaptam le ezekre
udv
neduddki
p.s. tildy: hat oleg regta nem latok az expertnel csenteket kisse minht asok aebretlv olna:- )
-
ngabor2
nagyúr
gyerekek, ne tudjátok meg, milyen büdös van errefele... valahol a félig romlott savanyú krumplileves és a csirke kopasztóvize között fél úton... de iszonyú töménységben. fééélelmetes emberek vannak, akik ezt össze bírják hozni.
-
Bubu79
addikt
"Teljesen magam alatt vagyok, nincsenek többé chaintech alaplapok."
Marad még elég gyártó a piacon - hasonló árkategóriában is
Volt pár érdekes szériájuk, ha a 7NJL4-re gondolok még ma is futkároz a hideg a hátamon, bár az adott példány, amivel szívtam, javítás után ( átkondizás és a hűtés javítása ) teljesen jól viselkedik hardveresen - legutóbb is a User hibájából került vissza hozzám ( kifektette a Wint rajta ).
Az említett szériával sokan szívtak, de ezt azt hiszem a kapcsolódó topikban meg is vitattuk anno.
Meg is van, bár ez a 7NJL6 topikja
-
tildy
nagyúr
Teljesen magam alatt vagyok, nincsenek többé chaintech alaplapok.
tbs: nem nem, csak nézegettem , milyen topikokba írogattam anno.
Gondoltam megnézem, milyen új alaplapjaik vannak, lassan ideje lenne egy konfigcserének, januárban lesz 5 éves a gépem (legalábbis a chaintech 7njl1 apogee lapomat akkor vettem, majd rá két évre cseréltem egy szintén akkoriban vásárolt zenithre ). Mindkettő pöpec és tökéletesen működőképes, imádom őket, nagyon jó kis lapok. ÉS még nem is érzem kevésnek őket.. Hm, lehet hogy gépcsere elhalasztva , kb. 2009ig -
venember83
nagyúr
Szepjonapot!
-
EQMontoya
veterán
látom, nagy múltidézgetés folyik
-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac #6744 üzenetére
Kerdezzetek meg a feketemacskat
De hogy ON is legyek, itt a Te elso hsz-ed
-
tiv83us
veterán
Hmm....megjelent egy uj R5 ficsor a moderatoroknak, miszerint mar nem csak az ucso 100, hanem az osszes, de osszes elkovetett hsz-t letudjuk kerni a kivant juzertol.
Ennek dacara neki is zuhantam, furcsa mennyire masak voltak az emberek 3-4-5-6 evvel ezelott, Telapo, Mikrobi, Bash, en /
/, tiv61, meg meg sokan masok
A regi szep idokps: Fura olvasni, ahogy arrol beszelgetett meg apam meg Katica jo nehany offal odebb, hogy hogy rugdos a kicsi, most meg mar ahogy nezem a kepeket a blogban, mennyire megnott, kesz no
No, de nemsoka baseball!
-
Lord Zero
addikt
válasz
poffsoft #6737 üzenetére
hát, dobigál az (volt, amit ki is próbáltam, de értetlenül állt legott)
mindegy, elfáradtam, bizsereg a del gomb.. matroska, matroska, you've fucked it upmegyek, kivágok inkább egy rekettyést... ezzel a heringgel : ))))))))
szerk.
tudom, tudom, tudom, h nem rekettyést, de most igen -
BlacKSouL
addikt
Liszt - Les Preludes (Finale-Allegro marziale animato)
-
Lord Zero
addikt
válasz
burgatshow #6735 üzenetére
hmm.. : ((
akkor marad a pálinka -
Lord Zero
addikt
válasz
burgatshow #6732 üzenetére
köszönöm! ki is próbáltam ahelyt
ilyenek vannak: error1, ebből sokszáz, majd a lista végén ez error2
a hangot viszont kimentettem : )), az oké volt, de videot istennek nem nyitja meg, függetlenül a célformátumtól (szerk. persze direct streammel csináltam, mással nem is lehetett volna)szerk.
akkor mégiscsak a .mkv file a gebaszos? (most már szeretném, ha igen)
-
poffsoft
veterán
válasz
burgatshow #6732 üzenetére
ideis, ha kérhetem!
de nekem szilvaágyas is jó lesz!
-
burgatshow
veterán
válasz
Lord Zero #6712 üzenetére
virtualdubmoddal kiszeded a videó és az audió file-t az mkv-ből (mert hogy egy konténer file) majd utána nandubbal összemuxolod a két file-t és utána már azt csinálsz vele amit akarsz.
Tapasztalt anime fanok már rutinból tudják!
Mod: pálinkából csak és kizárólag Rézangyal mézes-barackosat!
Hozok is egy pohárral.
-
poffsoft
veterán
válasz
Lord Zero #6729 üzenetére
disznótoros másnap, sülthagymás bánat:
mondjuk nekem magas igényeim vannak, szerintem.
HP csak (jegesre) hűtve, Whiskey csak jéggel, szeretem a körömlakkot, de legnagyobb öröm elsőnek a söröm, már persze ha a fehérbor elfogyott. Viszont borból csakis a minőségi (kocsisirma, koronazárral)
csapos2: pedig a természetes állítólag jobban odab@sz... jointtal elég hamar leromlik az ember, bár pörög, az tény
-
Lord Zero
addikt
-
poffsoft
veterán
válasz
Lord Zero #6724 üzenetére
őőő, öhm, khmmm....
szóval PARCI KIQrt velem ......
Bev onta krisztát, aztán lettem default (0-s csákó), majd néhányan szóvátették milyen igényes az új arcom, és ezért választottam llamast asszem tiv ajánlotta még ittt, ot43-ban, mint kevéssé népszerű arc.Mondjuk ez nem zárja ki, hogy sokat ittál (mer fő az egészség, meg a pacalos sódar ódalassal, mer ara csúszik a bor, ami savat csinál, uh. széjjel kell csapatni HP-vel)
csapos2: kávé, kissé németesen......
nem mondod, hogy nem iszod? -
csapos2
addikt
Angyalkák, márpedig vannak.
-
neduddki
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
válasz
neduddki #6713 üzenetére
jah, a guglizásig eljutottam, a vsoConvertXtoDVD nagy favorit, meg még mellette 2-3, de az a kurva .mkv file nem bír megnyílni
olyan introvertált típusnak tűnik, akire mindenki aszongya, h error, mer cannot magáévá tenniszerk.
csapos 6714: aha, teljesen igaz, pl ezért nem vettem guminőt : ))) -
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2 #6679 üzenetére
HI!
De jo hogy latalk Szamar!!!:- )))
Vmi tulpezsgo kojo /tdk-s a ksi drga, fene atubuzgo fejjuket, en tagadom hogy illen lettem volna:- )))/ projectorokbol akar irni, mad raveszem hogy vegye be a hoem magdet si oszt raduszitom!:- )))udv
neduddki
p.s. de hogy sz...ivjal a gazdasgi reszre kihegyezve kell: - )
-
Lord Zero
addikt
ha egy .mkv file dvd formátummá való átalakításában a divxtodvd és a (előbbi majdani utódja) vsoConvertXtoDVD is elvérzik, az jelentheti-e azt, h az emkávéval van gebasz?
vagy velem van gebasz? -
tiv83us
veterán
válasz
burgatshow #6701 üzenetére
The language of this fourm is Hungarian...
-
burgatshow
veterán
Ich bin hier!
Estét magyarúl!
Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest